+2 oy
421 göst.
önce Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından

Bacılarım ablalarım ev eşyanıza kimse karışır mı örneğin koltuk halı alacaksınız onlar sevmiyo diye almazmısınız  ben öyleyim ya kaynana herşeye karışır bıktım 6 senelik evliyim huyumu değiştiremiyorum

17 Cevaplar

+3 oy
önce (1,863 puan) tarafından

Ay hayır tabi ki, onlara kalsa evim altın varaklı, gold detaylı, elmas avizeli, saray bozması bir yer olur. Sevmem.

Ben minimallerin adamıyım. 

önce (24,053 puan) tarafından

Yorum sahibi değilim ama siz onu seviyorsanız kendi evinize onu alın ben bunu istiyorum diyeceksin hepsi bu 

önce (255 puan) tarafından

İnşallah diyebilirim

önce (1,863 puan) tarafından

Onu alma diyecek halleri yok ya.

Oldu ki dediler, neden diye sor. Mantıklı bir argüman sunmaları gerekecek. Aklına yatmazsa ne alakası var diye kendi fikrini söyle.

Ha bu kadar uzatmak istemezsen de evde kim oturacak diye sor, cevap belli. Sen. Aynen öyle de geç. Daha da açıklama yapma.

İnsanları hayatınız hakkında bu kadar söz sahibi yapmayın. 

Muhtemelen beğenmediklerinde modun düşüyor o yüzden onlarda onaylasınlar istiyorsun ama ben olsam ben çok beğendim diye daha da abartırdım 

önce (544 puan) tarafından

herkes kendi evine alacagini begendian. sana karisan kaynanaya dersin ki sende kendine mi begeniosun sende ki degistirecen esyani. sen kendine begen bende kendime begeneyim madem ikisini bir aliriz belki uyguna indirimde yaparlar de. onun senin icin begendigi esyayi kabul etmedigini anlar. bu arada suluk annemlerdeymis atamadim resim:)

-Reklam-
+2 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Niye başkasına göre kendi eşyanızı alıyorsunuz, siz oturacaksınız

Ya işte alışmışım sanki onlardan izin alacakmış gibi hissediyorum 

+2 oy
önce (3,764 puan) tarafından

Tabikixw hayir 😂😂 karıştırmayın eşimde bende beğendiysen aliriz 

İzin alacakmış gibi hissediyorum 

+2 oy
önce (1,002 puan) tarafından

Canım evin icinde oturacak olan sizsiniz 

Onlar değil ki 

Kendi zevkinize gore alın 

Ya işte ben sanıyorum ki alsam söyleyecekler hevesimi kıracaklar 

+1 oy
önce (6,016 puan) tarafından

İlk evlenirken her şeye müdahale edildi sadece beyaz eşyalarımızı ben seçtim halilarim kaynanamın eski halıları çünkü paramız yetmiyordu bize eskileri verip kendi ev halılarını yenilemişti düğün arefesinde 

Yakınlarda taşınacağız inşallah her şeyi istediğim gibi seçeceğim geçenlerde koltuklar ayaklı olacak süpürge girecek altına dedim nasıl yatak olacak dedi olmayacak artık yatılı misafir kabul etmiyorum yer yatağında yatmak isteyen gelebilir dedim arkasını döndü oturdu

Vayy ne güzel ya banada öğretin 

önce (6,016 puan) tarafından

Söylemeyin geldiklerinde görsünler 

Onlara kalırsa izinsiz tuvalete gidemezsin 

+1 oy
önce (5,074 puan) tarafından

Kimseye sormam ki 

Eşimle beğeniriz alırız . Kaynanammı oturacak onda ben oturcam

Zaten oda sadece ffiyatına bakar 😅

Ya işte sanki kızacaklar laf işiticem diye his oluyor

+1 oy
önce (1,626 puan) tarafından

dogmamis cocugumun odasina goz diktiler sonuc aldim ama gel gor ki cocuk uyumuyo odada al bosver laf edemiyorsun sus esine susma alcak para onlardan ciksa tmmmmm da yok işte sonra zamanla anladim biz yemicez ki onlar yesinler diye engel olmaya calisiyorlar firsatini verme

Nasıl yani ablacım banada az taktik verin 

birak ne soylerse soylesinler sesini etme sonra eve gidince bunun gerekli oldugunu millete bakmamasi gerektigini sonucta bizim ihtiyacimiz durumumuz varken neden almiyoru diye diye kocana soyliceksin 

