0 oy
164 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından

Maalesef bebeğimin kalbi atmiyor çok üzgünüm 

Pazartesi doktorla konuşmaya gideceğim ve hangi gün gelmem gerektiğini söyleyecek. 

İlaçla mi yoksa operasyon ile mi bilmiyorum . Çok korkuyorum . 3 evladım var ama kalbim kan ağlıyor 

:(

Çok acı verici mi acaba 

6 Cevaplar

0 oy
önce (10 puan) tarafından

En İyi Cevap

7+5 

Bebek en fazla 6+6 ölçüldü 

Salı da 6+6 ölçüldü

-Reklam-
0 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Kac haftalik cnm 

7+5 

Bebek en fazla 6+6 ölçüldü 

Salı da 6+6 ölçüldü

önce (1,413 puan) tarafından

Muhtemelen kürtaj olursun .uyutulup yaptır birsey duymuyorsun

0 oy
önce (989 puan) tarafından

25 haftalik dogum yaptim normal dogum bebegim bi anda suyum bosalip dogdu 

2 gun sonra ultrasonda iceride parca var deyip kurtaja aldilar 

Tamamen uyuttular beni kurtaja girmem cikmam hepsi toplam 35 40 dkka surdu 5 10 dkkya kendime geldim kasik karin bolgem agriyodu ilac ve serum bagladilar biraz kanamam oldu 15 gun az az sonra gecti gitti 

Ben bu dogumumda bebegimi kaybettim ondan kurtaj pek koymadi

Bu olaydan 2 yil oncede dis gebelikten oturu kurtaj olmustum ayni sekildeydi ekstra bi agri aci zorluk yoktu ayni gun taburcu ediliyorsunuz

Çok zor bı durum , haftalar ilerledikçe daha da zordur 

İnşallah sorunsuz geçer 

Herkesin acisi kendine buyuktur 

Ben dogum yaptim bebegim 1 ay yasadi oyle vefat etti benimki daha farkliydi 

Senin bebeğin daha kucuk ama o senin bebeğin neler hissetigini anlayabiliyorum umarim sorunsuz halledersin

Kurtaj abartildigi kadar zor bişey degil yalniz o aklinda olsun anestezi oldugun surece sorun yok

Öyle talep ederim 

Acı çekmek istemiyorum 

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun çok zor bir süreç Allah sabırlar versin evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.

2 sene önce genel anestezi ile kürtaj olmuştum ben de. Gayet rahat geçti çok şükür

Amin 

Kaç haftalıkti

önce (46 puan) tarafından

10 haftada kürtaj oldum bebek 7 haftadaydı

0 oy
önce (8,306 puan) tarafından

Muhakkak anestezi ile ol . Yüzlerce yorum okudum uyutulmadan yaptırdığı için travma yaşayan. İstanbul da oturuyorsanız Zeynep Kamil bir numara ben oldum 2.5 sene önce 

Lokal anestezi ile mi 

Ya çok korkuyorum 

0 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Bir ölü doğum yaptım. İkinci de kürtaj oldum. Spinal aneztesi ile olduğum için ağrı, acı hissetmedim fakat o anı canlı olarak yaşadım. Üçüncü de düşük olunca, ikinci bir kürtaj rahme zarar verebilir dedi doktor. O yüzden ilaçla düşük yaptım. Fakat çok aşırı kanama ve ağrı yapıyor. Ben hastanaye 5dk mesafede olduğum için sorun olmadı. Herhangi bir işlem olmadığı için ilaçla düşüğü tercih ederim ama hastaneye ulaşım nasıl olur bu önemli. 

Başın sağolsun bende erken doğum da bebeğimi kaybettim 1 ay yaşadı vefat etti kızım neden ölü doğum yaptın şeker tansiyon bi sıkıntı mı vardı 

Sağolun, sizin de başınız sağ olsun 🤍 17 haftalık ölü doğum yaptım. Suyum geldi ve bebek içeride susuz kaldı. Enfeksiyona bağlı kasılmalarım yüzünden oldu. Fakat enfeksiyon nedeni bilinmiyor. Plesanta ve rahimde enfeksiyon vardı.

Şuan 2 çocuğum var bu arada. İlk 3 kayıptan sonra sorun olmadı. 

Benimde bi oglum var elhamdülillah bu kizimdada benim bi anda suyum geldi ve dogum basladi anlik suan yeniden hamile oldugumu ogrendim 8 haftalik insallah bu saglikla dogar sagolun sizinde tekrar basiniz sagolsun

Sağlıkla gelsin inşallah. Önlem amaçlı bir sorun olmamasına rağmen progestéron ve kan sulandırıcı (aspirin) kullandım. Sizin de 1 yavrunuz varmış, bu gebelik de güzel geçebilir. İnsan korkuyor ama iyi düşünün. 

Benim sık enfeksiyon kontrolum yapilacak ve 17 haftada serklaj yapilacak insallah saglikla dogar teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 288 göst.
+2 oy
9 cevap 295 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy
3 cevap 253 göst.

Kategoriler

1,473,905 soru

24,131,344 cevap