+1 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından

Sorum açık yukarıda:)

8 Cevaplar

+1 oy
(8,251 puan) tarafından

Benim oğlum Aralık 2018 doğumlu geçen sene yollamadım yani senin soruna göre yollamamis oluyorum 😂

(261 puan) tarafından

Ahahah bu da iyiymiş 1😊alisma süreci nasil oldu peki 

(8,251 puan) tarafından

3 gün gitti şimdilik fena değil bakalım esas derslere geçince belli olacak 🫢

tarafından

yani şekil yaptım şuan yeni bire başladı iyi ki yollamamisim şimdi herşeyin bilincinde

(8,251 puan) tarafından

Aynen bu 1 sene o kadar fark etti ki. Eskiden bu kadar kendini kollayamazdi, iletişim olarak agresifti geçen sene verseydim çok zorlanırdim büyük ihtimalle bu sene daha olgunlaştı

-Reklam-
+1 oy
(1,050 puan) tarafından

Ekim doğumlu tekrar anaokuluna yolladım. Sınıfında çoğu kişi böyle yaptı ekim kasım aralık doğumlular. Bugün arkadaşımın çocuğuda ilkokula başladı onunki ağustos doğumlu diyo ki ilkokulda sınıflar  40 kişi. Çocuk Wc gitmiş tekrar sınıfını zor bulmuş okul büyükmüş. Bilmiyorum alışır tabi ama ben korktum yollamadım biraz daha büyüsün istedim. Ayrıca anaokulu öğretmeni ertelememi tavsiye etmişti

(261 puan) tarafından

Bizim anaokulu öğretmeni gidebilir yorumunda bulunmuştu annelik işte kafamda düşünceler 

(1,050 puan) tarafından

Bizede gidebilir kalem tutuyor boy olarak da iyi demişti ama ben bi yıl daha ertelemenizi tavsiye ederim dedi. Başka bikaç eğitimci daha böyle tavsiyede bulundu bize

+1 oy
(4,649 puan) tarafından

2018 Eylül doğumlu . Şuan 2. Sınıfa başlayacak gönderdim yani senin sorun 2019 ama 18 olarak cevap vereyim dedim 😄

(261 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevabin için ben şuan cok tedirginim aslında değildim çocuğumdan emindim ama annelik işte zorlandiniz mi peki işte wc bulabilcek mı tenefus kavramı öğlen arasinda napcak falan düşünceler var 

(4,649 puan) tarafından

Bu düşünceler çok normal canım bende çok tedirgindim o kadar iyi anlıyorum ki şuan 2. Sınıfa geçti ama il değişikliği nedeniyle okulu da değişti yani tam okula alıştı tekrar yeni süreç başladı bizim için aynı süreçler . Hatta ikinci katta sınıfı düşünüyorum nasıl olacak diye merdivenler gözümde büyüyor çünkü diğer büyükler itip kalabiliyor küçükleri. Okul sürecinde zaten tuvalet olsun ilk başta sen gösteriyorsun ve o zamanla kendisi alışıyor hatta derste falan arkadaşlariyla gidebiliyorlar gide gide alışıyorlar . Teneffüs kavra mı da kolay iş öğretmenler zaten belli bir zaman sürekli onlarla bahçede gir çık yapıyor yani bizim ki öyleydi ikinci dönem çocuklar artık biliyordu ve hemen sınıflarında hazır bekliyordu öğretmene gerek bile yoktu.

+1 oy
(12,998 puan) tarafından

Aralık 2019 doğumlu göndermedim 

+1 oy
(2,874 puan) tarafından

2019 mart doğumlu oğlum 1.sınıf oldu bu sene:) 

+1 oy
(24 puan) tarafından

2019 Aralık doğumlu tekrar anasınıfına gidiyor bu sene 

0 oy
(11,618 puan) tarafından

Ekim 2019 anaokula tekrar gidecek 

0 oy
(16 puan) tarafından

pazartesi kayıt var daha

(261 puan) tarafından

Uyum haftasına katilmadi mi

(16 puan) tarafından

benm bu sene 2021 likızım gidicek 2019 1 sınıfa gidiyo uyum haftası daha olmadı

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 676 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,770 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Kukuli (17,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 252 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,363 soru

24,168,033 cevap

335,713 kullanıcı

...