Sanki içimde korku var onlar onay versin istiyorum 

ailesi zengin mi yaranmaya mi calisiyorsun onlara sonucta senin ihtiyacin kim yakisip yakismayacagini bilemez bak ben esyalari bile esimle sectim inan onun sectikleri gozume batiyor perde bile koltuklara uymuyo sirf o uyuyo diye o renk aldk ama inan uymuyo lacivert gri koltuk takimi aldk tv unitesini ahsap istedi kiiiii yakismiyo ben ya siyah yada daha uyumlu bi renk bulurdum ama sirf benm istedigim olsun diye kirmadim 6 sene olcak soylenmeden edemiyorum hele avizeler hic benm fikrimi almadan almis esim oldugu halde tahamul edemiyorum baskasinin zevkini hayatimin icine katamam 

+1 oy
önce (56 puan) tarafından

Bende onların fikrine bakarım. Mantikliysa dinlerim değilse açıklarım ve en son hangisi aklıma yatarsa

+1 oy
önce (14,950 puan) tarafından

Asla kimse karışmaz. Evlenirken annem, kaynanam eşim gittik hepimiz gezdik. Eşimle şu şu olsun dedik. Kaynanam ve annem parasını ödedi o kadar. Şuan eşim dahi karışmaz halı perde hep değiştirdim eşim sonradan gördü

Ne güzel ya ben sormadan edemiyorum 

önce (14,950 puan) tarafından

Evinin içine kimsenin karışmaması gerektiğini düşünüyorum

Doğru haklısın ama yanlarına gidince değişiyorum 

+1 oy
önce (1,444 puan) tarafından

Kimse karışamaz. Sadelikten yanayım ben , fazla ıvır zıvır istemem evimde 

Bende öyle ama karışıyorlar 

+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından

Kimine ne beğenmeyen evine almasın ben beğendiysem alırım 

Ha işte ben ne diye cevap vereyim bise derlerse

önce (1,617 puan) tarafından

Sen begenmemiş olabilirsin ama ben beğendim bunu alıcam diyebilirsin ben olsam fikrini sordummu derim ama 

Aradığım cevap ama ben salağım diyemem 

+1 oy
önce (4,579 puan) tarafından

Haber vermem ki alacağım da. Kendi aileme de eşimin ailesine de. Kimene ki benim özel eşyamdan parasını da ben veriyorum. 

Deil mi ya kimene ama ben diyemiyorum bunu

+1 oy
önce (3,542 puan) tarafından

Evlenirken bile eşimle ben seçtik hiçbirine bakma alıştır kendini yoksa hep böyle devam edersin onların da tabi hoşuna gider

Evet ya nasıl alışacağım ablacım ya tabi gidiyor hoşlarına 

önce (3,542 puan) tarafından

Neden öylesin ama bunun altında bir şey vardır bence 

Eşin mi öyle olmanı sağlıyor o ne düşünüyor ne yapıyor mesela 

Baştan öyle alıştım izin alacakmış gibi onay alacakmış gibi hissediyorum 

+1 oy
önce (1,374 puan) tarafından

Onların sevip sevmemesi hiç önemli değil sonuçta o evde ben yaşayacağım.

Kimseye fikrini sormam ben alıp koymuşsam güzeldir 😅

Zevkler ve renkler tartışılmaz 

+1

Bende böyle olmak istiyorum 

+1 oy

Kaynanama kalsa kıçımıza giydiğimiz dona da karışır ama ben kimsenin fikrini dinlenem bir eşimi dinliyorum o da genelde sen bilirsin dediği için :) 

Ne güzel yaa bende heveslendim size

Kız gelse dolabı görse bu tarafa koysaydın der bir şey alsan böyle alsan daha iyiydi der ama ben asla benden daha zevkli olduğunu düşünmüyorum o yüzden ben öyle beğendim veya bu çok iyi falan diye daha da sahiplenirim kendi fikrimi 

Eb guzeli inşallah bende tak tak cevap veririm 

0 oy
önce (236 puan) tarafından

Bızde lavabo bakacaktıkn eve gittik eşim anasını bacısını arıyor hamgısı güzel dıye şaka gıbı sonra teli kapatı bn surat asınca eşimde karışmadı beraber seçtik sonra kaynana bni arıyor oğlunu arıyor açmadık yanına gidince surat beş karıs sanki ona sor sorcam güzel bi moralimi bozdu eve geldim 

Seninkide o hesap takma boşver istedin al sn kullanacaksın 

Şuan kaynana evine mobilya Baska seyler alıyo birini bile bna sormadı ama 

Sormasınlar zaten banane

Iste bize gelirken her halta muhalefet olurlar ama

0 oy
önce (1,143 puan) tarafından

kendi evim kendi eşyam ..eşimle beni ilgilendiren maddi manevi hiç bi konuda onların dediğini umursamadık.Eşimle ben ne seversek ne istersek alıyoruz .Keseniz bir değilse bunun için kendinizi kötü hissetmenize gerek yok

Esim kazanıyor onlar sadece muhalefet 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
6 cevap 395 göst.
2 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
+5 oy
10 cevap 426 göst.
0 oy
18 cevap 538 göst.