+2 oy
94 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (94 puan) tarafından

Bebeğim biberonu çekmiyor biraz çekip bırakıyor 4 aylık biberon reddi yapmayacak kendinden akan biberon önerileriniz var mı lansinoh Philips denedik ama o çekmesi gerektiği için mı içmiyor ağzına gitsin yeter ki diyoruz

4 Cevaplar

+2 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Lansinoh'un bir tane biberonu var şırıl şırıl kendiliğinden akıyor onu nasıl reddediyor anlamadım akmadığı için mi reddediyor ya da başka bir neden mi var bilemedim

Hayır hayır bizimkinin öyle bir başlığı yok yuvarlak bir delik var bayağı büyük yani ters çevirince direkt  ağzına akıyor hatta biz bu ağzına akma olayından rahatsız olduğumuz için Philips denemiştik çok memnun kalmıştık bir numarasını kullanıyorduk bebeğim artık büyüdü kullanmıyor onun için gösteremiyorum yani resim atamıyorum

Bebeğinin az aktığından dolayı red yaptığını düşünüyorsan wee markasının bütün biberonları akıtıyor bol bol

önce (94 puan) tarafından

Bazı bebekler de mama ocmeme huy mu acaba

Evet nasil meme reddi varsaa mama yani biberon reddide ar farkli basliklar modeller deneyerek cozersin insallah neden emmiyor meme reddide mi var

Memeyi 2.ayda birakti

-Reklam-
+1 oy
önce (3,742 puan) tarafından

Lensihon benimki.hem.beni emdi hem biberonla içti 7.5 aylik oldu

Benimde ama icmiyoo uykuda veriyorum gece biraz olsun uyurdu uyumuyo yarım saatte üç 4 kere aglyarak uyanıyor 

önce (3,742 puan) tarafından

Gazı var herelde canim ya bilmiyorun allah kolaylık versin ben hiç çekmedim oyle 

+1 oy
önce (3,716 puan) tarafından

İllede biberonu değiştirmeye gerek yok. Biberon başlıklarında numaralama oluyor 1, 1+, 2, 2+ artı şeklinde ya da direkt 1,2,3 şeklinde. Bunlar biberon akış hızını gösteriyor. Bunlardan karışık alıp deneyebilirsiniz. 

Bizdeki lansinoh orta aks m

0 oy
önce (2,914 puan) tarafından

Ben oğlumda Philips Avent kullandım 4.aydan itibaren gayet şık ve rahattı ama kızım kabul etmedi ilk belkide 1.5 aylıktı daha ondan kabul etmedi o süreçti chicco aldım daha iyi tuttu gibi ama sonra yine benimsemedi Philips yine en iyisiydi arasında bende ucunu yeni aldığım için yine yine alamadım iğneyle biraz deldim yıkarkende hafif dışa doğru bastıra bastıra yıkadım genişledi şuan birkaç çeşit biberon var ama en iyisi Philips sonra chicco

Chicco kendinden de damlatıyor 

image

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
20 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde BirPrensesAnnesii (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,000 soru

24,133,077 cevap

334,163 kullanıcı

...