0 oy
68 göst.
önce Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Doktor ilaç yazali 3 hafta olck ama miğde bulantisi  içince migdem ağzıma geliyor resmen 5 tane anca içtim 1 ilaçtan .1 haftadır hiç rahatim yok basım agryr ensemde ağrı durduk yere kötü oluyorum bayılacak gibi.Uyku geliyor gözümü açmadan uyuyorum acaba neden olablr değerlerim mi düşüyor .Tansiyon olctum bı 13 çıkıyor bı 10 çıkıyor .Gebelik 14+6 

4 Cevaplar

0 oy
önce (990 puan) tarafından

Kullandim suan yine kullaniyorum 

Bende hep kustum ama mecbur icmek gerekiyor

önce (32 puan) tarafından

Smdi içmeye tekrar baslcim acaba içmedim için değerlerim mi düşüyor .ensemde ağrı var basım sgryr gözlerim agryr .bı uyku çöküyor bayılmış gibi yatıyorum 

önce (990 puan) tarafından

Bu anlattıkların tansiyon ile alakali sanki

Şuan tansiyon um 9 a 5 ölçtüm smdi 

-Reklam-
0 oy
önce (40 puan) tarafından

Gebelikte tansiyon biraz oynak olur yüksek olmadığı sürece tehlikeli olmaz. Düşük tansiyon da hayat kalitesini düşürebilir. Hormonal bu mıde bulantıları uyku hali yorgunluk 

Bı tansiyon 13 çıktı 1 saat önce snra ölçtüm 11 tekrar olctum 10 ensemde ağrı var başımda gözlerimde 

0 oy
önce (3,524 puan) tarafından

O ilaçlar çok önemli kullanman gerekiyor.Eğer seni rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka ilaç verir belki

Bı doktor söyleyim hap ta büyük baya içerken birlikte tadı agzmda migdem bulanıyor 

0 oy
önce (1,590 puan) tarafından

Ben bunların daha beterini 4 ay yaşadım kaç kere kustuktan sonra tuvaletin önüne düşüp bayıldım bilmiyorum aç susuz yattım bulantı kusmalardan ilaç fayda etmedi bende ne kraker ne ekmek falan 4 aylık bitince normale döndüm yiyip içmeye başladım

Geçmiş olsun cnm 

önce (1,590 puan) tarafından

Şükür atlattım çok rahatsız ediyorsa doktoruna söyle başka marka versin canım benim bıraktırdı ilaçları kendini toplayınca devam edersin dedi farklı bi marka verdi sonrada sorun yaşamadım i

Mesaj atım söyleyim doktoruma belli farklı bişe verir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 575 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Esmaduru (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 146 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 153 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Prensesin annesi 01 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,908 soru

24,131,473 cevap

334,066 kullanıcı

...