+1 oy
191 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (246 puan) tarafından

8 aylık çocuğum evde sunnetxiye sünnet ettircem ama bı korku var içimde evde sünnet ettiren oldumu 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (66 puan) tarafından

Benm oğlum 2 ay oldu yaptırdım. Evde yaptık. Bu arada oğlum 4 bucuk yasında  Sünnetçi uzman biriydi. İyice arastırıp yaptırmak lazm. Biz cok memnun kaldık hem ev de rahattı benm içinde cocuk içinde. Benm erkek kardeşlerim de annemler evde sünnet ettirdiler.  Ama kardeşlerim biri 6 aylıkken diğeri 2yasındayken yapmıslardı

önce (246 puan) tarafından

Bende ilk oglumu evde sunnetxiye yaptırdım ama ozmn 3.5aylikti bu 8aylik telaslaniyorim birazda Nazlı bı bebek

önce (66 puan) tarafından

Bence erken olursa o kdr cabuk iyleşir özellikle bezli bebekler norml cocuklardan daha hızlı iyleşiyor. Bence erken yapmak daha mantıklı

-Reklam-
+1 oy
önce (153 puan) tarafından

Ne kadar erken okadar iyi oluyor ev yada hastane fark etmiyor bana göre tabiki hastane daha donanımlı olduğu için tercih edilir ben büyük iki oğlanı kirkliyken yaptırdim çok rahattı belli değildi diğer oğlanı geçen sene 11 yaşında hamileyken yaptırdım biraz zordu yani şuan bebeğim 11 aylık kırkı cikti götürdüm doktor ne acelen var yaşını bekle diyip azarladı gönderdi onuda kısmet olursa yapicam yaşında☺️

+1 oy
önce (1,331 puan) tarafından

Bana ev güvenli gelmiyo bilmiyorum ben oğlumu uzman bir doktorda yaptırmıştım tamamen iyileşene kadar takip etmişti 

+1 oy
önce (3 puan) tarafından

Ben oğlumu 1 yaşında Dr tarafından evde yaptırdım çokta memnun kaldık sadece 1 yaşında olduğu için çok geç iyileşti yerinde durmuyordu keşke çok daha önceden yaptırsaydım diye pişman oldum neyseki geçti önceki oğlumu 1 haftalık Ken yaptırmıştım 3 günde iyileşti  yani güvendiğiniz bildiğiniz birisiyse neden olmasın 

+1 oy
önce (1,894 puan) tarafından

Doktor olsun, steril çalışsın, yoksa vahim durumlar olabiliyor

+1 oy
önce (2,104 puan) tarafından

En son evde galiba kuzenim şu an 33 yaşında falan galiba 😂 şahit olmuştum yani tabi ben birebir şahit olmadım da yanlış anlaşılma olmasın 😂 sünnet düğününde prenses gibi yanında sürekli gezmiştim ya bak nereden ne çıkardım 😅. Yani bence steril bir alanda doktor ve teknoloji olanakları kullanarak yapılması daha sağlıklı sanki 

+1 oy
önce (970 puan) tarafından

Ne biliyim yani yıl olmuş 2025 . Gidip bir hastanede neden yaptırmıyorsunuz? Ben güvenemezdim evde

0 oy
önce (7,091 puan) tarafından

Evde bence olmamasi lazim cocuk kucuk hastane ortami daha staril.bir ortamda olmasi lazim ALLAH korusun acil bir durumda evde nasil mudehale etcekler.

0 oy
önce (5,912 puan) tarafından

Acil durumlar için elbette hastane daha güvenli. Neden ev istiyorsunuz ki doktor ve hastane varken?

0 oy
önce (1,584 puan) tarafından

Şöyle bişey evde yaptıran çok bişey olmadı kimseye demek kendi çocuğunu riske atmaktır millete olmayan enfeksiyon sende olur belki bilemezsinki hiçbşy olmayadabilir kolay geçedebilir ama ben olsam bu riske girmezdim doktor kontrolünde olması daha iyi bence

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Ben oglumu bır hafta klınıge goturdum ılaclama oldu kirecını ve yapıskanını aca aca ılacladı aonra sunnet oldu ne ıltıhap ne yara ne kanama o kadar rahat gectı kı eve geldık uyandı oynadı kostu zıpladı yıne de ılac surdum hıc aglama olmadı gece de rahat uyudu parası bıraz vardı ama cok cok rahat ettım herkese de oyle tavsıye edıyorum once kırecını ve yapıskanını actırın sonra sunnet yaptırın dıye 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 83 göst.
+1 oy
6 cevap 185 göst.
0 oy
3 cevap 89 göst.
2 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,852 soru

24,130,611 cevap

334,012 kullanıcı

...