+4 oy
742 göst.
önce Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından

Kızlar sabahtan beri 10 keredir evi temizledim ayni iki çocuğum resmen duvarlara tırmanıyor dur lafından anlamıyor otur anlamiyor çok yaramazlar döküp k her yere döküp kırıyorlar hiç durmuyorlar yerlerinde ben de hastayım kocadan sınanıyorum hayırsız koca yok çocuktan sınanıyorum bilmiyorum başım çok kötü ağrıyor çok hastayım bu çocuklar neden böyle yapıyor çok yaramazlar çok dağıtıyorlar kırıyorlar döküyorlar bir odayı topluyor bir geliyorum diğer o da aynı artık vallahi bıktım yemin ederim çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ölecek vaziyetteyim

20 Cevaplar

+10 oy
önce (1,313 puan) tarafından

Evi dağıtan çocuk sınanmak mı sanıyorsun sen evladını kaybeden 1 anne olarak yazıyorum oğlumu kaybettm sınanmak bu oluyo keşke oğlum yaşasaydıda her gün her saat başı döktüğü oyuncakları toparlasaydm keşke oğlum yaşasaydı da pislettiği yerleri. Her saat başı temizleseydm

önce (54,100 puan) tarafından
+1

Allah sabirlar versin canim cok agir sinavin Rabbim yardimcin olsun

önce (248 puan) tarafından
+1

Keşke benim kızımda yaşasaydı yiyecek bir kuru ekmeğim olmasaydı zamani geriye alsam onu yaşatmak için canımı dünyayı verirdm sağlıklı olsunlar da günde milyon ev temizlesek 

önce (205 puan) tarafından

Kızın bir Melek canım ölüm sebebi neydi ne kardarlikti 

önce (248 puan) tarafından

Doğuma bir kaç gün kala karnımda öldü kan pıhtılaşmasi sebebiyle 38 haftalık 

Anladım canım geçmiş olsun Anna karnında iken bebekler öbür dünyada annelerini kordonu ile kurtarılmış 

-Reklam-
+6 oy
önce (1,542 puan) tarafından

Sınandığımız şey bu olsun tek

Normal mi daha ne olsun 

önce (1,542 puan) tarafından

Daha neler neler var canım tabiiki tek derdimiz çocukların yaramazlığı olsun

önce (191 puan) tarafından

Canım çok yorgunsun anlıyorum ama böyle konuşma hatta tövbe çek evlatların sağlıklı olsun inan ğerisi boş ben neler çektim çekmeye devam ediyorum ama tek derdim onlar iyi olsun sağlıklı olsun

+5 oy
önce (503 puan) tarafından

Çocuk çocukluğunu yapıyor bırak dagitsin toplama . Evin kirli kalmaması daha iyi dağınıklık toparlanır 

Dağıtmak oyuncak sağ sol değil oyuncaklar değil mutfakgin tüm eşyaları yiyecek içecek döküyorlar 

Dağıtmak oyuncak sağ sol değil oyuncaklar değil mutfakgin tüm eşyaları yiyecek içecek döküyorlar 

önce (503 puan) tarafından

Ben yemek harici çocuğa hiç birşey vermiyorum ve mutfağın kapısını kilitliyorum, sende bu şekilde yaparsan rahat edersin canım 

