+1 oy
169 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (33 puan) tarafından

Kızlar benım oglum dıl konuşma raporlu ama konusuyor artık 3 senedır egıtım alıyoruZ

Geçen sene anaokulunda gıttı bu sene yenıden anaokulu ıstedık 5 yasında. 

Ben kayıtların basladıgı ilk gün gıdıp kayıt ettirdim öglencı olarakta not aldırdım

Ücret 2 bın öğlen ıcın dedıler verdım ücreti

Neyse bugün sadece raporlu çocukların velılerını okula cagırdılar

Ve dedılerkı öğlen grupları çok kalabalık sabaha alıcaz dediler. 

Bende sabah özel egıtıme gıdıyor öglencı olmasını ozellıkle ıstıyorum dedım

O sızın ıstegınız üzere olmaz dedıler

Resmen dısladılar bızı

Sımdı ben ne yapmalıyım özel egıtım ile görüştüm mıllı egıtıme sıkaget et dedıler

Bıde bu hafta uyum haftası ve bızım raporlu çocukları uyum haftasına almıyolar

Bız bı sınıflara bakıcaz ona göre yerlestırcez belkı haftaya cumaya kadar sürebilir bu dedıler

3 Cevaplar

+1 oy
(17,348 puan) tarafından

Madem sınıflar kalabalık özel durumu olmayan öğrencileri sabahçı yapsınlar. Mutlaka milli eğitimle görüşün. Gerekirse cimere şikayet et. 

(33 puan) tarafından

Yarın arycam mıllı egıtımı

-Reklam-
+1 oy
(4,091 puan) tarafından

Şikayet et,paranıda geri iste,madem öğlenci değil paranı geri versinler 

(33 puan) tarafından

Para konusunda dıger ay sabah cı ıcın ücret alırız yatırdıgınız mıktardan düşeriz dedıler

0 oy
(287 puan) tarafından

Yani iyi niyet arıyorum şu an. 

Öğlenden sonra çok kalabalık olduğu için ve raporlu derken otizm mi acaba bilmiyorum ama kalabalıkta çocukla ilgilenmek daha zor olacağı için öyle düşünmüş olabilirler mi?

Benim çocuğum da rehabilitasyon merkezinden konuşma terapisi ve ergoterapi alıyor bu arada raporlu değil ama rehabilitasyon merkezi okula göre ayarlama yaptı bizim yani okul ona göre değil. Yani sonuçta orası özel kurum onların okula göre yeniden düzenlenmesi gerek diye düşünüyorum.

(5,775 puan) tarafından

Ben de iyimser bakmaya çalıştım ama burda okul idaresinin bariz hatası var. Nasıl kayıt yaptıysan öyle alırsın çocuğu,sonradan kendi kafasına göre değişim olmaz. Madem yığılma oluyorsun sonradan gelenleri sabahçı yapıp yığılmayı sabaha alabilirlerdi. Hele ki özel durumu olan velileri bi araya toplayıp onlara ısrar etmeleri resmen ayrımcılık olmuş. Bence millieğitime gidip durumu anlatsın.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 187 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde elif2011 (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
7 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,475,291 soru