2 ay olucak nerdeyse bezden cikali 3.5 yasinda suanda cisinide herzaman soylemiyo bize bazen soyler bazen soylemeden tuvalete gidip camasiriyla birlikte cisini yapar oyuzden sıksık gotururum ama kakasini gizli saklanarak kapilarin arkasina gizlice yapiyo tatli dille soyluyorum olmuyo kiziyorum olmuyo napicagimi sastim kaldim hanimlar nasil cozerim bu sorunu varmi tavsiyeniz
Benim kızımda aynı devam ediyordu. Takip edin, geldiğinde tuvalete goturun. Sevdiği bir şey varsa tuvalete yaptıktan sonra yapmaya çalışın. Sadece o zamanlarda yaparsanız ise yarayabilir.
Birseyler deniycem artik kizmaklada olmuyo onu farkettim
Bezi bırakmışsınız ama maalesef eğitim tamamlanmamış. Çocuk çişini kakasını söylemiyorsa ve tutmuyorsa daha beze ihtiyacı var demektir. Bir süre daha bekleyip sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Anaokuluna kayit ettirdim canim omlar kacirsada sıkıntı olmaz birlikte hallederiz dediler onlarada guvendim biraz bezden cikartip kayit ettim anaokuluma anaokuluna basliyana kadar ofrenir diye tahmin ettim ama malesef dedigim gibi olmadi
2 ay çok uzun bir süre , kendinizi tekrar şartlandırın ve en baştan başlayın , kendinize tuvalet eğitimi için gün belirleyin ve o günler için sürekli çocukta olsun gözünüz başka hiç birşey ile ilgilenmeyin
1 gun boyunca evle hic ilgilemmedim huzel guzel soyledim gelimce soyle beraber gidelim tamam diyo sabahki bulasiklarim aksama kadar bekledi gozum hep ustundeydi saklandikca tuvalete goturdum icinde bekletiyo inatla yapmiyo sonraki gunler benim bi isim varken o sira salıyor sadece bi kere yakaladim tuvalete yapti sonra yine ayni
Yani hazır değil diyeceğim ama 3.5 yaş küçük bir yaş değil aslında ben oğluma 2 yaşında verdim tuvalet eğitimi, hatta pedagoglar 2 yaş geç bile diyorlar bilemedim şimdi
Bizim de aynen anlattığımız gibiydi. Halıları topla odayı alabildigin kadar garantiye al. Lazimligi koy odaya. Çamaşırını da çıkar. Anlat. Deki çiş kaka geldiğinde gel buraya yap. Sal bakalım. Biz bu şekilde hallettik. Bir gün boyunca böyle yaptı. Yapinca kendi de mutlu oldu. Hediyeler verdim. Söylemeye basladi o sevincle. Öylelikle 1 günde hallettik çok şükür. Havalar soğumadan yap bence. Çok zor bı süreç Allah yardımcın olsun
Bende bigun pesindeydim hep takip ettim bi kere sadece tuvalete yapti kakasini sonra yine altina yapmaya basladi bilmiyorum anaokuluna basliycak bide orda qrkadaslarindan görür ogretmeninde cekinir yapar diye ümit ediyorum
İnşallah. Gönlünüzce olur.
İnsaAllah canim sagolasin
1,476,257 soru
24,166,762 cevap
335,645 kullanıcı