0 oy
802 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Kizlar hamile kaldim kaldim kendime bisey almak istemiyorum cunku bedenim degscek biliyorum carsiya cikinca magazalardan uzak durmaya calisiyorum zorda olsa :) siz napyosunuz hamile olsaniz bile aliyomusunuz 2 tayt aldim sadece bide takim 

19 Cevaplar

+1 oy
(2,840 puan) tarafından

kiz ben hamileyken bosi almadim esimin coraplarina varana kadar ortakci oldum:P

(264 puan) tarafından
Hepimiz ayniyiz.desene
(2,840 puan) tarafından
esim de senin dolabin bit pazari gibi benim iki donumami kaldin demisti coraplari benim cekmecemden cikinca :))))
-Reklam-
0 oy
(163,351 puan) tarafından
2 hamile pantolonu aldim mecburiyetten baskada bisi almadim 35+3 1 ay kaldi doguma
(264 puan) tarafından
Hic bisey kalmamis kuzum. allah anali babali versin
(163,351 puan) tarafından
Amiinn ins
0 oy
tarafından
Herşey cok pahali gercekden yani dicegim tek sey hersey cook pahali :/
0 oy
(654 puan) tarafından

Ben bol geniş penyeler esorfmanalar almstm halen de giyirum çünkü kilolarimi verwmedm:(

(264 puan) tarafından
Verirsin cnm azim yap
0 oy
tarafından
Hıc bısey almadımm cunku fazla kılo almadım ;)
(264 puan) tarafından
Ohhh yesinler havani
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Valla bende bisi alanıyım sadece kendime hamile pantolonu ve tunik aldım daha da bisi almadım zaten kilo almaya başladım bile 
(264 puan) tarafından
Kac haftaliksin kuzum
(1,403 puan) tarafından
15 cnm
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Hamileyken sadece gebelik almıştım canım o kadar. Çünkü başka birşey olmuyordu
(264 puan) tarafından
Ahh annelik herseyden vazgecmek
(2,591 puan) tarafından
Aynen canım değiyor çok şükür :)
0 oy
(580 puan) tarafından
Bende hamileyken bir şey almadım sadece pantolon aldım Bi yere giderken tek bir pantolon yetti bana onun dışında hep rahat seyler giydim zaten pantolonla gezmek işkence gibiydi doğumdan sonra da kilo vercem diye almadım :D
(580 puan) tarafından
Son aylarda eşimin t shirt ler benim oldu :D
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Olmayan parayı nasıl harcıyım ki :D :D şaka şaka valla ben alıyorum beğendiğim bişey olunca niye almiyim ki tabi fazla pahalıya kaçmiyorum 
(264 puan) tarafından
Bende öyle cnm bm
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Ben 1. Gebeligimden kalan 1 hamile pantolonu ve tunigim var onlarla idare ediyorum üst sorun olmuyor ama pantolon hep onu giyiyorum herşey ateş pahası anam tulum çok istedim nasip olmadı :(

0 oy
(156 puan) tarafından
Valla benim bedenim fazla değişmemişti 38 aldım birazda bol giymeyi seviyorum önceki aldıklarım da oldu 
0 oy
tarafından
Pazardan bir tayt aldım 10tl bide şu hamile tişört 15 TL dahada odur alamadım ihtiyaç bitmiyo bana sıra gelmiyor ki doğum işi çok masraflı ya :(
0 oy
(25,180 puan) tarafından
1 hamile pantolonu 1 ha ile eşofmanı 1 hamile badisi aldım yetiyo şimdilik :D
0 oy
(877 puan) tarafından
Almıyorum çünkü be zaten normaldede dar şeyler giymem asla kıyafetlerim hep bol kesimdir hepsi oluyo bana sadece pantolonda sıkıntı oldu kapanmıyo ama olan lastikli pantolonlarım var 6 aylık olduk sadece bi takım hamile eşofmanı aldm şuana kadar almayıda düşünmüyorum bi daha giymycm çünkü 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Hamile kıyafeti 30. haftamdan sonra giydim kendi kıyafetlerim oluyordu. 2 tayt 2 tshirt almistim
0 oy
tarafından
Ben hiç almadım valla daha doğrusu alışveriş hevesim yoktu hiç ;)
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Mecbur aldim kuzum ya arkadaşın düğünü wardi 2 bayram denk geldi el mahkum aldim hamile kıyafeti deil bol şeyler aldim yazın yaptıracam giyecem tekrardan hawes edip 1 2 hamile kıyafeti aldim ☺
0 oy
tarafından
1 eşofman 1 pantolon 2 kazak ile geçirdim :) pantolon aldığıma pişman oldum hamile pantolonu idi.
0 oy
(18,469 puan) tarafından
1 hamile pantolonu aldım 38 beden iki tane de belden kuşaklı elbise aldım 42 beden doğumdan sonra da giyebilim diye 2 tane de tunik aldım standart genelde ben hol giymeyi severim tunikleri onları da 1 beden büyük aldım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 802 göst.
0 oy
7 cevap 1,597 göst.
29 Şubat 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,395 soru

24,071,737 cevap

330,694 kullanıcı

...