+2 oy
711 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (11 puan) tarafından

Hanımlar erkek tarafi mi aldi kendi tarafınız mi aldi arabasını felan benim her iki taraf da almıyor asla hiç bir Sey çocuğuma

31 Cevaplar

+2 oy
önce (567 puan) tarafından

Birini kendi babam birini kayınvalidem aldı torunu bile olsa kimse kimseye hediye almak zorunda değil içinden gelirse o başka

-Reklam-
+2 oy
önce (23,270 puan) tarafından

Kimseden öyle bir talebimiz beklentimiz olmadı. Çocuklarımın akülü arabasi.yok. almayı da düşünmüyoruz. 

+2 oy
önce (1,470 puan) tarafından

Kendim aldım heves ettiğim şeyleri. Onlar harçlık veriyor genelde 

Kimseden birsey beklemiyorum. Gereksiz beklenti insanı üzer 

+2 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Ben aldim🤭😂 

+2 oy
önce (6,605 puan) tarafından

İki tarafta almıyor derken sen ve babası alıcak başkası almak zorında değil sizin çocuğunuz çünkü ya hani 

önce (11 puan) tarafından

Evet haklısın 

+2 oy
önce (1,637 puan) tarafından

Almak zorunda değiller ama benim çevremde hep erkeğin babası hediye alıyor gördüm benim babamda çok şey alıyor erkek kardeşimin çocuklarına kişiye göre değişiyor tabi hangi taraf çok seviyorsa onlar alıyor kıyamıyo madde imkanlarda önemli tabi ama almıyosa ozmn siz alın çocuk sizin

+2 oy
önce (2,928 puan) tarafından

Anne babanın görevi çocuğa bişiler almak başkasının değil

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Ben iki taraftanda destek görmedim.  Istemesinlerde verdikleri destek kendilerinin olsun. 

Aynen gerçekten öyle 

+1 oy
önce (3,797 puan) tarafından

Sen yarın öbür gün daire arabada istersen çocuğuna senden korkulur ama dersin almak zorunda değil diye😂😂

Baya komik evet haklısın teyze

😁😁  şansından almayanlar denk gelmis

Ayy tüh o kadar üzüldüm ki çocukta acta açıkta kalmıştı zaten 😂

Ee sen alıver hadi o zaman büyüklere güvenmemeyi olursun hem😂

Tamam teyze sağolasın 

+1 oy
önce (1,431 puan) tarafından

İlk çocuğumda çoğunu  annem yaptı eşim askerdi çünkü sonrası hep biz aldık arada birer hediye elbise çorap geliyor  ailelerden o 

+1 oy
önce (1,024 puan) tarafından

BBeşiğini ve nerdeyse tüm kıyafetlerini annemler ve ablam aldı. Ben sadece bakım eşyalarını alıyorum. Eşimin ailesi de altın taktı. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
+1 oy
9 cevap 250 göst.
7 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,437 soru

24,139,294 cevap

334,435 kullanıcı

...