+1 oy
526 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (31 puan) tarafından

Kızlar çocuklarım soğuk kahve çok seviyor hergun istiyorlar sizler veriyor musunuz zararlımı acaba 

26 Cevaplar

+3 oy
önce (4,943 puan) tarafından

4 yaşını geçti oğlum ne çay ne de kahve tadını bilmiyor. Hiçbir faydası yok aksine zararlı olduğunu düşünüyorum. Bana kalırsa verme. 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,861 puan) tarafından

1,5 yaşından beri (şimdi 20,5 aylık) neredeyse her şeyi bir kere tattırdım. İstiyor musun diye sorunca iletişim kurabiliyor. Beni de anlıyor elhamdülillah.

Beğenmediklerini tamamen siliyoruz, beğendiklerini de benim boyuma gelince vereceğim diyorum.

Böyle yaptığım için artık ağlayarak veya zorla istemiyor. Normalde elime ne alırsam ver diyordu. Şimdi onun ne olduğunu bildiği için istemiyor.

+1 oy
önce (5,324 puan) tarafından

Kac yasinda seninki benimki 3 bucuk yasinda 1 2 sefer tadina bakti sadece oyle icmedi cay kahve gazli icecek ictigi sadece limonata meyve suyu ayran keske onu da icmese 

+1 oy
önce (5,919 puan) tarafından

Ne soğuk ne sıcak, hiçbir şekilde vermiyorum. Kendim de içmem Türk kahvesi dışında kahve.

+1 oy
önce (1,422 puan) tarafından

Bende vermiyorum, zaten sevmiyor . Gecen gün gorumcemin çocuklarıyla nescafe içmişler ilk defa. Gece uyuyamamış.  

+1 oy
önce (1,033 puan) tarafından

Kahve değil bikaç defa milkshake içirdim soğuk olunca karnı ağrıdı

+1 oy
önce (2,684 puan) tarafından

Benim oğlum 6 buçuk yaşında bende çok sık yapmıyorum zaten arada yaptığım zaman kahvesini çok az koyup sütünü çok fazla koyup veriyorum. 

+1 oy
önce (1,319 puan) tarafından

Ne kahve ne çay vermem büyükler de sütü bile sekersiz sade iciririm

+1 oy
önce (972 puan) tarafından

Benim oğlum da 6 yaşında 

Cok sık değil ama 

Arada sırada kahve iciririm 

+1 oy
önce (504 puan) tarafından

cocuklar zaten enerji bombasi bide ekstra kafein dayayip hem uykusuzluk hemde enerji dolmasi icin kendi kendimi kurban edemem:) sut icine az bi kakao karistir ver en azindan sut icmis olurlar kahve kadarda kafein icermez enerji vermez uykularini kacirmaz

+1 oy
önce (15,914 puan) tarafından

Verdiysen sevmiştir canım şekerli 

İkisinede vermedim çocuklarımın kahve kola içmediler 

+1 oy
önce (2,215 puan) tarafından

8 yasında bu seneye kadar hiç vermedim ama babası içerken tadına bakmıs hosuna gitmiş ara ara istiyo ama vermiyorum versemde 1 yudum nefsi kalmasın diye

+1 oy
önce (5,507 puan) tarafından

Kahve vermiyorum asla 

Ama büyük kızım arada açık çay içer 

Küçük kızıma da nadir açık çay veririm 

Kahve daha bi zararlı bence 

+1 oy
önce (2,127 puan) tarafından

Yok çay kahve vermem kendime yapıyorum içme dediğim halde  pipetle 2 3 kere iciyor arada.  Çocuğa yaramaz canım kahve .onun yerine az nesquik ve sütü karıştır ver içsin 

+1 oy
önce (5,156 puan) tarafından

vermiyorum tabii ki kafeinin çocuğa ne yararı olacak

+1 oy
önce (5,984 puan) tarafından

Ben kahve içerken çocuk kahvesi içiyor

Sıcak çikolata veya nesguik 

+1 oy
önce (5,901 puan) tarafından

Ben icerken tattiririm sadece ki bende cok tuketmem. Her gun vermek zararli. Onlarin cani ne ki kafein yukluyosun bosuna.

+1 oy
önce (111 puan) tarafından

En büyük 9 haşımdaki kızımda dahil hiçbir çoçuguma çay kahve gazoz asitli ı çiçekler kesinlikle vermem. Süt sıcak çikolata falan içerler çok nadir asitsiz içiçeklerden veririm 

+1 oy
önce (2,339 puan) tarafından

Tabi ki hayir

+1 oy
önce (27,291 puan) tarafından

Canım çok fazla vermem ben ya 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
69 cevap 1,806 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (84 puan) tarafından soruldu