+1 oy
502 göst.
önce Diğer kategorisinde (27,136 puan) tarafından

Selam kızlar hayırlı günler öncelikle bi sorum olacak size linç edecek sırf postu ben açtım diye gelip boş boş konuşacaklar postumdan hemen çık hadiiii

Sorum şu benim evin üstündden bişeyler çırpan 4.kattaki ahlaksız kadın çıktı çıkarttılar giderken asansörle taşımış eşyalarını ve anakartı yakmış tamirci çok ağır şeyler konulmuş asansörü yakmış demiş ev sahibi aramış kendisini ben ödemem diyormuş ev sahibide bugün guruba mesaj atmış daire başı 800 tl verecekmişiz ben vermem dedim enayi değilim bozmadığım şeyin parasını neden ödeyeyim 3.kattaki amca demiş ev sahibi öder bunu biz neden ödeyeceğiz bende vermem dedim çoğumuz vermek istemiyoruz tamam bende yaptırmıyorum demiş yaptırmasın sıkıntı değil ama haksızlık bu napmalıyız bilginiz varmı 3.katta yaşlı teyze var gezmeyi seviyor o kullanıyor benim için sorun yok ama onun için yapılması gerekiyo napabiliriz bilmiyorum ama çok sıkıldım vermek istemiyorum sinirliyim resmen enayi yerine konuluyoruz giden ******** yüzünden ya 

15 Cevaplar

+4 oy
önce (5,143 puan) tarafından

o ev sahibini ve kiracıyı dava edin. asansör tamir edilsin, siz paranızı ödeyin ama faturanızı alın, dava sonucunda onlar çatır çatır ödemek zorunda zaten

önce (27,136 puan) tarafından

Valla Bıktım hepsinden

önce (476 puan) tarafından
+1

800 tl icinde bukadr ugrasmak nebilim. giden kiraci odemek zorunda bozmus neticede . ev sahibinin de hatasi yokki kiracinin picligi. ama sonucta giden gitti. kullanacak olan sizsiziniz . suan yapilmasa asansorlerin bakimi oluo sonucta illaki yine cikacak sizden bakim parasi yada aidatlardan falan yaptirilacak . onun yerine baska bir apartman gideri eksik kalmis olacak. yani illaki kullanan apartman sakinleri mecbur odeyecek neticede kullanilacak bisey asansor. tasinan giden o kiracinin pisligini temizlemek yine kalanlara dusecek mecnuren

önce tarafından yeniden gösterildi

Mecbur ödedik canım ama çok haksızlık bu gerçekten 800 tl veririm bana hiç bişey olmaz ama ev sahibi kendi  ödemesi lazımdı çok diktatör biri Allah bildiği gbi yapsın ya

-Reklam-
+2 oy
önce (5,916 puan) tarafından

Ev sahibi depozitosunu vermesin onunla asansörü yaptırın

Hiiç birine yanaşmıyo gülüm bağırıyo çağırıyo tehdit bile ediyo yaa

+1 oy
önce (28,472 puan) tarafından

Böyle fikirsiz insanlardan nefret ediyorum ya hem defolup gitmiş hemde asansörü bozmuş ev sahibi değil o giden dengesiz ödemeli bunun hasarını 

Bide asansörle eşyamı taşınır ya slk beynsz bozdu gtti

önce (28,472 puan) tarafından

Yani binanın asansörü zaten yük için değil ki ne diye taşımışlarsa zor oluyordu madem asansörlü nakliye tutsaydı böyle insanlar hep zarar verir zaten asla yapıcı değiller 

Ölüyor para gidecek diye

+1 oy
önce (4,535 puan) tarafından

Taşınırken asansörü kapatsaydınız keşke. Apartmanda kamera var mı eğer onların bozduğunu kanııtlarsanız mahkemeye verin. Yoksa ortak kullanım ortak ödemeniz gerekir. Kullanıp kullanmaman önemli değil. Bizim apartmanda da asansör var zemin kattaki de ödüyor giderlerini 

Öderim aslında ama o kadının yaptığı şeyi ödemek istemiyorum ben enayi değilim hakkım haram olsun pislik mikrop ya sinirlendim

+1 oy
önce (17,281 puan) tarafından

Giderken müdahele etmeliydiniz ve taşımasına izin vermemeliydiniz. Dün akşam bizim binaya birileri taşındı. Görevli asansörü kapattı eşya taşımak  yasak diye. Maalesef ev sahipleri vermek zorunda masrafı. 

Yaa hiç görmedimki canım ben görsem ev sahibine söylerdim kapatmak lazımmış zaten

+1 oy
önce (841 puan) tarafından

Ödemezseniz dava açacağız bir de dava masraflarını ödemek zorunda kalırsınız deyin

+1 oy
önce (1,039 puan) tarafından

Normal şartlarda giden kadının masrafı ödemesi lazım ama yapmıyorsa size kalmış siz yaptıracaksiniz. Yok asansörü kullanmayacağız diyrosaniz da yapmayın tercih meselesi

Mecbur verdik kadına hakkımı asla helal etmiyorum ya

+1 oy
önce (6,828 puan) tarafından

Haklısınız ama gezmeyi seven yaşlı insan çok rahat merdiven de çıkabilir

Çıkamıyo canım dizleri çok ağrıyo

+1 oy
önce (15,902 puan) tarafından

Hiç

Kimse görmedi mi eşya taşırken kilitleseydiler asansörü keşke 

Onun ödemesi gerekiyor tabiki de Ama ödemiyorsa da kendiniz kullanıyorsunuz sizler vereceksiniz 

Aslında kapıcının kapatması lazımdı kitlemesi lazımdı 

+1 oy
önce (939 puan) tarafından

Canım asansörü bozan kişi öder 

Ev sahibi depozito almasın o kadından 

O kadında yaptırsın 

Sizin mecburiyetiniz yok ki 

Valla biz ödedik verdik parayı ama asla helal etmiyorum

önce (939 puan) tarafından

🥹😢

+1 oy
önce (904 puan) tarafından

Aynı şey başımıza gelmişti. Giderken bozdu gittiler. Sonucunda da kalanlar bölüşüp ödedi. Yapacak pek de bir şey olmuyor. Baştan taşınma işi olunca asansör kapatılacak ki sorun olmasın

Keşke kapatsaydı bakan abla bize kaldı helal etmiyorum ama 

+1 oy
önce (514 puan) tarafından

Şimdi şöyle bir durum var, gözünüzle görmediğiniz bir şey için bu iftira oluyor. Bozulduğu an evi taşıyan kadın mı vardı asansörde veya kamera kaydı var mı ? Cevap hayır ise , emin olsanız bile iftiraya girer

Bir ikincisi bizim apartmanda hay'vanın biri tuşları kırdı komple tuşların anakartını değiştirdiler kişi başı yanlış hatırlamıyorsam 7 bin TLmiydi (Yanlış hatırlıyor olabilirim ) daire başı para toplandi bende ev sahibim ile tartışma yaşadım sonuç olarak parayı ev sahibim ödedi çünkü asansör demirbaşa giriyormuş. Eğer kiracı isen bu parayı ödemek zorunda değilsin ev sahibin ödeyecek 

Hepimiz aynı fikirdeyiz bozulmaz asansörümüz kolay kolay ağır eşya taşımış görenler var asansörlü sistem nakliye filan tutmadı anakart yanmış asansörcü ağır bişey taşınmış demiş evet bende ev sahibinin ödemesi kanaatindeyim ama ev sahibimiz diktatör bi adam malesef kavga ettik 

Sizde ücreti vermeyin , yöneticiye söyleyin ev sahibinden istesin. Ha bana kalsa asla uğraşmam 800 TL için direk veririm 😁

Valla eşim uğraşmadı bi abla bide ben uğraştık verdik ne fayda ama verilmemesi lazımdı

Benim arkadaşımın kombinin anakartı taşındıktan 1-3 ay sonra bozulmuş . Bunlar hiç birşey yapmamış kendiliğinden bozulmuş . Daha sonra anakartı değiştirmişler ev sahibi vermemiş parasını . Taşınırken eski anakartı taktılar yenisini çıkardılar götürdüler 😁😁 sende taşınırken asansörde taşı eşyaları 😁

🤭🤭 güzel fikir aşkoo

+1 oy
önce (1,158 puan) tarafından

Ev sahibi ödemiyor maalesef. Bizde de bozuluyor ev sahibimiz ödemiyor. Adam ben kullanmıyorum der

Diyorda zaten aynısını dedi

+1 oy
önce (1,566 puan) tarafından

Normalde vermeyip uğraşmak lazım ama hem meblağ az hemde ortak kullanım alanı olduğu için yapılmaması senide zorlar ver gitsin boşver

Aynen öyle valla

+1 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Madem gıden kiracı yüzünden bozulmuş evet sahibi depozito üzerinden tahsilatı yapacak. Ev sahibi buna yanaşmazsa paşa paşa kendisi ödemek zorunda. El birliğiyle baskı yapın. 

Bi ben uğraştım başka kimse çıt çıkaramıyor

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 814 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 392 göst.

Kategoriler