0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

Kzlar anasınıfı beslenme listesinde ayran var ben evden ayran yapsam nasıl gondericwm kavanoza koysam yanina pipet mı koysam kapagi açabilirmi emin değilim hazır ayran mı koymaliyim bide meyve yazıyor msela her meyveyi dilimleyip mı koyucaz örnek muz undograyip koysak kararmaz mı çözemedim bu isi

4 Cevaplar

0 oy
önce (7,138 puan) tarafından

En mantiklisi su sisesine koy canim muzu butun koyabilirsin elmayi falan isirarak yiyorsa yika koy ya da dilimle 

önce (374 puan) tarafından

AA bu güzel fikir canm sağol.oyoe yapayım meyveler  dilimlenecek yazıyor bide hiç kuruyemiş falan yok listede 

önce (7,138 puan) tarafından

Muz durmaz canim diger meyveler neysede

Dikkat edeyim canm sagol

-Reklam-
0 oy
önce (6,610 puan) tarafından

Hazır ayran koy , mesela muz koyuyosab orta büyüklükte al kabuklu koy , şeftali koyuyosan keserek koy kabın küçükse mesela

Listede dilimleyin yazıyor ama muz nasıl olucak bilemedim 

0 oy
önce (586 puan) tarafından

Meyveleri doğramanıza gerek  yok bütün koyabilirsiniz çocugunuz kendi soysun ayran için termos tercih edebilirsiniz 

Çok sağol canm

0 oy
önce (2,251 puan) tarafından

Ayranı ufak pet şişeye koyabilirsin bazı öğretmenler muz istemiyo maddi acıdan alamayan olur diye diğer meyvelerinde doğrayıp koyabilirsin 

Çok tuhaf bir listemiz var kuruyemiş salata vs çoğu şey yok mesela ilk gün poğaça yada börek ayran ve mevsim meyvesi yazıyor istegen istedigini goturur yani 

Vallahi diğer meyvelere nazaran muz daha ucuz kaldı yanında hepsinin

Dedim ya bazı ögretmenler istemiyor diye sizinki mevsim meyvesi yazmış bazıları muz hariç mevsim meyvesi yazıyor arkadasımın listesinde yazıyor muz nektari ve seftali erik hariç evsim meyvesi yazmıs

Canm muzu maddi açıdan alamayan olur diye öğretmen istemiyor demişsin ya , bende diyorumki diğer meyvelerin yanında muz daha ucuz onu demek istedim sana . Eskiden muz evet çok pahalıydı şimdi ise muz ucuz şeftali pahalı 😔 dün şeftaliyi 120 tl den muzu 55 tl den aldm ben . Elmanın kilosu bile 100 tl 

Bizim burdada muzun kilosu pazarda 100 TL di bacım seftali nektarıde 100 den baslıyodu erik 90 dı elma 70  incir 90 dı 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 192 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
+2 oy
6 cevap 201 göst.
+1 oy
2 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,474,650 soru