Ay kitlesem kapıyı kırarlar 

+4 oy
önce (15,889 puan) tarafından

Hastaysan çocukların davranışları insana 10 kar daha ağır geliyor 

Evet boğaz ağrısı baş ağrısı bademcik şişmiş 

İğne yaptır yoksa geçmez 

Kışın öyle olduk kulaklarıma kadar iltihap olmuş iğne işe düzeldim 

Kulaklarım bile ağrıyor inanki 

İğne vurdur yoksa düzelmez 

Dün gitim serum taktim iyi oldum eve gelince balkonları yıkadım sungerlerin yüzünü yikamasitim taktım evelri suprrdum sildim tuvaleti banyoyu yıkadım yemek yaptım yedik kaldırdık geri topaladkm geri surpudum casilar asıldı kurayanlar kantlandi yatak odası toplandı düzeldi akşam yemeği yappildi yenildi geri topalndi mutafak şupur sil oturma odası topla sil süpür salon süpürdü kaldı oyuncak odası onuda bugün yaoacam doktor dünden dinlen dedi akşam aynı sizi aynı ağırı biraz iyi oldum diye hiç durmadım ben yapamasam kim yapacak evim 4 artı bir inanki her yeri dağıtıyorlar kirletiyor lar hastalığım bana dokanmasa ben arkaaldran 24 saat toplarım temsilerim 

+4 oy
önce (8,802 puan) tarafından

Onlar yatana kadar toplama uyuduklarinda eşinden destek alarak birlikte evi toplayın supurun yatın sabaha temiz toplu ev olur. Çocukların kaç yaşında 

Eşim le konuşmuyoruz o gitti Yok 

+4 oy
önce (833 puan) tarafından

Bendede iki çocuk var biri 5yasina girecek diğeri 2sine girdi ,bı gorsen varyaa,okadar iyi anlıyorum ki seni bende aynıyım valla ,

Yemin ederim 5dakikda yorulmazlar 

önce (833 puan) tarafından

Kız beyaz eşyalarim ***** yumuk ,ve varsa kiriliyolar , sözde bugün temizlik yaptım ama temizlenmiş gibimi değil ,gündüz yatardı biraz da olsa iş güç yemeğe atilirdim ,şimdi uyumuyor bile ,her yer heryerde,benim çocuğum birde ısırır cimcikler saç çeker.bildigjn cimciklerden değil insanın etini kopartiyor heryerim mosmor hep , büyüyünce akillanir diyorlar öyle teselliyi buldum ,annemde bir hafta kaldım .sen nasıl işini gücünü yapıyorsun dermanı kalmıyor insanın bir dakika oturmazmi insan diyodu 😀 öyle öyle gün geçiyor işte canım ,

Vala uykuya Hasretim inan gece yeni doğan gündüz büyükler dovusmeleri ayrı kurmaları dönmeleri ayrı döktükleri ayrı vala hasta olmasam sıkıntı yok 10 çocuğa da bakarım da benimkiler hiç kadranda anlamıyor doktora gitim kaç kere uyardı oraya dokunmayın burayı elementin 5 kere orası oyuncak değil dokunma dedi bende dedim boş hep eşimden yüz alıyorlar 

+3 oy
önce (4,359 puan) tarafından

Sen eşinden destek alamayınca çocuklara yönelmissin , eşinle sınanıyor olabilirsin ama çocukların davranışları çok normal, şuna hep dikkat ederim gergin olduğum gün kızım burnumdan getirir tahammül edemem ama o hep aynı çocuk, aynı şeyleri yapar ister vs , sende de aynısı var sanırım moral bozukluğun çocuklara yansıyor yine de sınanmak deme canım evlatla sınamasın Rabbim kimseyi 

Amin inşallah 

+2 oy
önce (4,529 puan) tarafından

Toplama. Benim kızımda oyuncakları çok döküp saçıyor ben hiç toplanıyorum. 

Keşke oyuncak olsa dolapta ne varsa getiriyor dagitilagrlar jrejer bisküvi ne arasan çöp gibi yapıyorlar arkalarından geziyorum sofra seriyirum bı bakıyorum anlasmiyoalr dovusuyorlar 

önce (4,529 puan) tarafından

O kötüymüş işte. Yaşlarında büyükse okula kreşe ver rahatlarsın

Evet büyük olan bire başlıyacak 

+2 oy
önce (11,290 puan) tarafından

Boşver canım şükür et cocuklarin sağlıklı çocuklarınla başka sekilde sınanmıyorsun esten bende aynı şekilde 

