0 oy
153 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (422 puan) tarafından

Bu iki üç gündür aşırı sıkıntılı geçiyor stresten boynum tutuluyor, aşırı derecede düşünüyorum ve gece aniden uyandım etrafima baktım neredeyim ne işim var burda diye kendimi sorguladım kısa bir süre hatırlamaya çalıştım.sonra hatırladım. Size de oldu mu böyle 

6 Cevaplar

0 oy
(7,265 puan) tarafından

Keşke eşimde olsaydı şu kıskançlik huyu pufff olsaydı ne bı kaç huy daha istemediklerim 🤣...geçmiş olsun hiç başıma gelmedi 

-Reklam-
0 oy
(2,621 puan) tarafından

Evet bende doğum yaptım 1 ay boyunca hep bu şekildeydim bügün tuvalete hiç gittim mi diye sürekli sorguluyordum ve hatırlayamıyordum yeri geliyordu stres yorgunluk problemler bunlar tetikliyor yüksek ihtimal 

0 oy
(6,142 puan) tarafından

Zaman zaman oluyor. Hangi zaman dilimindeyim diye düşünüyorum. Bir uyanıyorum yıl 2011 gibi mesela. Ama çok kısa sürüyor düzeliyor hemen.

0 oy
(60 puan) tarafından

Ben yurtta kalırken sıkıntılı bi donemden geçiyordum bütün gece sabaha kadar ağladım sonra uyuya kalmışım 

Arkadaşlarım kaldırmaya gelmiş .

Ben uyanıp ayağa kaktigimda düşüp kafamı komidine carpmisim.Arkadaslarim hastaneye kaldırmışlar 

Beyin sarsintisi yaşamışım o yüzden ben o dönemde hatta yaşadıklarımı bile hatırlamıyorum 16 sene oldu ve ben halan hatırlamıyorum..

0 oy
(774 puan) tarafından

Lohusayken aynı şeyi yaşadım gün zaman yer mekan kavramım tamamen yok olmuştu

0 oy
(1,269 puan) tarafından

Canım arada o sıkıntı bende de oluyor 

Mesela patates soyucam 

Adını denk getiripte patates ver bana demiyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 338 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (782 puan) tarafından soruldu