+1 oy
464 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (52 puan) tarafından

3 ye hamile olan varmi zor oldumu yas araliklari ne evlatlarinizin 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,860 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

20,5 aylık oğlum, 9 aylık kızım var. 15 haftalık gebeyim.

Zorluğu tabi ki var ama elhamdülillah dünyanın en güzel şeyi. Rabbim hayırlı afiyetli sağlıklı sıhhatli kazasız belasız islam üzere uzun bir ömür nasip etsin hepimize. Leziz.

önce (2,212 puan) tarafından

Aaa aşko sen hamilemisin Allah bagisasinn 🥺

Amin Allah razı olsun güzelim ✨❤️

önce (52 puan) tarafından

Sen kaç yasindasın canım  benim de kistim var suan cok rahatsizim ilac kullanmak vs istemiyorum cunku perisan oluyorum ilclarla 4 yasinda oglum 2 yasinda kizim var hamile kalirsan kist duser vs dediler ama korkuyorum 3 cocuga yetebilirmiyim diye 

önce (22,407 puan) tarafından

Ana sen hamile mıydın ben şok 😱 kız maşallah iyi cesaret sağlıkla gelsin miniğin 🐣 

önce (161 puan) tarafından

Sende bizim gelin gibi çocuklar in ikiside bebek 

3 bebeyle nasıl baş edicn

önce (27,046 puan) tarafından

Çok küçükler hepsi 

önce (1,142 puan) tarafından

Vallahi büyük cesaret yardım edenin var mı 

Hayatımın her evresinde hamile ya da yeni bebekli olmak istemiyorum, istediğim çocuk sayısı belli, emellerim belli. Hepsi art arda olsun üçüz gibi büyüsünler dedik. 

Yoksa tam kafam rahata erecek hop bir bebek vakası daha, Allah korusun. Hayallerimi bir kenara bırakıp ömür boyunca aynı süreci farklı senelerde tekrarlamakla geçecek.

Ben en hayırlısını istedim, Allah bana böylesini uygun gördü.

Ayrıca korunarak oldu üçü de. Eşim tarafından çifte koruma. Ben doğru dürüst adet göremeden, hap kullanamadan gebe kaldım. 

önce (22,407 puan) tarafından

Benimde öyle olmuştu hayırlısı buymuş demekki ama ikidir senle aynı şeyleri yaşıyoruz dua ette benim 3.olmasin yoksa Bakırköy ruh ve sinirden yer ayırtmak zorunda kalırım 😃😃😃

Hakikaten zorluğu çok fazla, inkar edilemez. Ama tek çocukta da öyleydi. İki çocukta da bir şey değişmedi. İnşallah üç çocukta da kolaylık olacağına inanıyorum, ben değil Rabbim büyütsün diye dua ediyorum.

Hayal ettim de bebeklerim tam büyümüşken, tam rahata erdim derken birden bire gebe olduğumu öğrensem her şey başa sarar. Tüm hayatım elimde olmayan sebeplerle kısıtlanmış olur.

Böyle art arda olması, üçüz gibi büyümesi benim kârıma. Çünkü daha çocuk düşünmüyorum. Rabbim verir, başım gözüm üstüne. Ama en az 7 sene geçmesi lazım yoksa Allah muhafaza ben kafayı kırarım.

Üç senede hamileyim. 2 sene art arda lohusa oldum ve evlendiğimden beri yenidoğan bebeklere bakıyorum. Ya şimdi ya hiç. 

-Reklam-
+3 oy
önce (11,568 puan) tarafından

9 buçuk yaşında kızım 6 yaşında oğlum ve 41 günlük bebeğim var. Zor mu zor demek bile hafif kalır anamdan emmidiğim süt burnumdan geldi geliyo

(gerçi anamdan bir damla süt emmemişim)😂😂

Heleki gebeliğin riskliydi ve 6 aya kadar kustum 6 ay yemek yapamadım perişan olduk 

Rabbim kolaylik versin annelik 

+1 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Beş buçuk, bir buçuk küçük olan 29 haftadayim Zoe geçiyor artık daha zorlaniyorum  ikisde erkek bogusyolar kucuk de küçük gbı değil anlamadım saglik olsun 2-3 yl zorlanacam sonrasi inşallah umudum 

Bende kendim cok zorlanmiyorum oglumda kizimda laf dinliyolar ama kizim yaramaz biraz ama kaynanamla yakin oturuyorum egtimde beni cok zorluyor yüzlendiriyor cocuklari

önce (8,302 puan) tarafından

Üçüncünun cinsiyet ne :)

Erkek oda  seneye ruh sağlığı görünüyor bana 😂

Benimkileri görsen nerde hata yapıyorum diyorum bazen daha vurmuş insan degilim hatta içine etse kizmazdim ilk oğlumda ama artık dayanamıyorum gurbetteyim kimse yok eşim gelince uğraşıyor oda strese giriyor hemen daha çok geriliyorum bir buçuk ama 5 yaş abisini isiriyo vuruyor ne alsa istiyor taktimi takıyor kafaya büyük daha duygusal herşeye ağlıyor simardi bu ara kendini öyle ifade ediyor belki anlamaya çalışıyorum herkes sabirlisn sen gene diyor ben catlicam ikinci oğlum büyüdükçe zorlaşıyor önce yanında birşeyler yapardık buyukle şimdi imkansz sinirlenince kafasını vuruyor elliji vuruyor bı yerlere zaten hiç durmuyolar ev taşıdım ben suanki kadar bile degillerdi alt kat sikayt edip duruyodu akşam ses oluyodu erkek çocuğu ya tamir yapiyo buruyor ya araba surtuyo napim çocuklara dur derken daha çok sinirleniyorum memlekete gidincede bı anda  evden çıktım havası küçük hiç durmadı biraz kalın dedi. Ama pişman oldum o kadr akıllı ki düşünun kimse az bakayım ilgileneyim demiyor babanneleri dahil herkes laf etti üçüncü niye yaptın diye çocuklar durmiyor zaten dediler hiç destek olmayanlar   kapımı kimse de çalmaz büyük oğlum hiç gurbet çocuğu değil memleket hayaliyle yaşıyor orda bana zararı hiç olmuyor ama gelince beni sabah akşam hüngür hüngür ağlatıyor çok hassas ne yapacağımı şaşırıyorum bazen 5 yl gelme diye espiri bile yaptilar kimsenin işine yarayacak halim kalmadı önce koşa koşa gelirlerdi gidince hizmet eden olunca canları sagolsn su 2 yaş sonrasını görsem dusunmezdim 3 çocuk galiba aralarında kalıyorum eşimle bile tek kavgamız cocuk 

önce (8,302 puan) tarafından

Benimde 6 yaşına girecek bir kızım ve 1.5 yaş kızım var . Anlattıklarının aynısını yaşıyoruz tek fark ben hamile değilim .  Küçüğün büyüyüp kendini kurtarmasını bekliyorum Allah nasip ederse üçüncüyü de istiyorum bakalım artık . 

Benim küçük kız sadece ablasının değil büyük küçük kim varsa saçını yoluyor bir yaşından beri devam ediyor bir türlü biraktiramadim beş dk ara ile kavga gürültü ağlama sesini duyuyorum asla tek başına bir şey yapmıyorlar . Sürekli anne saçım diye bağırıyor kızım . Sonra küçüğe yapıştırıyor bu sefer küçük ağlıyor saçma sapan bir döngü. Benim ailem yanımda çok şükür ama ben genelde parka götürüyorm annemi de oraya çağırıyorm çay yapıp . Evde hiç durmuyorlar çünkü . Annem kanser atlattı büyük kızım çok ses yapıyor sırf dikkat çekmek için . Dur sus anlamıyor. Kızıyorm ceza da veriyorum mesela bugün sana şunu yapacaktım kaybettin diyrm ve gerçekten yapmıyorum. Anlık değişiyor beş dk sürmeden gene aynı . Allah selamet versin hepsine. Beni de büyük kızım çok yoruyor . Küçüğü öptüğümu duysa yan odadan onu öptün beni opmedin diyor gel seni de öpeyim kızım yanımda degildin diyrm öpyrm ama başka bir şey bulup yine beni uzucek bir şey buluyor. 

+1 oy
önce (140 puan) tarafından

Bende 3. Yü istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

İnşallah olur canm diğer ikisi kaç yaşında cinayetleri nedir 

önce (140 puan) tarafından

2 tane prensesim var büyük 6 kücük 4 yaşında 

+1 oy
önce (7,931 puan) tarafından

6 yaşında oğlum 4 yaşında kızım ve 1 yaşında oğlum var. Çok zor canım hamilelik iyiydi şuan daha zor 

+1 oy
önce (2,327 puan) tarafından

Sen hamile misin yoksa istiyor musun? 

Benimde kafam çok karışık. 5 yaşında kızım var 9 aylik oğlum var. Yaşımda var :) ama niyeyse içimden 1 cocuk daha yapmak geçiyor. Ama çok zor geçiyor günlerde bir yandan.

Yok istemiyorum kist var o yuzden doktorlarim oneriyor hani dogum yaparsan gecer diye yoksa ameliyat riski var  bende bakarim problem deil ama etraf cok yoruyor benim kaynanam akrabalarim cok mudahele oluyor seste cikaramiyorum 

Benimkiler mi anormal çocuktan kaciyolar düşünün ben gurbetteyim ayda yılda gidiyorum kaynanam normalde çok hizmet bekleyen birisi ikinciden sonra hele şu son durumundan sonra bizden kaçıyordu :) 3 de hiç istemedi üzüldü kadın işine yaramicam diye galiba 😂  hersekilde büyüyor doğsun yeter hamilelik bu ara bende bitik haldeyim destek ariyo insan evimde detayli iş hiç yapamiyorjm günü geçiriyoruz anca  

önce (2,327 puan) tarafından

Kizlar olursa 1 tane daha yaparsam zaten yardımcı alırım. Yoksa hayatta olmaz 3. Cocuk. Zaten bizim 1 kişi bile yok destekçimiz. Hani hastaneden eve geldiğinde sana kapıyı acacak ve yanında 1 gece kalacak kimse yok. 

Benimde annem tek oda calisiyor emekli olup gelmek istiyordu ama hesap uymuyor yanında birini bulalım diyor destek olayim diyor annem çok çocuk istiyeodu ben tek kızıyım tek mutlu olan kişi eleştirmeden şuan servisli ana okuluna zor yazdırdık yoksa ben nasıl goturecektim imkansız bir şuan 34-35 de erken doğum yapacam çok  ayakta durmam falan bile yasak geçen yıl tek oğlumla bile kreşe goturcem diye hasta öldü bide buguk oğlum. Da yurumuyo 😁 oda bebek arabaisnn önündeki demirine bastı gitti hiç sevmiyor çok zor tek başına kotide olsa birine 5 dk emanet etmek ne demek kimsen yoksa anliyorsun 

Birinci sınıf baslicak zaman kesinlikle daha olmaması gereken dönem suan olmasaydı yapmazdım seneye birinci sınıf olcak oğlum bu şekilde zor olacak en azından babayla oyalanma daha kolay doğum lohusalik olmamali o kdr uykusuzm ki enerjim sıfir ne zamandır  sadece günü geçiriyoruz çocuklarla uyku uyuyamamak beni çok etkiledi ikincide oğlum büyüktü uyu anne oynarim diyrodu smdi oda kardeşi olunca daha kudurdu 😁😂

+1 oy
önce (1,038 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşinda , kızım aralıkta 4 yaşına girecek ve ben 26 haftalık hamileyim korunurken 3 bebeğim oldu çok zorlanacam biliyorum düşündükçe psikolojim bozuluyor rahata alışmışken yine sar baştan olacak kızım kolik bi bebekti aylarca gecem gündüzüm belli değildi inşallah öncelik tabi sağlık sıhhatle kucağıma alırımda akıllı uslu bi bebek olur tek temennim

0 oy

3. Bebeğim sürpriz yaptı bize ve şu an 18 aylık .

Üç tane kızım var yaşları büyüğü 6.5 ortancam 5 yaşında ve en küçüğümuzde 18 aylık.bem perişan durumdayım sabrım hiç kalmamış tahammül edemiyorum hiç bir şeye. 

Allah yardımcın olsun canm kaç çocuğun var yaşları nedir ,,?

Doğuma çok kaldı mı?

Hamilelik çok zor Rabbim yardımcın olsun 

Biri  bes buçuk küçük bir buçuk  29 haftalık hamileyim  teşekkür ederim  doğumum erken olcak bir ay ,en geç 35 de kuvez olayı olmaz inşallah annem 2 hafta anca kalıp gidecek o sıra eve gelmeden gider diye korkuyorum

Seninkiler de çok küçüklermis Rabbim yardımcın olsun.

İnşallah küveze girmeden evinize gelirsiniz.

Küçük uyudu ama uykuya dalmak bile dalmaya calismak bile beni sinir ediyor çünkü uzun uzun uyuyamıyorum bı halt çıkıyor kesin nromalde uyku problemi olan biriyim erkenden hiç uyuyamam beni en çok zorlayn konu bu galiba 2-3 ederim nromalde de

İnşallah hayırlısıyla 5 aydan sonra kötü olmaya başladım ağrıdan uyuyamadikca uykuwuzkuk en kötüsü 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

28 aylık oğlum 14 aylık kızım var. Ve 6+4 haftalık hamileyim kızlar . 😀😀😀😀 Çok küçük benim yavrularım ama Allah'tan desteğim varr 

Allah yardım etsin canm çok zor . Cinsiyetleri nedir 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 857 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 189 göst.
+2 oy
6 cevap 224 göst.
7 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mavi5830 (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,596 soru

24,127,049 cevap

333,795 kullanıcı

...