0 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Kötü bir olay yaşıyorsun diyelim başından geçen olumsuz hayat hikayesini anlatmaya başladığınız anda daha seni anlamaya çalışmadan bile acınızı hafife alan insanlar oldu mu? 

Neden böyleler acaba yani anlaşılmak için bazı durumların ciddiyetini anlata bilmek için ölümün kıyısında mı olmak gerek. Mesela Diyosun ki  benim karnım ağrıyo onlar diyor ki şunun başı ağrıyormuş o daha kötü ne alaka insan bazen anlaşılmak istiyor acı kıyaslamasından ziyade özellikle aile fertlerinin bunu yapması üzücü . Paylaşmak istedimm😐

5 Cevaplar

+1 oy
önce (563 puan) tarafından

Her insanın acısı kendine dağ gibi , o yüzden kimseye derdimi anlatmam içimde yaşarım ama başkasının derdini de kendim yaşamış gibi dinler öğüt veririm 

önce (209 puan) tarafından

Çok güzel bir olgunluk 🤍

-Reklam-
0 oy
önce (574 puan) tarafından

Bu huylarını bile bile sizin böyle kişilerle görüşüp konuşmanız hata

Evet bende böyle düşündüm ve artık her şeyimi konuşmak istemiyorum bir sıkıntım olunca kendi kendime halletmeye çalışıyorum 

0 oy
önce (4,403 puan) tarafından

Konuşmada en dikkat etmeye çalıştığım noktalardan biridir, karşıdaki durumunu anlatırken bende veya bir başkası diye atlamamak önce onu dinlemeye ve yaşadığı durumu anlamaya çalışırım 

Ha bazıları da çok abartıyor ama tırnağı kırılsa dert ediyor o ayrı , o zaman  daha kötüsü de var diye anlatası geliyor insanın 😀

Keşke bir tırnağı dert edenlerden olsaydık 😂

önce (4,403 puan) tarafından

Gerçekten var ama 😀

0 oy
önce (23,516 puan) tarafından

Yaşadım yaşıyorum yasiycam 😏 çokta kırıcı bişey dimi 

Örnek vereyim Geçen cuma hastaneye gittim aynı gün görümcem İstanbuldan geldi diye kaynanaya da gitmek zorunda kaldık hoşgeldine bana dönüp ee neyin varmış dedi cevap vermedim eşimde 2 hafta sonra yine gel dedi Dr dedi aman hafta geçmesin bizde hastayik bizi niye cagirmiyorlar dedi gebelikle vitamin düşmesi ve kanama yaşadım kaç sefer tek dediği olur olur ne varmış kanamada artık bişey demiyorum eşim diyor onada saçmalıyor küçük goruyor yaşanılan zorlukları ti ye alıyor sanki bende onu tiye alıyorum dinsizin hakkından imansız gelir 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Bir sene once babami kaybettim halam akrabalir sanki sadece onun yakiniymista benim hic birseyimmis gibi davraniyor 

Mesela babamla fotoraf atiyorum atmayin halan uzuluyo diyolar bana 

Halimi hatrimi soran bir insan bile olmadi aksine dahada ustume geliyirlar bas edemiyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
10 cevap 568 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sdsdcey5 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
8 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,473 soru

24,139,913 cevap

334,451 kullanıcı

...