+4 oy
497 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından

Çok tatlı Güler yüzlü bir kadın çok beğendim hemen çocukları kucakladı sarıldı şefkatle yaklaştı inşallah tüm senemiz böyle gider oğlumda çok sevdi öğretmeni tanıdım için biraz rahatladı varmı tanışan 

13 Cevaplar

+2 oy
önce (1,599 puan) tarafından

Bizde bugün önce bir öğretmen karşıladı ma oğlum onu sevmedi zaten kadında zorla aldı ağladığı halde 

Sonra başka bir gülsüm hoca geldi oğlumu sakinlestirdi güldürdü sonra balon falan verdi alıştırdı güven verdi sonra gel çantanı falan al ben bilmiyorum diye içeri aldı sonra icerde terlikleri bırakma kararı almış ikisi yarın sabah gidicekmis oğlum)

Bizimki kres ama

önce (1,313 puan) tarafından

Biz birinci sınıf canimm valla sevdim ben çok şefkatle yaklaştı sorular sordu heyecanlarını aldi

-Reklam-
+2 oy
önce (9,910 puan) tarafından

Bizde yarın tanışıcaz kızım ne yazık ki önyargılı geçen seneki öğretmenini istiyor inatla 

önce (639 puan) tarafından

Benimkide ya diyorum o öğretmenin senden küçük çocuklara bakacakmis benim kızımın hem okul hem öğretmen değişti yarın tanisacaz bakalım.ne olacak

önce (9,910 puan) tarafından

Bizimde hem okul hem öğretmen değişti ilk öğretmeni ile hala wp tan konuşuyor sen gel diye 

İnşallah dilediğiniz gibi olur

+2 oy
önce (4,064 puan) tarafından

Bizde sevdik öğretmenimizi en korktuğum şeydi öğretmen korkusu ama çok şükür iyi bir öğretmene denk geldik benim için fobiydiler zamanında 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (17,241 puan) tarafından

Bizde dün tanıştık. Gitmeden önce önyargiliydim ,öğretmen çok yaşlı diye. Okula gidince herkes hayran kaldi öğretmene. Kizimda çok sevdi. Inşallah herkesinki hayirli olur.

Masallah canim

+1 oy
önce (2,603 puan) tarafından

Benim ilkokulda öğretmenim vardı kadın bende travma bırakmıştı resmen bidahada hiç bi öğretmeni sevemedim inşallah kızıma çok iyi merhametli bir öğretmen gelir hep öyle dua ediyorum 

İnslalh canimm

+1 oy
önce (11,290 puan) tarafından

Tartıştık diye okudum ilk günden ne oldu acaba diye meraklandim 

İnşAllah çok iyi eğitim hayatları olur 

Tahmin ettim böyle okuyan olacağını 

+1 oy
önce (1,343 puan) tarafından

Maşallah 🧿 

Bizde dün tanıştık çok iyi merhametli öğretmenimiz o kadar güzel konuştuki 🤍

Kızım bugün sınıftan sevinçle çıktı 🥰 kalben güzüm arkada kalmadan emanet edip gelicem evime inşallah.

Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi❤️

+1

İnslalh canım sevindim senin adina

+1 oy
önce (43 puan) tarafından

Yaaa bende ön yargılı olmayayım dedım ama bız gıttık sadce ısım soy ısım numara aldı bırak bızle sohbet etmeyi çocukların yüzüne bıle bakmadı müdür bey bır ıkı saat kalcak dedı evet sınıf kırlı ve sıcaktı bende bırakma taraftarı degıldım ama 5 dk ayak üstü çocuklarla dahi konusmado

Ya biz bırakıp gittin müzik açtı sorular sordu oynattı sarildi

+1 oy
önce (11,306 puan) tarafından

Çok çok sevindim sizin ve çocuklar adına bütün çocuklarımız iyilere denk gelsin inşallah. Biz Perşembe günü gidicez tanışmaya.

(Postu gördüğümde tartıştık olarak algıladım ilk🤣 dedim dün bir bugün iki ne olmuş olaki🤣🤣)

İnslalh canım öyle okuyan çok olur tahmin etmiştim:)

+1 oy
önce (6,892 puan) tarafından

Ya bizimde yarın bn çok farklı duygulardayim grup yaptılar vpden baktım öğretmenin fotosuna naif Kibar bı hocaya benziyor yarın inşallah huyuda konusmasida öyle olur diyorum🙄

İnşallah canim

+1 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Rabbim bütün yavrularımızı kalbi güzel öğretmenlerle karşılaştırsın öğretmen çok önemli gerçekten. Bizde yarın gideceğiz inşallah okula çok heyecanlıyım. 

Amin inşallah canim

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Hayirlisi olsun,bizde persembe tanjscaz bklm insalah iyi biridir

İnslalh bakalım 

0 oy
önce (54,099 puan) tarafından

bizim birinci sınıf ogretmeni gitti yeni öğretmenle taniscaz pazartesi günü meltos ayni stresi bir daha yasicaz

Ya o zor ikbos ya alışmış cocuklar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 473 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
40 cevap 2,095 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler