Şu sallamayı icat edenin aff Allahım aff
Kızlar oğlum 14 aylık olacak az kaldı ama bir türlü bırakamadık. Kızımda çok rahat bırakmıştık bu ortalığı ayağa kaldırıyor. Yöntem öneri verin lütfen
Ben sallıyorum sallamaya devam 😃şuan o toplara giremeyeceğim sanırım 😂
Pokuuu yidik bacı bacı 🤣
Aman uyusunlar da sallanarak olsun😃
19 aylık kızım içinde bende çözüm istiyorum memeyi bırakırken salladım alıştı simdi nasıl biraktircam benden başkasıyla uyumaz doğumum var 1 ay sonra banada yol gösterin çilekeş analar
Aynı durumdayim
Eyvah eyvah memeden ne zaman kestiniz
18 aylıktı kestim canım
Sebep var mıydı kuzum bende kesmeyi düşünüyorum
Gebelik sebepti canım yoksa 2 yasa kadar emzircektim de emzir dedi ama ben zorlanıyordum kucağıma yatıp emiyordu tasiyamiyordum sebebin yoksa emzir 4 ay daha henüz küçük ben ağlaya ağlaya kestim çocuğuma haksızlık ediyorum diye 🥹
Salla dur tekniği var ya onu denedin mi mesela önce biraz salla sonra 1 dk dur sonra biraz daha salla biraz daha dur gözleri kapanmaya başlayınca sallama zamanla bu sallama süresini azaltıp durma süresi artsın çocuk zamanla alisiyormus
Ben öyle yaptım hemen ayaktan inmeye çalıştı
Evet yaptım fakat sıpa hiç kanmıyor sallamayınca geri başlıyor
Tek yöntem yanına yatmak. Benimki uykudan nefret ettiği için ayağımdan kendini atıyordu mecburen kesmiş oldum ha böyle de döne döne 1 saate anca uyuyo da yapacak bir şey yok. Bu ara uyku arkadaşıyla yatıyoruz o biraz iyi oluyo
Yok ya vallahs kızım böyle değilmiş ömrümüzü yedi bu yatıyorum pişpiş yapıyorum gene yok
Bilirim bilirim burda en çok dert yandığım konu uykudur. 2 saat ayağımda salladığımı bilirim 2 saat uyusun diye ayağımdan indirmediğimi bilirim. Benimki bi ara yüzümü gözümü tırmalıyordu sırf uyumamak için saçlarıma yapışıyordu şükür unutturdum onları. Allah yardımcımız olsun ne diym 🥰
Amin Allah razı olsun benim kız da böyleydi sonradan düzelttim de bunu yapamıyoruz 🤣
Yanına uzanıp pıspıs yöntemi ile uyutmak yada emzik emiyorsa yatagına bırakıp kendi kendine uyumasını sağlamak
Bans daha değişik şeyler lazım hepsini denedim iflah olmadı
Klasik uyku eğitimi vereceksiniz o zaman yani uyku saati yatagına koyup sizde sandalyede oturup uyumasını bekleyeceksiniz her ağladıgında kucağa alıp sakşnleştirip tekrar yerine yatıracaksınız tüm uyku eğitimlerinin ilk günleri uzun saatler olur alışma süreci 3 4 günü bulur sabredecekseniz en garanti uyku eğitimi yöntemi budur
Maalesef sorun şu ki yatağını da kabul etmedi beşik yerine yer yatağında yatıyor bu da kalkıyor kucağıma geliyor ağla ağla valla ortalık ayağa kalktı
1,474,863 soru
24,146,160 cevap
334,668 kullanıcı