0 oy
471 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28,641 puan) tarafından

Hacamat yaptıran var mı faydasını gördünüz mü 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (1,051 puan) tarafından

Evet basimdan yaptirdim bir sene migren nedir bilemedim simdi tekrar basladi migrenim

önce (28,641 puan) tarafından

Yaa gerçekten mi benim de migren değil ama baş ağrım oluyor çoğu zaman vücut ağrısı falan da oluyo yaptırmayı düşünüyorum inşallah geçer benim ağrılarımda

+1

Ben komple tarama yaptirdim yeni dogmus gibi olmustum en kisa zamanda tekrar yaptiracagim

Hadi inşallah bende faydasını görürüm gittiğimde 🌸

+1

Insallah canim Allah sifa versin 

Amin çok sağol 💕

-Reklam-
+1 oy
önce (27,136 puan) tarafından

Eşim yaptırdı ama pek bi faydası olmadı ona

Kaç sefer gitmişti benim eşimin yeğeni yapıyor da 3 kez falan gerekli diyordu sanırım 

+1

Bi kez gtti canım 

Belki ondan dolayı faydalı olmamıştır bilemedim 

+1

Doğrudur canım bilmiyorum

+1 oy
önce (117 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ben cok yaptirdim ama soyle uuc kere olmasi  gerekiyor yani oyle faydasi daha cok ama ilkinde bile cok rahatlatmisti beni

Tarama ve migrenim icin yaptirdim baya faydasi oldu

Evet 3 defa yapılması gerekiyormuş bende öyle duydum inşallah yaptıracağım yakın zamanda 

önce (117 puan) tarafından
+1

Sifa olsun inşallah ♡

+1 oy
önce (11,317 puan) tarafından

Ben 3 4 kez yatırdim ciddi anlamda faydasını görüyorum. Özellikle kafa hacamati Migren için yaptırdım. İlaç alma surem dolmadan biterdi ilacım ama şuan çok cik nadir tutuyo migrenim.isinin ehli bir yer bulursan yaptır.

Hacamat altın günü ne Zaman bakıp tekrar sırt tarama hacamati yaptırmayı düşünüyorum istiyorum bende genel sağlık için 

9 eylül de olacakmış

Eşimin yeğeni yapıyor ona gitmeyi düşünüyorum bakalım 

önce (1,617 puan) tarafından
+1

17.19.21.23 tekli günler hciri takvime göre 

Bende yaptiricam kafada yaptırırken bir yerde saçı kestiklerini gördüm kesiyorlarmi

önce (11,317 puan) tarafından
+1

Evet kupayı attığı yerdeki saçı makina ile kesiyo. Başımın ağrısı geçsin de kel kalsamda sıkıntı değil kafasindaydim ben 

+1 oy
önce (154 puan) tarafından

Cano ben boynuma sırtıma yaptırmıştım şükür ondan sonra ağrım olmadı çok şifalı 

Hadi inşallah benimde ağrılarım geçer yaptırınca🥹

önce (154 puan) tarafından
+1

İnşallah şifa olur eli iyi birisine denk gelirsen

+1 oy
önce (952 puan) tarafından

Canım benim de migrenim var 

Kafama attırdım

Evet saçını az kazıyor

Bir daha siddetli migren olmadım 

Baya faydalı bişey öyleyse 

önce (952 puan) tarafından
+1

Evet canım 

+1 oy
önce (17,606 puan) tarafından

Bugün taze kanlı canlı yaptırmış biri olarak sesleniyorum 🫣🫣Yıllardır yaptırıyorum çok faydasını gördüm Allah'ın izniyle 🤲🏻❤️

+1

Sac cok hizli uzuyor ve görunmuyor zaten kesik yer

Aynen öyle Zeyneb34 ama Corona zamanı çok döküldü sıfıra vurduk 4 yılda çok güzel uzanmıştı🥹 Tesettürlüyum zaten sıkıntı yok ❤️💗Esma bende Migren için vurdurdum özellikle bende çok perişan ölüyordum🥹🥹

Agri kesici bağımlısı oldum resmen 

Son postuma bakta kaldirim fotoyu

Baktım baktım gördüm karaoglani🥰❤️Dün gibi doğduğu gün ya

Zaman nasılda şu gibiiii

+1 oy
önce (14,589 puan) tarafından

Migren ve âdet düzensizliğine iyi geldi 

Çoğu şeye iyi geliyor sanırım faydalı görünüyor baya 

önce (14,589 puan) tarafından
+1

Tecrübeli birine yaptırın derin delırse izi geçmiyor 

+1 oy
önce (4,258 puan) tarafından

Ben arada yaptırıyorum oyle arka arkaya 3 kere yaptirmadim hic yine de ciddi faydasını gördüm. 

