0 oy
342 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Bende sizin içinizden biriyim başka hesaplar girdim muhtemelen gelen cevaplara da cevap veremicem çünkü şifreyi hatirliyamadım neyse akşam üstü eşim işten geldi biraz sohbet ettik bende bizim mutfak cekmecelerimize böcek girmiş dedim temizledim oda bana dönüp e zaten çekmeceleri temizledigin yok ki diyor normalde iki günde bir temizlerim en fazla haftada iki defa sonra yemeği indirdim türlü yapmıştım normelde yediği Bir yemek sofrayı nasıl kurdum bu yemeği yemiyorum demesin mi cinlerim tepeme çıktı yemezsen yeme dedim çıktı gitti ama eminim annesine gitmiştir orda yemeye yani başka bir şey hazırla dese hazirlarim kalkıp oraya gidip yemesi baya zoruma gitti nerden biliyorsun belki başka yere gitmiştir diyenleriniz olucaktir çünkü daha önce bu seneryayo bir kaç defa daha yaşadık ordan biliyorum bu durumda ne yapmalıyım 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (6,797 puan) tarafından

Zıkkım kökünü ye derim başka yemekte yapmam bulup da beğenemedim demek ne yani bu yemeğe muhtaç olan insanlar var

önce (2 puan) tarafından

Ağzına sağlık gelde anlat hergun ağır yemek mi yenilirmiş 

önce (6,797 puan) tarafından

Yemesin boşver yesin annesinde kafanı takıp moralini bile bozma dışarıda bir şeye kızarlar eve gelince hanımdan çıkarırlar acısını yarın sorup yap bakalım ne isteyecek canı

-Reklam-
+1 oy
önce (6,017 puan) tarafından

Çok basit içeriden kilitle kapıyı karnını nerde doyurduysan oranın yastığına koy kafanı diyeceksin bende yaşadım aynısını bu dedigimi yaptım artık bi yerde yemek yiyeceği zaman arıyor ben filan yerdeyim sen yemeğini ye der yada gelip senide alayım mı diye sorar 

0 oy
önce (480 puan) tarafından

Canım sende yemezsen yeme demek yerine başka bişey yersen onu yapiyim aperatif deseydin yani eğer aranızda bi sorun yoksa yada kavgalı değilseniz,bir günde orda yesin takma kafaya boşver

önce (2 puan) tarafından

Kavgali değiliz ama her bir yemek beğenmediğinde annesine gidip yemek ye ne oluyor  başka yer misin diye sordum çıkmadan önce istemiyorum diyip çıktı 

önce (480 puan) tarafından

O zaman yapacak bir şey yok bırak ne yapıyorsa yapsın.ben eşimin beğenmediği yemeği yaptığım günlerde soruyorum hep bunu bunu yaptım ama yemezsen başka bişey yapayım diye,yemek yemektir Allah muhtaç etmesin der hep.Allah eşine hidayet evinize huzur versin inşallah

0 oy
önce (1,431 puan) tarafından

Emek verip yemek yapma daha bak ne zamana  kadar annesinde  yiyecek.. Annesi evde  olmadığında  VS de iki yumurta kır işine  gelirse bu gelmezse git lokantaya de.. 

önce (2 puan) tarafından

Annesi ya oğluna kıyamaz sırf aramız bozulsun diye gel oğlum der

0 oy
önce (23,244 puan) tarafından

Eşin ne yemiş büyülu ekmek falan mı. Bu ne saçma tavırlar. Annesi dolduran cinsten mi 

önce (2 puan) tarafından

Aynn öyle 

0 oy
önce (400 puan) tarafından

Huysuz zamanına denk gelmiştir canım. Benim eşim seviyor diye yayla çorbası yaptim ben de bugün, içmedi. Dünden taze fasulye vardı onu çıkardım, yüzünü eksitti. Ne yapalım canım her gun her gün, evde ne varsa o pişiyor. Begenmiyorsa yemesinler. Benimki inadindan ekmeğin arasına közlenmiş biber koyup yedi sadece, o yerken bir yandan hem kahroldum ekmekle karin doyuruyor diye bir yandan sinir oldum... Annesine gitmeye de alismasin ne o öyle hanginizde güzel yemek varsa ona gider gibi. Ben annesinde birşey yiyip gelince çok kıskanıyorum Allah affetsin:D

önce (2 puan) tarafından

Düzgün yemek beğenmez hep böyle huysuzlanir yemediklerini size saydam bu adam neyle besleniyor dersiniz

önce (400 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimki de sürekli yemek seçer bir kılıf bulur. Allah yardımcımız olsun

0 oy
önce (3,774 puan) tarafından

Cok memnun olurum.hatta güzel yemek varsa banada getir derdim 😂😂

0 oy
önce (14,950 puan) tarafından

Yemek hazırlamam net. Aynı şey değil ama ilk evlendiğimiz seneler bana tribinden sofraya oturmadı. Bende 1 haftaya yakın ne kahvaltı hazırladım ne de yemek. 

0 oy
önce (3,010 puan) tarafından

Bizim durum farklıydı.eşim evde yemek yaptığımı bikdiği halde kaynanam sadece onu yemeğe çağırırdı o da koşa koşa giderdi. 1 sene boyunca bu huyunu bırqkmadı.en son ciddi bi kavga ettim kaynansma da dedim evimde yemek yaptığım halde sizde yiyor boşunamı yapıyorum o yemekleri dedim.mırın kırın etti bir daha çağırmadı.

Hani öyle uzak da değil yan yana evlerimiz.

0 oy
önce (6,956 puan) tarafından

İki günde bir veya haftada bir çekmece temizlenmez kirlenmez normal şartlarda yani ya sık sık böcek dolaşacak içinde yada kirli kirli ellerle içine girilecek ki temizlemeye gerek olsun 

0 oy
önce (1,191 puan) tarafından

Bende de aynısı var canm ama annesi babası Rahmetli olduğu için gidecek yeri yok yatağa girip yastığıyla hasret gideriyor galiba 🤣🤣🤣🤣

0 oy
önce (372 puan) tarafından

Belki boceklerden tiksinmiştir

0 oy
önce (1,618 puan) tarafından

Ne saçma sapan bişey çekmecelerde böcek oluşmuş temizlemişsin diye küsüp annesinemi gidiyor önündeki 1 hafta o böcekleri yerse aklı başına gelir bence 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,196 göst.
25 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 377 göst.
15 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Azeri kizi (1,106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 673 göst.
8 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fatos123456 (17 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 687 göst.
12 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Asaf.linur245 (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,263 soru

24,136,767 cevap

334,328 kullanıcı

...