+1 oy
187 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (477 puan) tarafından

Severek yiyebileceği bir yemek nasıl yapabilirim fiktri olan 

4 Cevaplar

0 oy
önce (531 puan) tarafından

Ben kuskus'la çorba yapıyorum bayılıyor bizimkiler

Önce tavukları haşlıyorum daha sonra didiyorum (Suyunu çorbayı yaparken kullanıyorum)

1 yemek kaşığı unu tereyağı ile kavuruyorum rengi hafif dönene kadar 

Daha sonra tavuğun suyunu koyuyorum , kuskusta koyuyorum birde 1 diş sarımsak , tavukları da içine koyuyorum kaynayana kadar karıştırıyorum sonra kısık ateşte 10-15 dakika daha pişiriyorum 

Bunu şiddetle tavsiye ederim çocuklar bayıla bayıla yiyor 

Kesin yer canım çocuklar seviyor bu tarifi 

önce (474 puan) tarafından

Hiç kuskus kullandım tarifin bı cazip geldi gözüme yaş akşama bide ben yapayım nane vs atiyormusun canim@DP

Normalde az atılır abla ama bizimkiler sevmediği için koymuyorum 

önce (6,849 puan) tarafından

Ben de kuskusu makarna pilav gibi yapıyorum.. Salcayla kiymayi kavuruyorum sonra kuskus sonra su tuz ekliyorum suyunu tam çekiyor 

Hiç denemedim onuda denerim ben 😁

-Reklam-
0 oy
önce (1,548 puan) tarafından

Ben de şuan tavukla erişte yapıyorum çok severiz. Dün de yapmıştım eşim yine istedi. Tavuğu haşlayip çıkarıp tiftikliyorum, suyuna eristeyi atıyorum tiftikledigim tavukları geri içine atiyorum. Sonra eristeleri sudan cikarip üzerine yoğurt , tereyağ ve tatlı pul biberden sos yapıp dökerim çok severiz. Yoğurt sevmezse yogurtuz da yer

Şimdiden afiyet olsun pişman olmayacaksın 😁 kuskus yoksa şehriye falan da koyabilirsin

Aynen canım bizimkiler erişte diyor. Hamuru üçgen gibi kesiyorlar. Geçen kaynanam kesmiş getirmiş onunla yapcam 

Teşekkür ederim canım. Kuskusum vardı ben de onunla ne yapsam diyordum. Salatasını yaparım diye almıştım 😂

Bizdede erişte deniliyor ya severim ben hamurdan yemekleri, senin tarifi de deneyeceğim. Kıyma ile oluyor mu bacım 

Bence olur çünkü bu tavuklu mantı diyoruz buna aynisini yaparsan normal mantı olur 😂

0 oy
önce (1,374 puan) tarafından

Tavuklu pilav 

Tavuk but fırında yada tavuk şiş benim kız çok sever💕

Tavuk çorbası 

Tavuk döner - İskender 

Tavuk nugget 

0 oy
önce (11,319 puan) tarafından

Ben genelde baget yapıyorum fırında ellerine alıp ısırarak yiyorlar. Onunda dışında haşlama da seviyorlar 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 800 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
23 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Birkucukbebis (477 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 236 göst.
+1 oy
4 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,473,931 soru

24,131,855 cevap

334,076 kullanıcı

...