Aynı vala bende eşten inanki dün yerelri sildim bugün her yeri yine batirdilar 

+2 oy
önce (999 puan) tarafından

Elhamdülillah çocuklarınız sağlıklı ve evi dağıtabiliyorlar. Bazen bende bu alıyorum hiç toplanmıyor diye sonra çok şükür diyorum eşim çocuğum sağlıklı yaşıyoruz ki dağılıyor. Çocuklar uyanıkken evi toplamaktan vazgeçin bırakın dağıtsınlar çok rahatsız oluyorsanız mesela salona girmek yasak oyuncak sokulmayacak diğer yerlerde oynayabilirsiniz diyebilirsiniz 

Öyle ne kadar desende boş sandalyeyiw alıp gezgahin ustund çıkıp abur cubur ararlar 

önce (999 puan) tarafından

Her çocuk yapar bunu sizinkiler has değil ki 

+1 oy
önce (915 puan) tarafından

Canım çocuklar büyüdüğü zaman 

Yaptıkları yaramazlıkları 

Dağıttığı yerleri öyle bir özlüyorsun ki 

Burnunun ucu sızlıyor 

O yüzden bırak ev dağınık kalsın 

Ben aksam saat 10 dan sonra 6 yaşındaki oğlumu uyuyup öyle temizlik yapıyorum 

Evi derleyip toplayıp 

Bi mop atıp toz alır 

Sabaha wc yi bırakır 

Yatar uyurum 

Senin şuan eşinden dolayı sinirlerin gergin kuzum 

Kendine daha fazla yük bindirme 

İndir o sırtındaki yükü 

Çocukları giydir 

Dışarı çıkın 

Topraklı yer olsun ama 

Çıplak ayak basın hepiniz 

Üstünüzde ki negatiflik gidecektir 

Cocuklara banyoda oynayacağı oyun havuzu alırsan hem onlar yorulur üstündeki nefatifleri atar çocukların 

Evde bahcen saksın varmı 

Toprakla uğraşmayı dene 

Çık balkona yap bi Kendine kahve 

Afiyetle iç.

Yüksek ses müzik ac dinle 

Saçını boya misal 

Alısveris yap giyim kuşam 

Market değil ama 

Bu saydıklarım hepsi terapi sana iyi gelir.

Hastayım canım ayağımı kaldiramam 

Canım gripin ic limonla birlikte sıkı giy üstünü terlet terlersen boğaz ağrın Vücudun kırıklığı gider 

Aferin diye soğuk algınlığı hapı da var ister aferin ic

İster gripin ic.

Geçmiş olsun

Sağol canım porol içtim bakalım 

+1 oy
önce (212 puan) tarafından

Sen buna sınanmak mi diyosun şükret ki sağlıgınız yerinde cocukların yanı başında dağıtsalar nolcak toplanır gider

önce (212 puan) tarafından

Hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz bugun doğru düzgün oturmadım sırtım o kdr agrıyo ki hayatın kanunu bu anlıcagın dinlenmeye bak kendini toparlan bian önce

Birde özel eğitim çocuğun varsa ne olacak çok yaramaz ama kendini anlatamıyor karşıma alıp konuşamıyorm

Melek canım özel çocuğun mu var 

Konuşmuyor canım sadece özel eğitim alıyor ama çok sinirli anlatamam sinirini

Anladım kendini ifade ediyormu komusamadigi için mi sinirleniyor kuzum inşallah düzelir alah büyük 

0 oy
önce (5,015 puan) tarafından

Bi laf varya . Çocuklu evde ev toplamak,kar yağarken kapının önünü süpürmek gibidir 

Boşuna takılma temiz olsun yeter dağınıklık bitmiyor zaten . 3 5 yıl sonra bu günler geçicek sonra bu zamanlarını arıyacaksın

Buyusunler biran önce canım 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Benim de iki oğlum var çok hareketliler küçük oğlum bir buçuk yaşında mutfak cekmecesini açıp ne var ne yoksa boşaltıyor salona götürüyor hatta bütün odalardan mutfak eşyası topluyordum bazen. Çekmeceleri boşalttım şu huyundan vazgecene kadar ve işe yaradı. Bir kaç gün çekmeceyi açtı boş sonra unuttu orayı karıştırmayı şimdi tekrar çekmeceye koydum herşeyi dikkatini çekmiyor artık. Tezgah altı dolaplarını da tahta kaşıkla sıkıştırıyorum açamıyor. 

Birde oyuncak çok fazlaydı hepsini topladım kaldırdım büyük dört beş tane araba ve bir kaç top biraktim sadece. Çok fark etti bunları deneyin bi

0 oy
önce (517 puan) tarafından

Çok dağıtıyorlarsa dolaplara çekmecelere kilit takın dağıtma sorunu ortadan kalkar daha sonra çocuklarınıza disiplini dağıttıgını toplamasını öğretin gerekirse sevdiği istediği şeylerden mahrum bırakarak ceza verin ama en önemlisi kararşı olun yok ağlıyorlar yok evi inletiyorlar diye taviz vermemeniz gerekiyor yaşları kaç bilmiyorum ama şimdiden öğretmezseniz ilerde çok zorlanırsınız

0 oy
önce (909 puan) tarafından

Evi dagitmayan oynamayan çocuk çocuk olur mu hiç. Herkesin evi aynı. 

0 oy
önce (1,560 puan) tarafından

Yaşarken evet yorucu bişey ama bu onların gelişim özellikleri ya engelli olsalardı ozmn asıl sınanıyor olurdun herşayini verirdin kalkıp yürümesi koşması için ne zaman dağıtıcek bu çocuklar yetişkin oluncamı bırak yaşları evin tozunu aldıysan temizlediysen dağılsın dağınık ev mutlu çocuk demektir. Ben üç evladını kaybetmiş biri olarak hala yaşlarını hesaplıyorum şu yaşında olucaklardı diye keşke yaşasalardıda dağıtsalardı evi onlarla beraber oynardım dağıtırdım asıl imtihan bu canım seninki sağlıklı çocuğu olan her annenin yaşadığı normal durum

0 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Sinanmak nedir biliyor musun. Şuan oğlumla yoğun bakımdayız epilepsisi ve mimrosefalisi var.  Ve büyük ihtimalle yürümeyecek konusmayacak beyin gelişimi de olmayacak . Şuan tek isteğim ne biliyor musun. Beyin gelişimi olmasa bile yürüsün koşsun evi birbirine katsin istiyorum yeter ki ömür boyu yatağa mahkum olmasın . Şükret canm 

Amin canım inşallah iyi olur bebeğin kesin epilepsi çıktımı tedavisi olması lazim 

Evet kesin. Tedavi görüyor. 

Eylemcr ❤️

Canım inşallah allah şifa versin rabbim 

Allah razı olsun canm benim 

İnşallah canım benim iyi olur 

0 oy
önce (5,889 puan) tarafından

Ahh sınanma değil bu ama neysee

Evdeki odalardan birini çocuklara ver alın burda istediğiniz gibi kudurabilirsiniz de ben öyle yaptım iki günde bir giriyorum süpürüp siliyorum evin kalan yerleri toplu ve temiz oluyor hem temizlik saati geldiginde benimle beraber oyuncakları topluyor neyi neden yaptığımızı anlamış oluyor odasının tozunu da kendisi alıyor bir an önce bitsin de ben cıkıyım diye 

0 oy

Ve sana şunu söyleyeyim.  yoğun bakımda yatan hastaları görseydin hiç böyle dusunmezdin. Zorluk gormedigin için sana zor geliyor.  İyiki sagliklilar de ve şükret.  Allah korusun simdj biri yürüyemez hâle gelse daha mı iyi

Allah korusun cnm benim büyük oğlan düştü te ayağın bir hafta yürümedi kucağımda tuvate getirdim götürdüm ben hastayım ondanz zor geliyor bana 

Ya bazen işte ondan diyorum ağzımızdan çıkanlara dikkat edelim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,443 göst.
6 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 2,311 göst.
3 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu