+1 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından

Ailevi sorunlarım var. akşam eşim eve geldiginde  anlattım işte biz ne olacaz ne yapacaz böyle şöyle felan. bir insanın derdi olur anlatır herşeyi söyler anlatırkende ağlıyorum işte eşim beni dinledi dinledi tek dediği şey hallederiz. Sonra gitti yattı horlamaya başladı. Gittim yanına dedim bunca sene evliyiz bir kerede sorunumuzu dinlerken yanımda olsaydın keşke gözümün içine bakıp bir cümle deseydin dedim hiç birşey demedi yattı. Eşim nasıl böyle seyelre duyarsız kalıyor mesela benim içim içimi yer adam resmen horladi yatti evledigimizden belli hep böyledi hepde böyle devam ediyor çok isterdim esimin beni dinlemesini sorunnlarimizi çözüp konuşalım ama hep sakin hep böyle evlilikde yıpranan yaşlanan ben oldum öyle zoruma gdiyor ki. Gerçekten eşim gibi karakteri böyle sakin olan varmı bir insan mı niye duyarsız olur 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Muhtemlen esin hep boyleydi ya bunu bilerek evlendin yada senden bu halini gizledi evlilik ilerledikce vurdumduymaz oldu boyle adamla yasamak zor inanki insan bi derdini sorununu anlattiginda biri önemsesin bi cozum bulamasa bile dinlesin yaninda olsun istiyor heleki kocansa 

(9 puan) tarafından

Aslında eşim nişanlı zmnanimzda evlenene kadar böyle değildi sonra böyle oldu. İnan o kadar zor ki zaten şuan çevremde eşimden başka kimsem yok onada derdimi anlatmasam kime anlatayim insan ihtiyaç duyuyor ama işte olmuyorsa olmuyor. Eşine değer veren erkekleri takdir ediyorum helal olsun bende çok isterdim ama olmuyor işte 

-Reklam-
+1 oy
(667 puan) tarafından

Eşiniz hep böyleyimiş bunu bile bile eşinizle konuşmanız hata yapacağınız tek şey görmezden gelmeniz aksi halde üzülen yıpranan siz olursunuz

(9 puan) tarafından

Eşimin kendi ailesiyle olan sorunumuzdu ben ona anlatamadigim zmn sonra diyor anlatmadin felan benimde herşey çok zoruma gitti anlattım ama her zmnki gibi tepkisi oldu. Yaa ne bileyim insan eşinle konuşmak istiyor dertleşmek istiyor hep yemek hazır mı , eve birsey lazım mı hayat bu dan ibaret değil 

(667 puan) tarafından

Bu konuda sonuna kadar size hak veriyorum ama yapısı bu şekildeyse artık değiştiremezsiniz

+1 oy
(5,564 puan) tarafından

Benim eşimi anlattın suan 

Bende bugün konuştum konuştum amaaaan dedi 

Sonra niye böylesin anlayışsız saygısız duyarsız dedim 

Hadi yatak odasına gidelim mi dedi 

Dengesiz:/

(9 puan) tarafından

Allah seninde yardımcın olsun o kadar zor ki bu durum niye boyleler halbuki biz herşeyi düşünürken fedakarlık yaparken ben hayatım boyunca eşimden yana hep ilgisiz kaldım bir avuç sevgiye muhtacım desem

(5,564 puan) tarafından

Benim ikinci evliligim 

Bu da bi ayrı oldu iyice 

Ot gibi yaşıyor resmen hayati 

Adamda duygu düşünce fikir yok 

Rab'bim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 

0 oy
(53 puan) tarafından

Bende önceden çok üzülürdüm ağlardım yakardım 

Baktım karşı taraf umursamıyor olan bana oluyor 10 senelik evliyim sinir stresten ruh sagligim bozuldu migdemden oldum ..!

Sana tavsiye umursama sende onu takma mesafeli dur ezilip büzülme narsist insanlar eşlerini hep böyle manipüle eder görmezden gelir 

Artık narsistlikse narsistlik bana nasıl yaklasilirsa karsilik olarak aynısını buluyorlar !!

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
9 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
14 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tly93 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demetymn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Demetymn (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,132 soru

24,149,722 cevap