0 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,484 puan) tarafından

Esim 43 yaşında normalde tir şoförü hep bu isi yapmış ama şu son 1 senedir hic bir şekilde çalışmak istemiyor is beğenmiyor çevresi geniş buluyorlar iş onu yapmam bunu yapmam diyor evde surekli kavga ediyorum onunla çalışmadığı icin nolur bir akıl verin iyice soğudum evde oturuyor çocuklar okula basliyacak surekli para harcanıyor hazıra dağ dayanmıyor bilirsiniz 

4 Cevaplar

0 oy
önce (4,504 puan) tarafından

Çalışmam dediyse artık çok zor. Benim babam da öyleydi 43 yaşında emekli oldu sonra bir daha çalışmadı . Biz de okula gidiyoruz hep evdeydi. Annem tek başına her şeye yeteceğim diye canı çıkardı. E bir de sürekli evde olunca da annemin sosyal hayatı da bitti kendine hiç vakit ayıramaz oldu. Şimdi babam 71 yaşında neredeyse 30 yıldır evde oturuyor ve artık annem sürekli babamla dipdibe olduğu için ondan nefret eder hale geldi.

önce (3,484 puan) tarafından

Beni tarif etmişsin artık her şeyi gözüme batıyor 

-Reklam-
0 oy
önce (3,646 puan) tarafından

Çalışmadan erkek olmaz kadinlar çalıyor ona ne kalmis yasida genç daha 

0 oy
önce (5,802 puan) tarafından

Sen evi idare et o zaman ben çalışayım dedin mi hiç 

önce (3,484 puan) tarafından

Hemen gir calis diyor hayatta eve bakmaz cocujlara bakmaz ben işten gelir bide ev temizler yemek yaparım 

0 oy
önce (11,284 puan) tarafından

Seda Sayan'ın da dediği gibi çalışmayan erkekten nefret... Bir hastalığı vs. Yoksa başka bir iş baksın madem tıra çıkmak istemiyor farklı bişey denesin. En olmadı gururuna oyna sen evde dur çocuklara bak ben çalışayım falan de

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 244 göst.
0 oy
3 cevap 99 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 392 göst.

Kategoriler

1,473,284 soru

24,122,755 cevap

333,564 kullanıcı