Hatta belli bir rahatsızlık icin yapılıyorsa kesinlikle sulukle destekleyin o zaman ultra premium plus fayda oluyor

Evet sülükle tamamlayınca daha faydalı oluyormuş sanırım 

+1 oy
önce (5,930 puan) tarafından

Sırtıma başıma ve anlıma yaptım çok iyi geldi mümkünse yaptır mükemmel bir tedavi 

+1

Kuzu hangi şehirdesin izmirdeysen güvenebileceğin bir yer öneririm sana

Ankaradayım yakın çevremde eşimin yeğeni yapıyor ona gitmeyi düşünüyorum bakalım herkes çok memnun ondan 

+1

Hakkınızdahayırlısı inşallah canım eşimin amcası ve yengesi yapıyor sülük tedavisi ile beraber gerçekten çok insan memnun kaldı ben de şahit çok memnun kaldım eşim de ondan dolayı Orada olsaydınız onları önerecektim size inşallah size şifa bulursunuz

İnşallah çok teşekkür ederim ❤️🌹

+1

Rica ederim canım❤️

+1 oy
önce (549 puan) tarafından

Yazarların yorumlarını tek tek okudum sanırım bu yüzden bile yazın gelebilirim son 1 yıldır nedeni belli olmayan şiddetli baş ağrılarım var 

Çoğu yerde bende iyi geldiğini duydum inşallah şifaya vesile olur 

+1

1 saat önce şiddetli baş ağrısıyla uyandım güne böyle başlamak berbat bişey inşallah şifası olur

Çevremde baş ağrısının geçtiğini söyleyen kişiler var hacamattan sonra 

Gerçekten faydası oluyor mu o 24 25 saatlik uçak yolculuğuna razıyım gerçekten faydası oluyorsa bunun bi çeşidi bişeyi oluyor mu açıkçası bilgim de yok yorumlarda okudum sadece 

Ben de baş ağrısı için yaptım kafama ve anlıma ve anlımın her iki yanına yapıldı o kadar iyi geldi ki 2 senedir pek ağrım yok bu aralar başladı izmire gidince tekrar yaptırmak istiyorum @Soslu tavuk

Bi yazarın yorumunda gördüm bu hacamatın günleri oluyormuş o kısım nedir o günler özel günler mi 

Onlar da sünnet günleri oluyor daha çok faydalı günler oluyor manevi olarak ayreten günleri var ve gerçekten o günlerde de ap ayrı şifa var 

Peygamber efendimiz (SVS) bile hacamatı önermiştir 

image

Bak canım mesela bu Eylül ayın takvimi 

Rahatsızlık vermezsem eğer bana bu durumu açıklayabilir misiniz yani diyelim ki ayın 5i baş ağrısı için ayın 10u sırt agrısı için yapılması uygundur gibi mi doğru mu anladım

Bak mesela altın gününü anlatıyor burdada

image

Yok canım ne rahatsızlığı benim bildiğim kadarıyla sırt ve baş için aynı gün yapılıyor ama bu şey önce kanına bakılması lazım hani kansızsan sana belirli bir gün verilecek işte şunu tüket vs ve mesela kadınlarda addeten hemen sonra yapılmıyor en az 1 hafta sonra yapılıyor 

Şimdi taşlar yerine oturdu takvimi keşke önceden bilme imkanımız olsa ben yurtdışında yaşıyorum sırf bunun için 24 26 saatlik uçak yolculuğunu çekerim hiç sıkıntı değil yeter ki şu şiddetli baş ağrılarımdan kurtulayım ama bürokratik sıkıntılar dolayısıyla kafama göre ülkeye gir çık yapamıyorum mesela eylülün son haftası keşke ekim takvimi bilinse bu mümkün oluyor mu peki şu altın günlerini yakalamış olurum

Canım ben yarın eşimin yengesini arıyım o bilir çünkü benim bek bilgim yok eğer varsa belliyse b sana yazarım 

İnşallah sende şifasını bulursun çok ama çok yararlı 

Çok sevinirim bilgi verirseniz bende faydalanmak istiyorum akşama ilk işim iyi bir hacamat ustası araştırmak olacak

Canım yazdım ben ona cevap verirse hemen yazarım sana 

Bizde gece şuan uyumuş olmaz sa cevap verir 

Çok teşekkür ederim ❤❤❤

Rica ederim canım bak atı 

image

Yeşil olanlar Ekim ayın sünnet günü mor olanlarda normal günler miş

Çok güzel oldu böyle çok ama çok teşekkür ederim sayenizde baş ağrılarımdan kurtulucam allah razı olsun

Allah sizden de razı olsun inşallah Şafi ismin hürmetine şifa bulursunuz çok geçmiş olsun 

Canın bide şu var bu senenin son altın günü 9 Eylül başka da yok sadece sünnet günler var

+1

Ona yetişmeme imkan yok maalesef elimdeki sünnet günlerini bekliyecem

+1

Hayırlısı İnşallah canım olmadı Ocaktan sonraki günlere belki tekrar yetişme şansın olur

İnşallah çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden çok büyük bi iyilik yaptınız bana

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 349 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,869 soru

24,130,774 cevap

334,025 kullanıcı