+1 oy
380 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,984 puan) tarafından

Kızlar oğlum 6 ay 21 günlük pazartesi günü 2 saat içinde 6 kere nöbet geçirdi kendini sıkıp gözleri hızlıca sağ sola kayıyordu (inşallah anlatabilmişimdir) hastaneye götürdük çarşamba gününe kadar yattı yani dün çıktık daha hastaneden bütün testleri yaptılar emar, Eeg ,röntgen , ultrason,kan, idrar hepsi temiz çıktı sadece D vitamini düşük çıktı (14 çıktı ) şuan nöbet ilacı (Epixx) kulanıyor başka bölümlere yönlendirdi doktorumuz başına böyle bişey gelen varmı korkuyorum gece uyuyamıyorum ya birdaha nöbet geçirirse farketmezsem diye ☹️bilgisi olan başına gelen varmı acabaaa 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (551 puan) tarafından

vok gecmis olsun. insallh tekrarlamaz birdaha

önce (7,984 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım inşallah 🙏 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,450 puan) tarafından

Ay canım cok geçmiş olsun. Biz annelerin çilesi bitmez . İhmal etmeyin sakın. Birseyi yoktur inşallah 

Bitmiyor valla 

Yok kuzum ihmal edermiyiz hiç 

İnşallah yoktur canım inşallah 

+1 oy
önce (5,216 puan) tarafından

geçmiş olsun, insan korkar nöbet durumu gerçekten çok ürkütücü.

yeğenim sık nöbet geçiriyordu, ondan biliyorum. 

bir de yeğenimde gelişim geriliği vardı, bir sürü yere gittik falan en son genetik bir rahatsızlığı olduğu anlaşıldı. özel bir çocukmuş. 

Benim oğlanda 36 haftalık doğdu ama şükür gerilik yok bizimde genetiğe yönlendirdi orayada gidicez 

Nasıl biliyorlar canım nasıl bi test yapıyorlar yani

muayene edip kan tahlili yapıyorlar. genetik sonucu biraz geç çıkar ama 2-3 ayı bulabilir. bi de enabızda görünmez.

yeğenimde ki gelişim geriliğini şöyle anlatsyım, 8.5yaşında 11.5 kilo, benim 26 aylık kızım da 11.5 kilo.

dil gelişimleri nerdeyse aynı, yeğenim daha yeni bezi bıraktı. wolf hirschon sendromu diye bir şeymiş. 

Çok geçmiş olsun canım size de çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için allahım kimseyi evladı ile sınamasın 😕

amin canım 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

+1 oy
önce (401 puan) tarafından

Kızım yoğun bakıma bir kere geçirdi sonra luminatten öyle bir nöbet ilacı kullandı 6 7 ay kadar eeg temiz çıkınca bıraktık. Eeg temizse ilacı da düzenli kullanın bisey olmaz rabbimin izniyle inşallah 

Bir saate yakın eeg çekildi canım doktor temiz dedi bakalım bir kaç bölüme yönlendirdi onlar ne dicek 

önce (401 puan) tarafından

Hayırlı haberler alırsın canım inşallah 

Allah razı olsun canım inşallah 🙏 

+1 oy
önce (1,623 puan) tarafından

Hepsi temiz çıktıysa neden epilepsi ilacı vermişler onu anlamadım Allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun benim yeğenim bir kere yaşadı onu biz öldü sandım aklımız çıktı çocuk nörolojisine gönderdiler Ege çekildi falan temiz çıktı şükür katılma nöbeti geçirmiş megersem olabiliyormuş çocuklarda 

6 kere geçirdi canım birdaha geçirme şansı yüksekmiş nolur nolmaz diye verdi doktor 

0 oy
önce (3,354 puan) tarafından

Eğer aşılarını vuruyorsan ondan olmuştur aşı vurma çocuğa 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (3,495 puan) tarafından

Oglumu 7 senw içinde bir cok kez havale geçirdi bizimki hasta olsun hemen havale geçiriyordu halen yanimizda yatar surekli kontrol ederiz allahim yardımcımız olsun cok zor bir durum bizimki geçici bir durummuş cok şükür 

