Mavi ya da pembe sevmiyorum buda çok mu desenli sizce
Canım güle güle kullanın
Rengi çok güzel benim fikrim
Çok teşekkür ederim , dünden beri baknyrm bu renk hoşuma gitti, çok mu desenli dye ikilemde kaldm
Sizinki de hayirli olsn güzel görünüyor ewt
Buda unisex yazyo satıcıya da sordum her iki cinsiyet te kullanabilir dendi
Desendn dolayı kararsz kaldm
Fazla renkli bana göre o nedenle sade almıştım ben ama senin hoşuna gittiyse al içinde kalmasın sonra 🌸
Çok güzel ben kızıma bundan kullandim bir süre sonra bunun yer yatağında yatmak istemedi aynı model eltim oğluna da bundan almisti
Hoş bi görüntüsü var ya çok severek kullandık bizde 🌸
Sen beğendiysen güzel canım bende alıcam dışı sade beyaz içi minik kalpli yada ayıcıklı olanları beğendim ikisinden birini alıcam
Pusetlerde kendinden minderli bazıları ben daha arabayı secmedim kendinden minderli seçersem bu minderi koymam ama diğer türlü olursa minder koyarım
Buda çok tatlı kış için daha uygun, çünkü sürekli dışarda olucam okula git gel yapcaz
Bizimki minderi var yumuşack ama yetersz sanki
Yeni Doğan Bebek hassas oluyrlr ya
Evet benim Aralık bebeği olucak o yüzden kalın seçtim rüzgardan korusun diye yaz içinde ince müslinler var hava alan onlarada bakabilirsin
Bizimki de Ekim sonu Kasım başı görünüyor canm 31+5 bu ay hepsini halletmk istyrm
Şimdiden ağrlaştm ayağa dahi kalkmak istemiyrm Ağrım sancimda baya var
Bu seçtğm 4 mevsim kullanılabilir dendi satıcı
Rengi falan cok guzel bayildim ama doktora bununla goturdugumuzde doktorumuz hepsini çıkartıp riskli oldugunu söylemişti. Poşetin içindeki minder zaten bebege uygun yapiliyor ekstra minder duruş bozukluğuna sebep olur ortu de temiz hava almasına engel olur demisti
Örtü tamamen kapatılmıyorki hava almasın yaz bebekleri içinde nefes alan Müslim kumaşlardan yapılıyor kış bebekleri için hava alan alanı açtıktan sonra bence örtü olur tamamen kapatmak havasız kalacağı için zararlı
Sürekli dışarda olucz okul a gidip gelicz
Okul da baya kalablk , o kalabalğn içinde bebeği örtüsüz sokmk istemyrm
Benimkinin tepesi acikti puseti tutma yeri mahcup bir sekilde buradan hava almaz mı dedim doktora o da kendi kafana tak bakalim hava alabiliyor musun o ufacik yerden dedi :)) zaten önu acik olacaksa hic ortmeye gerek yok zaten pusetin kendi gunesligi de arka kisinimi kapatiyor on yine acik oluyor.
yani şahsen ben kullanmadim doktorumun söylediği mantikli geldi siz mantikli geliyorsa kullanin
Dediğinz gibi tamamen kapatmam hava alsn dye hafif açık birakrm
Biz yeğenimde kullandık kendi görebileceğimiz kadar açıktı rahatsız olmadı hiç ama minderi için bilemem henüz bebek arabası almadım güzel pedli bişey alırsam minderi kullanmam örtüyü kullanırım kış bebeği olucak çünkü hava almayı bırak rüzgardan koruması için şart benim için
Örtü okey bir nebze Ama minder önerilmiyor sırt sağlığı için, pusetler zaten bebeklerin omurgasına göre yapılıyor ekstra mindere gerek yok
Takım halinde alicam bebek arabasinda fln da kullnrm dye düşündüm
Omurga sağlığı in iyi değil
Çok göz yoruyor sevemedim
Bende mavi pembe eşyaları ni sevemiyrm böyle ortak şeyler hoşuma gidiyor
Eşime attım oda baya beğendi
Karar verdim alicam ')
Tabi ki zevk meselesi beğendiysen Güle güle kullansın bebiş 🌸🙏
Çok teşekkür ederim canm ♥️
1,473,956 soru
24,132,148 cevap
334,091 kullanıcı