+1 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (2,146 puan) tarafından

Nasılsıniz kızlar... öğlen uyumuşum oglanla çok iyi geldi. Kalktın bir kahve yaptım kendime. Diyet surecindeyim bu hafta gram vermemisim. Üzdü beni biraz normalde her hafta 1 kg gidiyordu.  Sağlık olsun siz nasılsınız neler yapıyorsunuz 

image

10 Cevaplar

+1 oy
(15,967 puan) tarafından

Öyle yorgunum çocuklara okula gitti temizleme başladım 2 gibi anca bitti 🤪

Sonra sütlaç yaptım dolaba koyacağım ☺️

Afiyet olsun sana da 😌

image

(2,146 puan) tarafından

Ellerine sağlık sizlere de afiyet olsun. Kaçta geliyor çocuklar 😃

(15,967 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

4.30 da geliyorlar ☺️

(2,146 puan) tarafından

O zaman öğlen mi gidiyorlar. Benim bebede seneye başlayacak ondan soruyorum kusura bakma 🫠

(15,967 puan) tarafından

Benimkiler tam gün 

9 da servis geliyor akşam da  4.30 da evdeler 😊

-Reklam-
+1 oy
(3,249 puan) tarafından

Afiyet olsun  5 kilo  taze fasulye  temizledim  buzluğa attım  ocağa yemeği koydum   oğlanı uyutmaya çalışıyorum  cebellesiyorum  sonra kahve içerim   Afiyet olsun 

(2,146 puan) tarafından

Maşallah canın ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun sanada .🌸🌸

(3,249 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌼

0 oy
(10,043 puan) tarafından

Kızımı okula götürdüm gelirken takıcıya uğradım epeydir gitmemiştim ciciler aldım geldim kocayı işe yolladım bi kahve yapıcam bende acilen afiyet olsun ☺️ 

0 oy
(128 puan) tarafından

Sabahtan beri tek yaptığım şey oturmak heralde 

32 haftalık hamileyim iş yaparım diye oturuyorum ama yapamıyorum 

Uyumak istiyorum ama işler uykumu kaçırıyor şimdimkızım gelicek ve uyumadıpıma pişman olacağım 

Asılacak çamaşırlar beni bekliyor ben neyi bekliyorum bilmiyorum 

0 oy
(18,619 puan) tarafından

Afiyet olsun canm  bir yerde okumuştum diyet yaparken kilo verimi yavaşlarsa vücudu şaşırtmak lazımmış yani makarna hamur işi falan yemek lazımmış ne kadar doğru bilemiyorum ama öyle denk gelmişti 😀

Ben bugün evi süpürdüm  çocukların dolabını düzenledim ama yardia kaldi oda bebisim dis sürecinde 2 saattir kucağimdaydi yere koyunca ağlıyor🫠 şimdi onu sallıyorum uyusun devam edicem işlere 

(2,146 puan) tarafından

Pazar günleri diyet yapmıyorum sjsjjs her şey serbest oluyor gerçekten de ise yarıyor tartıya yansımıyor sabahları belki 300 400 gr onuda ertesi günü atıyorum 😃

0 oy
(1,202 puan) tarafından

image

Canım ben rehabilitasyona geldim

Çay ikram ettiler içiyorum 

Saat 6 ya kadar burdayım 

(2,146 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende haftanın iki güne rehabilitasyon merkezindeyjm.  Artık gitmiyorum ama oğlan servisle kendi gidiyor alışın istiyorum 

(1,202 puan) tarafından

Canım benim ki de servisle gidip geliyor bugün yanında olmak istedim 

0 oy
(80 puan) tarafından

Bende iki miniği yatırdım adet oldum çok fena karnın ağrıyor 

(242 puan) tarafından

image

taciz ediliyorum uykusu geliyor ama beyimiz beni emzik gibi kullanıyor inş uyursa çamaşır toplanıp katlanicak bı çay içerim sonrada yemek yapicam komşu kabak ekmiş getirmiş sağolsun onları kavurucam bugünde böyle biter 

Sizede afiyet olsun 

0 oy
(6,094 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Çok anlık misafir mutfakta sofra hazırlıyor ben  bi anda ağlama krizine giren bebemi odada emziriyorum 🤦‍♀️

0 oy
(326 puan) tarafından

Oğlun kaç yaşında inşallah bir gün bende uyuyacağım 4 aylık kızım

(2,146 puan) tarafından

5 yaşında sabah 6 da kalktığı için beyefendi öğlen uyudu .

0 oy
(5,483 puan) tarafından

Ne sen sor ne ben soyleyim salgin hastaliga yakalanmisim dun bugun perisanim sabahtan beri de cocugun burnu akiyo balgam dolmus sabah ogurerek uyandi hepsi balgam cikti sumkuruyo Allahtan da bosaltiyo genzini suanlik ciddi bi durumu yok şükür kemik suyuna sarimsakli limonlu corba yaptim yedirdim ihlamur kaynattim biraz icti ishal olmasin diye az patates yedi oturuyo simdi evde ilac kalmamis komsudan ates dusurucu aldim gece atesi cikarsa diye yatmadan pekmez sirke limon karistirip icircem basucuna sogana karanfil batirip koycam birazdan da bi nana limon iciririm dedim bakalim gecryi nasil gecircez evi derleyip topluyorum bi yandan da 

(2,146 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun . Okula başladı mı okuldan da bulaşmış olabilir 

(5,483 puan) tarafından

Yok kiz daha 3 bucuk yasinda 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 429 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 980 göst.
0 oy
9 cevap 300 göst.