+1 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar adetime 2 gün var ovülasyon testi yaptım lütfen yorumlar mısınız 

image

6 Cevaplar

+2 oy
(5,379 puan) tarafından

ovulasyon testi ile gebelik öğrenilmez 

(28 puan) tarafından

Sizin yorumlarınızı görünce şaşırdım açıkçası çoğu anne bu test sayesinde gebe olduğunu öğrenmiş 

(5,379 puan) tarafından

ovulasyon testi Lh ölçer, gebelik testi beta hcg. 

doğru olabilir test ama yüzde yüz doğru denmez kaldı ki gebelik testleri bile yanlış sonuç verebiliyor. 

(28 puan) tarafından

Doğru evet dediğiniz fakat sosyal medyada bir sayfada bunlar halkında bilgi alınca bende şaşırdım açıkçası bir de sizlere danışmak istedim 

(5,379 puan) tarafından

yok aman var mı, az mı koyu çok mu koyu ile uğraşıp kafa patlana kadar gidip kan vermek en güzeli. diğer türlü stres ve kişiye eziyet 

-Reklam-
+1 oy
(1,973 puan) tarafından

Ovulasyon testi niye aldin anlamadım? 

(28 puan) tarafından

Ovülsyon testini yumurtlama dönemim için almıştım gördüm de dönemimi yakın bir zamanda fakat bu testlerin erken döllenme olsa dahi gösterdiğini söylüyorlar

+1 oy
(725 puan) tarafından

Ovulasyon testi gebelik göstermez erken gebelik testi alman gerekiyor ve gebelik düşünüyorsan bugün tam zamanı yumurtaların çatlamış gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu dönem 

+1 oy
(5,308 puan) tarafından

Bazen hamileyken de pozitif verebiliyormuş ama kesin değil yani hamileyim diye düşünmeden önce bi gebelik testi al.

(28 puan) tarafından

Gebelik testi yaptım bugün negatif gözüküyordu fakat geç döllenme olabilir diye de düşünmüyor değilim çünkü yumurtlama dönemim yaklaşık 1 hafta önceydi

0 oy
(23,974 puan) tarafından

Ovulasyon testi yumurtlama takibi için değil mi gebelik ne alaka canım gebelik testi alıp mi baksan

(28 puan) tarafından

Biliyorum evet ovülasyon yumurtlamayı takip etmek için fakat yumurtlamayı gördükten sonra yumurtlamamın sonuçlanması durumunda yumurtlama zamanı gibi iki çizgisi de pozitif oluyor burada daha önce de görmüştüm aslında ovülasyon ile gebelik testi yapanları evet gebelik testi kadar bi sonuç bekleyemeyiz fakat geç döllenme vs durumunda etkili olduğunu biliyorum 

(23,974 puan) tarafından

Benim bilgim yok o konuda canım sen sabah bir gebelik testi yapsan daha sağlıklı sonuç alırsın sanki Bebek istiyordun sanki yanlış hatırlamıyorsam 

0 oy
(3,914 puan) tarafından

Normalde bu test devamlı iki çizgi gösterir zaten ama adete 2 hun kala böyle çıktıysa olabilirdi hamilelik  hamile kaldığımda denemiştim bu sekilde olmustu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
13 cevap 633 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,474,941 soru

24,147,261 cevap