0 oy
408 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,548 puan) tarafından

Salonda yemek masam var, mutfak için masa bakıyorum hangisi daha iyi kızlar sizce, sizinde öneriniz varsa bakabilirim

image

image

12 Cevaplar

+2 oy
(4,958 puan) tarafından

Mutfak sandalyesi olarak peluşlar hele bir de beyaz renk ne kadar kullanışlı olur bilemedim. En ufak lekeyi bile çıkartman çok zor bunlardan. Bence pişman olursun. 

(1,548 puan) tarafından

Ya evet doğru diyosun aaslında , 1. Resimdekinin köyü renkli sandalyeside varmış

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Amacim asla gıcıklık yapmak falan degil tamamiyle renkler ve zevkler konusu ama ben ikisinide hic begenemedim 🫢

(1,548 puan) tarafından

Herkesin zevki farklı tabi 😊

+1 oy
(6,646 puan) tarafından

Bana göre ikiside değil canm 

0 oy
(1,136 puan) tarafından

2. Tabiki ☺

(1,548 puan) tarafından

Teşekkür ederim

0 oy
(1,359 puan) tarafından

2 daha güzel özellikle sandalyeleri ama sanki biri çarptığın da kolayca düşecek gibi görüntü olarak 2 ama 1. Takımın masası daha güvenilir geldi

(1,548 puan) tarafından

Yorumlarıda pek bi iç açıcı değilmiş 2. Masayla ayağının monte yeri yokmuş sanırım kararsız kaldım 

(1,359 puan) tarafından

Yorumlar iyi değilse hiç alma sürekli internet alış verişi yapan biriyim hep yorumlara göre hareket ettim çok nadir farklı çıktı çoğunlukla doğru çıkıyo yorumlar 

(1,548 puan) tarafından

Bende online alışveriş yapıyorum genelde şimdi 2 yıldızlı yorumlarına baktım yorumları kötü, duruşu güzelmiş ama. Geri iadeylede uğraşamam ürün ağır tabi iaede kabul ederlerse, güzel bi masa arıyorum 😊

(1,359 puan) tarafından

İnşallah istediğin gibi bulursun

0 oy
(2,285 puan) tarafından

Ben ikisinide beğenemedim canım  nedense 

(1,548 puan) tarafından

Teşekkür ederim:)

0 oy
(5,633 puan) tarafından

Yuvarlak masa kullanacsk adar genis mi mutfagin 

(1,548 puan) tarafından

Evet geniş bi tane yuvarlak masam var yengem vermişti tabure kullanıyorum mutfakda, güzel bi masa arıyorum makul fiyatlı ama kararsız kaldım 

(5,633 puan) tarafından

Mutfagin genisse kesinlikle yuvarlak masa al hem daha şık  hemde servisleri koyarken cok rahat oluyo hadi gunlukte neyse de bi misafir gelince sagda oturan soldaki yemege ulasamiyo herseyi cift koyman lazim o da kalabalik oluyo bunlardan biriyse ilkini begendim ben 2nin masa govdesi hic hosuma gitmiyo malesef 

0 oy
(1,859 puan) tarafından

Beyza mutfak sandalyesi mi 🤭😁 çocuğun yok sanırm ya da var büyük ler. Siyah mutfak sandalyem. Gün içinde kızıma kaç defa elini değme dikkat et diyorum hatırlamıyorum . 3.5 yaşında. Siyah la bile çok zor beyazı düşünemiyorum 

(1,548 puan) tarafından

2 tane oğlum var birisi 5 yaşında diğeri daha kundaklı bebe😁 1. Modelin köyü rengi var 2. Modelinkinde yokmuş

Yemek masamn sandalyelerine kılf aldım o da bej renkte ve evet çok kirleniyor

0 oy
(5,440 puan) tarafından

İkinci güzel ama kumaş olarak hiç kullanışlı değil mutfakta kokuyu hemen hapsediyor temizlenmesi zor kardeşim kullanıyor memnun değil 

0 oy
(2,117 puan) tarafından

Bende 10 gün önce aldım henüz gelmedi 

Bende yuvarlak masa çok istedim aslında 

Satıcı; 

Abla bunların alt ayak desteği olmadığı için biri dirseğiyle fazla bastırsa yıkılır çok kullanışsız dedi 

Sandalyelerim buna benziyor teddy  beyaz kumaş masa ise ahşap ayaklı 

Gelseydi fotoğraf atardım sana 

Gelince atayım söz

(1,548 puan) tarafından

Nerden aldın acaba hangi satıcı 2 yıldızlı yorumlara baktım ama kötü o yüzden kararsız kaldım, çoğu masanın kötü yorumu var aslında

(2,117 puan) tarafından

Ben mağazadan aldım

(1,548 puan) tarafından

Ne kadara aldın, masanın ayak modeliişk attığıma benziyor mu

(2,117 puan) tarafından

6 sandalyeli benımki 

35 bine aldık 

Dikdörtgen masa ama kenarları oval 

Ayakları ise çapraz gibi duruşundan sağlam olduğu belli

0 oy
(30,257 puan) tarafından

Koyu renk alabilirsen ikinvi model guzel 

0 oy
(8,078 puan) tarafından

Model olarak hoş ama kalitesinden emin olamadım bende bakmıştım. Bide renkleri mutfakta çok riskli 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 353 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 172 göst.
6 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,548 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 336 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,404 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 100 göst.
30 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,653 cevap

335,745 kullanıcı

...