Kızlar esımle barıstım dıye aılem tavırlı anladım haklılıar ama insan hıc mı torununu kızını merak etmez ne aradılar ne sordular. Ozaman kocam olacak adamın sozlerı geliyor kavgalıyken hep derdı aılen senı önemsemiyor onlar seni sevmıyorlar kız kardesıne davrandıkları gıbı davranmıyorlar
Yani esinle baristigin için tavirlilarmis zaten elbette seni ve cocugunu merak ediyolardir ama ana baba buyukler kendilerini ezip gittigini dusunuyor olabilirler sen bi ara konus insallah duzelir araniz
Aradım açan olmadı
Sen neden aramıyosun peki sen ara belki zoruna gitmiştir sen adım at
Biraz zaman ver annene oda kendince haklı olabilir
Senin esin di demi 60 yasinda bir kadinla konusuyordu yalnismi anlamissin yoksa gercekten bir iliski si varmiymis
Kendımce iliskilerı vardı ben hala öyle düşünüyorum
Nasil affettin peki bu durumu 60 yasinda bide
Affetmedım aynı evin ıcımde ıkı yabancı gıbıyız evı otel gıbı kullanıyor. Yatmaktan yatmaya geliyor.
Bu sekil sana zor olur bacim nereye kadar peki
Hala konusuyor mu
Çocuklar anlamazsın dıye ve çevrem bılmezsın dıye evet ben istemiyorum guvenım yok babam olmuş olsaydı barısmadm
Peki eminmisin Boyle birsey yaptigina esine dedinmi aldattigini dusunuyorum diye ne dedi Kabul ettimi suçunu
Yani evde gül gibi genc karisi dururken neden 60 yasindaki bir kadin
O inkar edıyor yapmadığına ben sadece normal abla yerıne koymussum
Kadina da deseydin nasil biri kadin
Bence ya tamamen bitir yada tamamen baris bu sekilde zor canim e zaten yatmaya geliyirmus evde saglikli bir ortam yok ki çocuklar anlamasin diye bir yaşiyasiniz
Kadın benı görünce ortadan kayboluyor bitirmek ısterım benım şahsım ama calısamam çocuklara bakanım yok bana o sadece maddı destek oluyo
Demekki yapmis bir pislik ki kaciyor rabbim hayirli kapilar açsin size
Degılmı düğüne gıttım onu gördüm daha Bor yere gırdı çıkana kadar gormedım köy dugunuydu sonra ben eve dönerken arabada gördüm meydana cıktı
Yani bencede kactigina göre var gibi ama inanasimda gelmiyir sonucta 60 yasinda bilemedim digru sonucu nasil ogrenebilirsin eger oyle birsey yoksada bir aile yikilmasin esin ile senin aran nasildi birliktelik veya iyi davraniyir muydu suan hic yakinlasmiyormu sana
Evet ama kaynanam yüzünden sıkıntı yasıyorduk normal bır evliligım yoktu
Hep 3. Kisiler Allah sorsun birde benim basimda var
Yoksa biz sevgılıyken hıc kavga etmezdık ne yalan soyleyım
Allah korusun eşimle ayrılma durumuna gelip anneme gitsem sonra geri dönsem annem de aramaz uzun süre tahminimce
Benım babamda olmuyordu cocuklarıma kötü davranıyordu
1,474,396 soru
24,138,796 cevap
334,414 kullanıcı