+1 oy
149 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (951 puan) tarafından

Annemler kiraya cikacaklar esyalarin yarisini abim alacak bir kalıyorlardi. Annemlere ev hediyesi ne alalım dedim ablama gerek yok kiraya cikacaklar diyo.bende ortaklaşa çamaşır makinesi alalim diyodum. Çünkü hic bi esyalari yok destek amacli. Ama ablam almaya gerek yok diyi

6 Cevaplar

+4 oy
önce (2,005 puan) tarafından

Siz ev hediyesi almicaksınız ev alana ev hediyesi alınır. Annenizin ihtiyacını karşılamak imkan ve isteğiniz varsa onu yerine getireceksiniz. Ha kiraya çıkmış ha kendi evinde bunun bi önemi yok. Ayrıca çok da güzel olur

-Reklam-
+2 oy
önce (447 puan) tarafından

ev hediyesi ev alana alinir da. destek olmak istiyosaniz alinir tabi camasir makinasi ablaa ortaklasa illaki kiraya cikmis ev sahibi olmus diye hediye sart degilde . beraber destek olmus olursunuz

+1 oy
önce (665 puan) tarafından

Abin annenleri çıkaracağına kendisi ciksaymis ya bir de yalandan mobilya alıyor almasaymis millet onu ayiplardi  diye almış eşyanın yarısını almak nedir ya hu camasir makinesi bulaşık Makinesi fırın buzdolabını alsaymis koltuk takımı alıp işin içinden çıkmış 

önce (951 puan) tarafından

Biraz hzun diye tam anlatmadin abimde cikacak ev hasarli. Sadece evi ayri yapacaklar normalde herşey annemin zaten ama buzdolabı ve koltuklari tek alacak.

+1 oy
önce (18,573 puan) tarafından

Ev hediyesi ev alana alınır ama annenin eşyası yoksa abim yardım ediyor ise sizin de bişey almanız hoş olur..benim de dayımla yengem bosaninca yengem bütün eşyaları alıp ayrı eve çıkınca neneme hiç bir şey kalmadı. Beyaz esyasindan tutun koltuk masa takımı klima halı ve her şey teyzemler enistelerim annem gil aldı neneme.

+1 oy
önce (15,866 puan) tarafından

Çamaşır makineleri yoksa gücünüz yetiyorsa alın 

Ev hediyesi değil annene hediye olur 

0 oy
önce (3,658 puan) tarafından

Kardeşim annemle aynı apartmandaki kendileri kiraya gittiler biz kardeşler olarak ev hediyesi hepimiz aldik çok büyük olmasada birimiz tonda aldı birimiz mutfaga virsey bende cift kisilik çarşaf takimi almistim iyi birsey böyle yani elimizde boş gidilmez sizde ihtiyacı varsa birsey alırsınız zaten annen yani hediye bile olmaz😊

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 381 göst.
0 oy
7 cevap 145 göst.
0 oy
8 cevap 203 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 276 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler