Bebeğim biberonu çekmiyor biraz çekip bırakıyor 4 aylık biberon reddi yapmayacak kendinden akan biberon önerileriniz var mı lansinoh Philips denedik ama o çekmesi gerektiği için mı içmiyor ağzına gitsin yeter ki diyoruz
Lansinoh'un bir tane biberonu var şırıl şırıl kendiliğinden akıyor onu nasıl reddediyor anlamadım akmadığı için mi reddediyor ya da başka bir neden mi var bilemedim
Y baslikliyi kullaniyoruz biz hangi modeli o
Hayır hayır bizimkinin öyle bir başlığı yok yuvarlak bir delik var bayağı büyük yani ters çevirince direkt ağzına akıyor hatta biz bu ağzına akma olayından rahatsız olduğumuz için Philips denemiştik çok memnun kalmıştık bir numarasını kullanıyorduk bebeğim artık büyüdü kullanmıyor onun için gösteremiyorum yani resim atamıyorum
Bebeğinin az aktığından dolayı red yaptığını düşünüyorsan wee markasının bütün biberonları akıtıyor bol bol
Bazı bebekler de mama ocmeme huy mu acaba
Evet nasil meme reddi varsaa mama yani biberon reddide ar farkli basliklar modeller deneyerek cozersin insallah neden emmiyor meme reddide mi var
Memeyi 2.ayda birakti
Lensihon benimki.hem.beni emdi hem biberonla içti 7.5 aylik oldu
Benimde ama icmiyoo uykuda veriyorum gece biraz olsun uyurdu uyumuyo yarım saatte üç 4 kere aglyarak uyanıyor
Gazı var herelde canim ya bilmiyorun allah kolaylık versin ben hiç çekmedim oyle
İllede biberonu değiştirmeye gerek yok. Biberon başlıklarında numaralama oluyor 1, 1+, 2, 2+ artı şeklinde ya da direkt 1,2,3 şeklinde. Bunlar biberon akış hızını gösteriyor. Bunlardan karışık alıp deneyebilirsiniz.
Bizdeki lansinoh orta aks m
Ben oğlumda Philips Avent kullandım 4.aydan itibaren gayet şık ve rahattı ama kızım kabul etmedi ilk belkide 1.5 aylıktı daha ondan kabul etmedi o süreçti chicco aldım daha iyi tuttu gibi ama sonra yine benimsemedi Philips yine en iyisiydi arasında bende ucunu yeni aldığım için yine yine alamadım iğneyle biraz deldim yıkarkende hafif dışa doğru bastıra bastıra yıkadım genişledi şuan birkaç çeşit biberon var ama en iyisi Philips sonra chicco
Chicco kendinden de damlatıyor
1,474,069 soru
24,133,966 cevap
334,205 kullanıcı