+1 oy
264 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,496 puan) tarafından

Ayy kızlar nerden tutsamda başlasam bilmiyorum eşim Suriye'den görevden geldi neyse 6 ayın sonunda izine çıktık birkaç gün biryerlerde kaldık birkaç günde ailesini özlemiştir gidip kalalım dedik neyse geldik ilk gün iyi ikinci gün eşim dedi gidip şunlari alayım dedi evde eksikler varmış hemen para mevzusu bir ekmek alacak paran yokmu babası ayrı söylüyor yani bir sefer insan çocuğuna sarılmazmı imkansız yok yani neyse ha bire bana laf sokuyor kaynanam olacak şahıs en basit örneği vereyim evinde bir iş yapıyor diyelim gözünü açmiş bana bakıyor onuda geçtim geçen kızıma kedi gösteriyorum diyorki senin annen kediden korkar kızım sende kediyi elinde tutarsın yaşın küçük haliyle neden bilmiyorum eşimin yanında diyorki bizimle yaşıt biri var diyelim baksana bacağı ne güzelmiş pürüzsüz bana hep başkalarını övüyor eşim yanımda olsun olmasın yine örnek vereyim ben açığım normalde kendi köyümüzde de herkesin yöresi farklıdır kırmızı şalvar giyer yazma takarız açık olsun kapalı olsun böyleyiz ben kıyafet giyorum sen bu kıyafeti bide memleketinde giyde baban gillerde seni görsün resim çekmiştik sen git tüm akrabalarına atmış o da durumda atıcaktı sakın böyle birşey yapayım deme dedim ağzının payını verdim sustu daha sonrasında da eşim yarın gezmeye gidelim hayatım dedi hemen atlıyor nereye gidiyonuz falan bilmem kim varmışya onlar oraya gitmiş ve geldiğimizden belli bizimle de geziyor gidiyoruz bir yerlere hep beraber bizde gidelim eşimde anne biz gıdıcez yarın çocuğa da sen bakarsın sen nasıl istersen hayatım dedi sustu sonra bende muhattap dahi olmuyorum kadın sürekli bir mesele peşinde ne istiyor ne düşünüyor anlamıyorum birde daha geleli 4 gün oldu düşünün

5 Cevaplar

+1 oy
önce (23 puan) tarafından

Benim kaynanamda başka kızlardan eşimin ve benim yanımda överek bahsetti. Eşimi bekar sandı beni de eşimin arkadaşı falan heralde. Misafirliğe kızlar gelmişti eşim kızlı ortama girmedi ama  kaynana eşime benim yanımda dönüp diyor ki Ayy kızlardan bir tanesi pek güzeldi. Sanki bekar oğluna kız bakıyor. Özetle Eşinin sana değer verdiğini anlamış ondan uğraşıyor. Umursama bildiğini yap hayatını yaşa.

-Reklam-
+1 oy
önce (22,398 puan) tarafından

Benim eşimde askeri personeldi izine gelirdi senede 2 defa kaynanam hemen arardı buraya gel bizi şuraya götür burda kalın gezmeye ona buna herşeye karışırdi ya da evimize gelip baş başa kalmamızı istemezdi eşim sonra izine geldiğinde söylemedi 3 4 gün sakladık gezmeye gideceksek sakladık haberi olursa bizi defalarca arayıp rahatsız eden diyor çünkü daha geçen haftalarda eşimin şehir dışından asker arkadaşı ve eşi geldi defalarca arıyor eşim açmıyor yine arıyor şehir dışına gezmeye gittik çiftler olarak benide götürün diye darliyor hala söylüyor bu hamile bunu götüreceğine beni goturseydin diyor olacak iş mi hiç akıl mantık alıyor mu yeni evli çift ve yanlarında kaynanam 🙄 her yere atlamasan olmaz evde otururken hastayım ölüyorum dersin gezme olunca maşallahın var dedim sustu yksa sürekli söylüyordu dengesiz 

0 oy
önce (6,760 puan) tarafından

Çabuk kaçın kurtulun ordan 

0 oy
önce (5,878 puan) tarafından

Neden hâlâ duruyorsunuz o zaman dönün artık 

0 oy
önce (517 puan) tarafından

Ben burda sizi hatalı gördüm kayınvalidenize sınır çizip gereken konuşmayı yapmadığınız için  bu denli tepenize çıkmış eşinizi aracı koymadan kayınvalideniz ile sizin bu durumları konusmanız gerekiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 262 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 3,341 göst.
+1 oy
14 cevap 977 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 360 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,555 soru

24,126,416 cevap

333,769 kullanıcı

...