+1 oy
639 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (169 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Toplum da neden kız bebek arzusu var mesela ben kızıma hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bekliyordum erkek istiyordum 

25 Cevaplar

+1 oy
önce (517 puan) tarafından

Bunu uzun zaman yüksek sesle itiraf edememiştim kendime hep kız istiyordum ama korkuyordum inşallah isteğimi kabul etmez Yüce mevlada bana erkek nasip eder diye dua ettim erkek nasip etti (sebebi tamamen psikolojik) sonra bana bunu yaşatanlar yüzünden böyle bi dilek dileğim için kendimden utandım ve her zaman hayırlı evlat diledim mevladan

-Reklam-
0 oy
önce (5,488 puan) tarafından

Bizim burda genelde erkek isteği duyuyorum 

Keçiören canım 

Sen?

önce (27 puan) tarafından

Mamak bnde. Uzak oluyruz dsanirim. Antalyaliyim normlde

önce (2,245 puan) tarafından

Erkeği bulunca basım göğe mı erecek bulanlarin başı arşa mi değdi derdim.

Aşırı saçma erkek çocuk ayrı bir imtihan ayrıca kız da olabilir tabii Allah hayırlısını versin Kız bebek aşırı tatlı ama erkek diye kendini parçalayan bir güruh var dediğiniz gibi onlar anlamaz.

Valla benim için hiç farketmiyor 

Herseyden önce sağlık 

Rab'bim acılarını göstermesin de 

Kiz olmuş erkek olmuş ne farkeder 

Ama annemde dahil etrafımda erkek cocuk düşkünü çok fazla bu takıntı niye bu hırs niye anlamıyorum 

Başta hayırlı evlat olmalı 

Ona bakılırsa herkes ister bi kızı bi oğlu olsun 

Ama Rab'bimin bileceği iş 

Bi de çevremdeki cahillere anlatabilsem keşke 

önce (2,245 puan) tarafından

Benim Annem ayrım yapmaz melek gibidir ama eğer ki yapsaydı yani erkek çocuğunu on planda tutsaydi onu bu yaptığına bin pişman ederdim daha erkek çocuğu bile demezdi:))

0 oy
önce (42 puan) tarafından

4 tane kızım var bilmiyorum oğlum olsa nasıl olurdu ama ayakları taşa degmesın inan bak hanı ayrım yapmak gıbı algılanmasın ama kızlarım büyüdükçe bende büyüdüm sankı önce hiçmişim arkadaş mı desen yardımcı kı desen ne blm önce çok haksızlıga sustum aılem tarafından 8 bacı şuan sadce sayılu konuşuyorum gerek duyuyorum  

0 oy
önce (54,100 puan) tarafından

bende hep kizim olsun istiyordum olduda cok şükür sebebi yok daha sevimli geliyor olabilir😀

0 oy
önce (16 puan) tarafından

Bence toplumda yaygın bir kız bebek arzusu yok. Erkek çocuğu olanlar kız çocuk ister ya da ailede kız sayısı az olur kız isterler. Mesela benim arkadaşımın eşi tarafında erkek geni daha baskın. Kızları azdır. Kendisinin de kız kardeşi yok o yüzden kız olmasını istemişti eşi ve öyle de nasıp oldu.

Benim ailemde de kız geni baskın ben de erkek çocuğum olmasını isterdim çok şükür rabbim sağlıklı bir erkek evlat verdi. Ama şimdi ıkınciyi doğal olarak kız istıyroum çünkü bir oğlum var zaten başımdan fazla 😅. Yani böyledir ne eksikse o istenir.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 147 göst.
0 oy
5 cevap 342 göst.
+1 oy
9 cevap 284 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,473,555 soru

24,126,406 cevap