Havale değil kuzum bizim durup dururken oldu 

Havale de çok kötü büyük oğlum geçirmişti bebekken allahım korusun çocuklarımızı 

0 oy
önce (18,573 puan) tarafından

Rabbim kalıcı şifa versin inşallah fatmam üzülme geçer gider inşallah 

İnşallah gülüm inşallah 🙏 

0 oy
önce (224 puan) tarafından

Tıpkı benim kızım gibi olmuş.anlattiklarinizin hepsini 3 yıl önce yaşadık epilepsi nöbeti gibi ama epilepsi değil söylediğiniz tahlillerin hepsini yaptık hiç birşey çıkmadı Gaziantebin en iyi nöroloji profuna götürdük kadın anlamıyorum bu çocuğun nesi var epilepsi değil kalp değil hiç birşey çıkmadı epixx verdi hiç fayda etmedi sonra başka bir şurup verdi oda sarhoş gibi yaptı çocuğu baktım olmuyor.bir gece çok nöbet geçirdi üst üste 7 aylıktı galiba ,acile götürdük orda 4 dök doktor prof hepsi başında bu çocuğun nöbet sebebi ne diye tartışıyorlar en son bir tane doktor kayın babamı kenara çekmiş bebeğinizi alın şeyhlere hocalara götürün burda doktorlar anlayamaz demiş.doktor işi değil demiş bizde sorduk sorusturduk bir şeyh bulduk onlar bu işin ehliymis ben hiç inanmazdım hocalara ama gözümle şahit oldum kızım o gün iyileşti mucize gibiydi şişede tavsiye ederim mutlaka 

Benimde aklımda canım şuan en iyi doktorlara götürüyorum sonuç çıkmassa bende öyle yapıcam şüphelendiğim şeyler var çünkü 😏 

önce (224 puan) tarafından

Aynen sen bak eğer doktorlardan bir sonuç almazsan mutlaka git biz o dergâhta gorer girmez ağlamaktan helak olan kızım bir uyudu biz orda çıkana kadar uyanması nöbetleri gün geçtikçe azaldı günde beş defa mi geciriyordu içe indi bir anda öyle yavaş yavaş geçti bebekler Melek olduğu için onlar yanlız bıraktığımızda duşta vs.oluyor o tür vesveseler biz gider gitmez üstünde varlar dendi bize direk yaptıklarını söylediler ay Allah şahidim yani o an benim içime sanki göğsümun tam ortasına bir rüzgar esti bende iyi değildim kızım öyle oldukça çok kötü oluyordum megersem ondan bana da geçiyormuş çok şükür rabbim dert vermiş dermanda vermiş 

Allahım birdaha yaşatmasın canım sizede çok geçmiş olsun 💐 

0 oy
önce (399 puan) tarafından

Bizimde oldu saglikciyim yine de korkunç du.omuriliginden sıvı bile alındı milyon tane test yapıldı.b12 eksikliğimiz varmış çok şükür başka bir şey değilmiş ama testler yapılırken bir o ağladı bir ben ağladım.lutfen sende bütün testleri yaptir.epilepsi nobetiyle aynıydı bizimki devlet hastaneleri hiç umursamadı da.cok şükür geçti o günler 

Ay çok geçmiş olsun canım allahım yaşatmasın inşallah birdaha inşallah bizimde vitamin eksikliğinden dir

önce (399 puan) tarafından

İns ins,Allah herşeye bir çare bir yol gösterir ins.iyi bir çocuk nöroloji doktoru lazım Adana'da yaptırdık biz bu tarafta düşünürsen söylerim hastaneyi doktoru.hos bisiyi olmadığını anladığımda da hala bin tane daha test yapalım dediler de reddedip çıktım.ne bebek ne ben dayanamadım artk 

Antalyadayım canım ben uzak bana allahım okadar çaresiz bırakmasın inşallah 🙏 şuan iyi bi doktora gidiyoruz çok sağol canım

0 oy
önce (971 puan) tarafından

Benim arkadaşımın oğlu öyleydi Bir haftalıkken nöbet geçirmeye başladı doktorlar bir türlü bulamadı ne olduğunu yatış yapıldığı bir süre takip ettiler en sonunda epilepsi oldu ortaya çıktı

Geçmiş olsun canım şükür birdaha tekrarlamadı bizim ama bakalım diğer doktorlar ne dicek

önce (971 puan) tarafından

Allah korktuğuna uğratmasın İnşallah çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryeminannesi (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
18 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,177 cevap

334,356 kullanıcı

...