0 oy
106 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,073 puan) tarafından

Ben yurt disindayim bugun kizlarim icin bir havuz ile görustum.

Lakin soyle bir sıkinti var yan tarafta kadin ve adam vardi sadece ortada bir bölme var ama su ayni

Bunlarda bircok kisi ile yatip kalkiyor hastalik varsa kizlarima su ile bulasir mi sizce kararsizim 

2 Cevaplar

0 oy
önce (595 puan) tarafından

ohoo okadar detayli dusunme . havuz neticede oana bakarsan millet belki vc girip kicini yikamadan  mayosunu gecirip ustune cikiyor olabilir havuz suyunu agzimiza burnumuza kacincada yutuyoruz genizimize kacio vs vs vs. okadar hassas dusunmuceksin. havuzda klor basiar sonucta mikrobu kirsin diye.  okadar ince eleyip sık dusunmucen sinicta koca havuzu kisiye ozel doldurup bosaltcak halleri yok . havuzlarin devir daim sistemleri var su surekli temizleniyor devirdaim oluo biyerden kirli su akarken diger yandan temiz su doluyor filtrede temizleniyor vs . havuz suyu surekli dolup hosalan si degil havuzu bi kere doldurursun bes on sene belkide ayni su ile girilir. surekli dolup bosalmioki havuz sulari

önce (1,073 puan) tarafından

Bes on senemi ben günluk yenileniyor diye düsundim ay tiksiniyom ama kizlarim da istiyor 

önce (5,244 puan) tarafından

ne kadar sürede havuz suyu değişir bilmiyorum ama havuz temizliği suyu boşalt geri doldur ile olmuyor, ilaçlarla oluyor. 

kiz gunluk degisirmi sakamisin:)) kac ton su aliyor havuz. havuz temizleme motirlari var. havuzun ici yazdan yaza o temizleme motoruyla temizlenir . yillardir kullanilmayan yosun baglamis havuzlar bile havuz ilaclari var ondan serpiyorsun havuza kir pislik yosunlar dibe cokuyor. supurge gibi biseyle cekip alio havuzun suyu tertemiz oluo. havuz oyle kolay kolay bosalmaz doldurulmazki. kac ton su var yani orda. 

mesela otellerde her aksam saat 7 yada 8 de havuz kapanir. havuz robotu salinir havuzun icine . deri dokuntusu sac toz pislik agaclardan dusen yapraklar sinek

minek konmussa nebilim sac mac. atiyorum

şezlonglarda yenip yiyecek kirintilari ruzgardan ucar. yerlere basilan islak ayakla tozlar kirler havuzun suyuna gelir vs . bunlar aksam temizlenir ertesi gune ter temiz havuz ile havuz kullanilir.  havuza kloru basinca zaten butun mikrobu kiriyor. 

yazlikcilar mesela kisin evinde yazdan yaza evine yazlikgina gdiyor. havuza motoru saliyor kisin kirlenen yosun tutan havuz mis gibi tertemiz oluo. oyle doldur bisalt tekrar doldur yapilmaz hicbir havuz

Peki hastalik bulaşmas mi diyorsun yani ne yapayim

yok canim niye bulassin ki. sonucta her insan o sekilde girio havuza. yani kloru falan duzenli atiliosa bulasmaz. ama tabi havuzlar deniz kadar saglikli degil orasida bi gercek. 

-Reklam-
0 oy
önce (29,428 puan) tarafından

Tanıdığım bir abla var ben asla havuza girmem derdi neden derdim herkesinki ordadır dedi ben sustum daha da söze gerek yok bence 😬

Oyle malesef ama cocuklar sosyalleşemiyor boylede ince düsununce

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
+1 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
+2 oy
3 cevap 209 göst.

Kategoriler