Bugun ne yapicaksiniz fikir olsun birbirimize
Benim dunden yayla çorbasi bir tabakta patlican oturtma var
Pizza yapasim var AMA kizim la yapabilir miyim bilmiyorum 😀
Canım bende köfte yapcam
Ama yanına ne yapcam onu bilemedim
Kızartma yap yanına salata tarzı biseyler güzel olur hava sıcak iyi gider icecekle falan
Valla güzel olur teşekkür ederim
Biz disardayiz bugun kayinvaldeme ev hediyesi alcaz bi hipermarket var burda cok guzel yemek takimlari var oraya gitcez ust katta oyun alani var cocugu oynatir yemek de orda yeriz valla hic halim yok ugrasamam
Kolay gelsin size
Dişarda yemek bazen kurtarici oluyor sevmesemde
Bende sevmem de kayinvalidemlere soz vermis bulunduk bi de rahatsizim
Mantı
Kocaman kasede semizotu salatası, 8 öğün yesem bıkmam semizden :)
Benimde canim bayadir manti istiyor ama bebis ile zor tabi biraz daha buyumesi lazim
Afiyet olsun size
Ben ara ara yapıp buzluğa atıyorum
Benim tarif cok kolay aslinda ama yinede bebek ile zor
Gerçekten pizza 😅😅😅
Erken dogdu 1 ay yasadi kaybettik canim mezari var oraya gidip geliyorum iyi geliyor bana ona sut sagiyodum ten tene temas yapiyoduk kendim besliyodum cok guzeldi ama kisa surdu insallah bu bebegim saglikla dogar oglumun bi kardesi olur
Insallah canim rabbim bir daha yasatmasin size şefeatci olsun insallah
Amin Allah razi olsun canim
Yaptinmi canim pizza yi attim firina bakalim nasil olacak tavuklu
Pide seklinde yaptim ince olsun diye
Dünden kalan yemeklerim var onları ısıtır yeriz. En sevdiğim yemektir dünden kalanları ısıtmak 😁
Benimde bazen severim bazen sevmem yemege göre degisiyor bazi yemek durdukca lezzetli olur bazi yemek ertesi gün yenmiyor en basiti tavuk ta ertesi gun bir koku oluyor sevemiyom kuru fasulyede demleniyor guzel oluyir
Yarma haşladım eşimin yoğurt getirmesini bekliyorum yayla çorbası yapacağım yanına nohut yemeği pirinç pilavı tamamdır belki turşu olabilir yanına
Afiyet olsun canim
Patates sulusu pilav ayran yapacam
Dün nohut yaptım kandil olunca eşim geç geleceğim dedi bugünde mecbur onu yicez yanına pilav cacık turşu 🥰
Yesil mercimek yemegim var dünden yanina pilav salata yapicam
Patates yemeğim var yaninada canım yogurtlu makarna cekiyor onu yaparim Allah bereket versin
Patates kızartması yanına biber biraz soğan tavuk sosyalistim onuda kızartıp yanına bir ayran yaptım biraz da kavun dilimledim tamam yeter
Patlıcan yemeğim var ama bilmiyorum menemende yapabilirim annemden yeni geldim 🤭
Makarna var yanına taze fasulye vardı onu ısıtacam yarın içinde nohut haslıyorum nohut yapcam misafir gelebilir pilav salata corbaya karar veremedim elimi kestim nasıl yapıcam onu düşünüyorum yapıştır ma yaptılar suya girmemesi lazım 1 hafta
Kızım hasta kahvaltılık yapacağım Bugün sadece sigara böreği patates kızartacağım biber kızartırım çay yeterli sanırım
Balık ve salata yaptım
Fırında tavuk patates yanına da pilav yaparım 💕
Tavuk etli patates, bulgur pilavı yaptım evide temizledim işe geldim hepinize afiyet olsun
Koca bastı yap
Uyudum uyandım şimdi et üstüne verdim onu haslama olarak yanına meyhane pilavı yapcam en kolay o 😂😂😂
Ben hamburger yedim eşim evdeki dolmayı yiyebilir istemezse kendi bilir ne yerse yesin😁
1,476,009 soru
24,162,808 cevap
335,453 kullanıcı