Fazla samimi olmadığınız bir arkadaşınız sizi geç saatlerde ararsa açar mısınız
İlk defa böyle birşey yapıyorsa açarım neden aradığını öğrenir ona göre ya devam ederim yada kapatırım
Şöyle birşey daha var biz eltimle kocalar uyuduğunda bazen 1 2 gibi bile konuşuruz
Yok valla sürekli saat 1 yada 12 oldumu arıyor
O zaman açmicaksın kocanın evde olduğunu bu durumdan rahatsız olduğunu gün içinde araması gerektiğini söyliceksin
Mesaj atardım hayırdır bu saatte ne oldu diye
Dert lesmek için arıyor ben yazmadan zaten açmadığım zaman hemen yazıyor neden açmadın diye
Hımm eşin kızmıyormu benimki kızar valla
Eşim saat 11 oldumu yatıyor görmüyor fazla aradığını
Eşim.uyuyor derim açmam derim genelde annem.haricinde kimsenin olumsuz enerjisini alamam öyle hatalar yapıldı zamaninda
Desen yine anlamıyorum ertesi gün yine arar
Açarım eşim zaten asla karışmaz sabah 5 olsun yine açarım insanız hayatta herşey var belki o an beni arayabildi insan insana her zaman lazım
Doğru ama sürekli benim evliliğim le ilgili mutluluğum la ilgili bişeyler soruyor iki saat kapatmıyor benim de 11 aylık çocuğum var yatmıyor zaten diş çıkarıyor anca onunla uğraşırim
Konuşmaya başlayınca çocuğum ağlıyo ben sana dönücem diyip kısa tutabilirsin
Deniyecem ama ertesi gün yine arar
O zaman direk söyleyin konuşmak istemiyorum diye
Acmam mesaj yazarim cocuklar uyuyor birseymi oldu acamadim
O arıyor zaten ben acmasam hemen yazıyor neden açmıyor sun diyorum müsait değilim ertesi gün yine arar
Neden gunuz aramiyorki
Belli bir saatten sonra ailem bile aramaz. Ben açmam zamansız arayan insanları. Evli barklı çoluk çocuk sahibi insanlar geç saatte aranmaz bence.
Kendisi de evli aslında bilmesi lazım ama şuan annesinin evinde bende düşünüyorum bana mı yanlış diye geç saate ben ölsem kimseyi aramam
Eşin yönünden sıkıntın yoksa konuşmak istersen aç istemezsen açma.
Eşim bişey demiyor ama ben telefonla.fazla konuşmayı Sevmiyorum ve aradığı zaman iki saat kapatmıyor ve sürekli benim evliliğim le ilgili bişey soruyor
Müsait isem Dertleşmek için arıyorsa açarım
Doğru ama bilmiyorum ya sürekli benim evliliğim le ilgili bişey Ler soruyor
Acmazdim zaten eşim eve gelince önemli konular dışında telefonla konusmama kızar akşama kadar evde yokum akşam zamanını bana ayır diye kendide aramaz konuşmaz benden de aynı şeyi bekler evli insanları eşleri evdeyken aramamak lazım bence
Benim ki kızmaz ama ben sevmiyorum fazla telefon la konuşmayı oda uzatınca uzatıyor maşallah
1,474,160 soru
24,135,230 cevap
334,268 kullanıcı