+1 oy
280 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Esim olacak adamı bugun on kere aradım acımadı normalde gün içinde arar aramadı kayınbaba mı aradım oda benim sayemde aradı baktım dört kere aramıs .bende onu gecmıs ılk babasına donmus

6 Cevaplar

+7 oy
önce (3,675 puan) tarafından

Allah başka dert vermesin gerçekten ya .. buraya açılacak bir post değil diye düşünüyorum bunu git eşine sor kimsenin akıl vermesine gerek yok bu konuda bence 

önce (53 puan) tarafından

Esimle konusmuyorum ondan normal şartlarda 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,741 puan) tarafından

Neden 10 kere aradınız ki, mutlaka dönerdi zaten.  Önce babasına dönsün, ne olmuş. Yeni evli misiniz.. 

Okuldaydım

+2 oy
önce (72 puan) tarafından

Sorun mu önce babasını araması? Dert edilecek şey mi gerçekten de?

+2 oy
önce (549 puan) tarafından

Bunu dert edecek ne var ki çok mu acildi aramaniz

Evet okuldaydım

+2 oy
önce (2,280 puan) tarafından

Eşini aradığında acmazsa ama kayinbabasi eşini aradığında eside hemen açsa bunuda duysa sinir krizi geçirecek kişiler burda post sahibini haksız bulmuş.

Kadın gayetde haklı belki başı sıkıştı belki çocuğuna bişey oldu belki meteor düştü insan bir merak eder geri dönüş yapardi

Ben post sahibini haklı buldum kadın için sorunki yazmış değersiz bir durumsa bakma geç niye yorum yaziliyor ki kayda değer değilse.Allah Allah😅

önce (3,064 puan) tarafından

➕➕➕➕➕ 

Başından sonuna noktasından virgülüne katılıyorum 🤸🏻‍♀️🤣

önce (2,280 puan) tarafından

🎈🌺🩵😅😅

+1 oy
önce (5,930 puan) tarafından

Herkesin düşüncesi farklı şayet ben de işimi arıyorsam arkamdan başkası aramışsa yani önce bana dönmesini isterim hele bir de üst üste aramışsam demek ki bir sorun bir sıkıntı var yani 

Ama şunu da belli ettirme ne kadar çok değer verirsen o kadar bir tarafları kalkar Ne yaşarsan yaşa içinde yaşa belli ettirme

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 378 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 457 göst.
25 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 438 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 380 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,070 soru

24,134,014 cevap

334,207 kullanıcı

...