+1 oy
436 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,096 puan) tarafından

Bugun ne yapicaksiniz fikir olsun birbirimize 

Benim dunden yayla çorbasi bir tabakta patlican oturtma var

Pizza yapasim var AMA kizim la yapabilir miyim bilmiyorum 😀

23 Cevaplar

0 oy
(376 puan) tarafından

Bezelyeli sulu patates yemeği yaptım yanına bulgur pilavı salata yoğurt kavun koyarım biraz temizlik yaptım hamileyim çok yoruldum valla yarın erişte kesecez kara kara düşünüyorum şimdiden magnezyum kullanıyordum ishal mide bulantısı yaptı halsiz bıraktı mahvoldum kaç gündür 

-Reklam-
0 oy
(4,410 puan) tarafından

Oğluma sebzeli bulgur yapacağım. Hiçbir şey yemiyor inşallah bunu beğenir. Bir de cacık 

(1,096 puan) tarafından

Neler koyuyorsun icine peki seninki et seviyor mu

(4,410 puan) tarafından

Biraz da olsa yedi beğendi sanırım. Yarım biber ve yarim soğanı zeytinyağı ve tereyağıyla kavurdum. Sonra içine 1 domates rendesi ve yarım tatlı kaşığı salça koydum az da karabiber ve nane ekledim. Birde tuz. 1 bardak bulguru da ekleyip 30 saniye kavurdum. Sonra kaynar su ekleyip pisirdim kapağı kapatıp. Et yemiyor. Tavuk suyu da ekleyebilirsin canım 

(1,096 puan) tarafından

Kızımın da sevdiği şeyler var mesela makarnayı falan seviyor ama ben yapmıyorum yemek seçmesini istemiyorum 

Geçen şehriye çorbasını sevdi iki gün yedi Sonra yayla çorbası yaptım onu yemedi mesela Ama ben ısrarlıca tekrar şehriye çorbası yapmadım yiyorsa yiyecek yemiyorsa aç kalacak dedim patates de seviyor nerede vitaminsiz şey varsa onları seviyor benim kız önceden avokadoyu falan çok severdi şimdi yemiyor

0 oy
(145 puan) tarafından

Şehriyeli tavuk çorbası ve börek 

Öğlenden de biraz makarna kaldı  yeter 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 597 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,099 göst.
0 oy
28 cevap 1,238 göst.
3 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,553 göst.

Kategoriler

1,475,953 soru

24,162,051 cevap

335,435 kullanıcı

...