+3 oy
1,061 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,914 puan) tarafından

Bugun disarda işlerim.vardi evlilik yil donumumuz yarin esimede hediye aldım neyse bu ayrı konu😊 asil konumuz şu suan benim elime 200 bin civarı fazlası var eksiği.yok diyelim ben bu parayı nasıl degerlendireyim  bir akıl verin bacılar yani nerdese kendime girip 50 bin tek taşı yeniliyorumdum üzerinde 100 bin iphone16 alıyordum neyseki dedim kızım dur 😁😁 

Bu hafta sonu birsey alayımda yoksa ben yicem.bu parayi😂

32 Cevaplar

+2 oy
(15,170 puan) tarafından

Kız altın al altın boşver telefonu falan pik yapacak altın bu yıl sonunda

(3,914 puan) tarafından

Elim.bir gitti neyse altına devam herelde

-Reklam-
+2 oy
(3,076 puan) tarafından

Külçe ve Ajda diyorum 😃

(3,914 puan) tarafından

Ajda alayim ben😁

(3,076 puan) tarafından

Al al 4 tanecik aldım bende 🫠

(3,914 puan) tarafından

10 gram miydi swninkiler

(3,076 puan) tarafından

20 gram alsam iki tane alacaktım az duruyordu o yüzden 10 gram 4 tane aldım 2 zikzak 2 düz daha güzel oldu gündeliktede takıyorum rahatsız etmiyorda ☺️

+1 oy
(1,144 puan) tarafından

Altın altın altın... Kar yapsın dersen gram altın.Kullanayım dersen 22 ayar işçiliksiz bilezikler olabilir. ajda değil de 2li 3 lü burmalar var çok hoş duruyor .Al sat farkı olmasa ajdalarımı ikili burmaya çevirirdim :(

(3,914 puan) tarafından

Ya ben burma çok sevmiyorum

+1 oy
(247 puan) tarafından

Arabanız birtaneyse ikileyebilirsin yada altına yatırki harcayama :d

(3,914 puan) tarafından

Aman akan yok yok zaten 2 taneydi arabamız ikimizinde ayrı ayrı vardi ben sattığım.uzerinede zorla bileziklerimi sattirdim sıfır araba çıkarttık bu sene araba artık yeter zaten evde genelde ben kullaniyorum hafta sonu anca eşim kullaniyor bize yetiyor..

(247 puan) tarafından

Ozaman altın mantıklı gibi yaa aklıma baska bisi gelmedi 

+1 oy
(5,150 puan) tarafından

2013 olsa derdim sıfırından bir ev al 😅 aklıma babam geldi de 2013 de 200 bine sıfır ful yapılı ev almıştı. Nerde o günler 

(3,914 puan) tarafından

Simdi 5 milyondan basliyor😂😂

(3,076 puan) tarafından

Yıl 2012 babam 190 bine sıfırından dubleks ev almıştı ya😄

Zalım zaman 🥹

(3,914 puan) tarafından

O kadar geriye gitmene gerek yok pandimide bileziklerini satıp ev alabiliyorduk ah kafamıza sicam😂

+1 oy
(777 puan) tarafından

Eminevime peşinat ver aylık taksit odeyebilirsrn araba al :)

(3,914 puan) tarafından

Araba 5 6 sy ance sıfır çıkardık gulum 2 milyona

+1 oy
(14,950 puan) tarafından

Ben şu 2 li burma bileziklere bayılıyorum ne aşırı kalın ne de ince. Herkes tutturmuş Bi Ajda. Valla hiç sevemedim ne yalan söyliyim eskiden onları hediyelik takarlardı düğünlerde 😄 

O para en güzel altınla değerlenir yoksa kolyem Bi yarım kolye ucu yaptır cerceveli çok hoş duruyor değer de kaybetmez. Gerisine de bilezik derim hatta çeyrekte hafif sallama küpe yapıyorlar çok hoşuma gidiyor eğer seviyorsan takmayı yaptır bunlar değer kaybetmez 😊

(1,087 puan) tarafından

Maalesef burmalar Ajda kadar kullanışlı değil bide yaşlı işi gibi duruyor bence 😀 ajdalar hem şık hemde günlük kullanım için uygun fikrimce 😀 

(Yeni aldığım ajdalari gözümde savunmuyorumdur)😀

+1 oy
(1,087 puan) tarafından

Ajda bilezik alabilirsin 4 tane 20şer gram hem kullanışlı olur hemde yatırım 

(3,914 puan) tarafından

4 tane alamazsın canim 20 gram suan 82 84 bin zaten anca 2 tane alabilirim 

+1 oy
(3,503 puan) tarafından

Ben 3 lü burma aldim 1 tane tam altın boynuma taktım kizimada 3 tane Ajda aldim gecen ay yatırım amaçlı 200 bin tuttu

(3,914 puan) tarafından

Burma hiç almadım.simdiye kadar eltim.yeni bileziklerini burma yaptı şimdi demesin benden özenmiş diye o yüzden almam😊 Birtane fantazi yaptim kardeşinin bileziklerini modeli bende bilmiyordum ondanda soğudum ajda aldim sonra 2 tane simdi tekrar ajda alayi..diyorum.gunlukte kullaniyorum

0 oy
(5,773 puan) tarafından

Bes hesabı açıp fonlara yatır.

0 oy
(291 puan) tarafından

Şuan bende olsa o para direk liposuctıon yaptırırım ama eşim 2. Cocuktan sonra söz yaptırcaz dedi sabırsızla beklıyorum 😀

(3,914 puan) tarafından

Ay ben korkuyorum oyle seylerden

(291 puan) tarafından

Ben yaptırmıştım bekarken oyuzden deneyimledim korkmuyorum

önce (3,914 puan) tarafından

Gercekten zayıflatıyor mu birde iz kaliyormu

önce (291 puan) tarafından

Yağımı çektiler tabiki zayıfladım ama zaten çok kilom yoktu BBL yaptırdım ben yani benden yağ alıp popoma enjekte ettırdım bir de yanlarda cukurlar vardı oraları doldurdum daha yuvarlak bir popo olsun diye olduda zaten cok memnun kaldım çıtırdık ozamanlar 😀 iz kalıyor ama 1 sene sonra geçti noktadan bıraz büyük izler zaten

önce (3,914 puan) tarafından

Bende popo var ondan sikayet ediyorum sende dolduruyorsun 😀 benim brezilyada yaşamam lazımmış 

önce (291 puan) tarafından

Oo şanşlısın ozaman şuan bendede var ozman orantılıydı vucudum zayıftım şimdi 20 kilo fazlam var cogu popoya gitti önden bakılınca zayıf gibi duruyorum 😀😀😀

0 oy
(1,206 puan) tarafından

50 gram altın bilezik al.

Yada 3 tane 20 gram Ajda bilezik al 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 703 göst.
0 oy
49 cevap 1,459 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 404 göst.