0 oy
341 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,218 puan) tarafından

14 Ağustosta başladık tuvelet eğitimine çok şükür gündüzü hal ettik iyisiyle kötüsüyle ikimizde ağladık güldük :)ıslandık ama hal oldu darısı geceye inşallah....eğitim veren anneler Allah yardımcınız olsun 

6 Cevaplar

0 oy
önce (641 puan) tarafından

Kaç aylık canım. Benim oğlumun da başlaması gerekiyor ama bezi bile zor değiştirtiyor kendine dokun durmuyor. Diğer yazı beklesem geç olacak. Şaştım kaldım gerçekten. Bu arada gözün aydın ❤

31 aylık canım tam benimki de. Aslında tam zamanı şu an öğrenmeleri için ama benim oğlum asla tuvalete bile girmek istemiyor. Ne tuvalet ne lazımlık. Zorlayarak da yapmak istemiyorum ama huy edindi. Beklesem beklediğimde aynısını yapacak büyük ihtimalle. Halıları kaldırıp deneyeceğim galiba tekrar. 

önce (7,218 puan) tarafından

Bence tam zamanı ben ilk iki üç gün arabasını verdim eline öyle gitmeye alıştı yeni bir terlik aldık suyla oynadı öyle öyle alıştı oğlum sayesinde bu ayki su faturam 532geldi🤣

İllaki kacirmalar oluyo ben kaldirmadim halilari çünkü kirliydiler yıkamaya gönderecem artık 

Ben tuvalete diretince bu yaz öğrenmeyecek diye halıları yeni yıkamaya vermiştim. Ama öbür yazı beklesem üç buçuk yaşında olacak. Ya Allah diyip kaldırıcam mecbur. 

Allah yardımcın olsun ilk hafta zorlu geciyo 

-Reklam-
0 oy
önce (11,314 puan) tarafından

Hadi gözünüz aydın diyelim o zaman 

Tşk ederim cnm ❤️ 

0 oy
önce (18,476 puan) tarafından

Gözün aydın canm gece için alıştırma olarak çok sıvı tuketmesjn altına fazla yapmaz 

Gece yatmadan goturuyom uyuttugumda iki yudum içer su sabaha karşı bir defa yapiyo

önce (18,476 puan) tarafından

Tavsiyw verirdim de benimki 6 yasa girecek 3 yasa yakındi çok zor ogrendi ama gece belli bir sure bez baglamstim sonra ne yaptım bilmiyorum 😅

0 oy
önce (541 puan) tarafından

Hayırlı olsun Darısı sıra bekleyenlere

Allah kolaylık versin❤️bekleyenlere

0 oy
önce (2,233 puan) tarafından

Hadi gözünaydın canım darısı bize 

0 oy
önce (1,158 puan) tarafından

Hayırlı olsun canım 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,012 göst.
+1 oy
14 cevap 683 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 786 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Peri&Anne (1,334 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,719 soru

24,128,762 cevap

333,924 kullanıcı

...