Kızlarr
Sizce ben mi abartiyorum ve neden kafaya takiyorum bunları
Ben kaynanamla komşuyum 2 bekar görümcem var biriyle hiç konuşmuyorum çünkü çok terbiyesizce laf sokan bir insan kendini herkesle öyle zaten. 2 ci görümcemle aram fena değil o da bir konuşuyor bir küsüyor ara sira (ailelerinde var böyle bir huy)
Neyse onları bir kenara koydum.
Benim kaynanam beni kendi kızı gibi asla görmedi zaten arada hep bir mesafe oldu. Tamam olsun demek ki beni kızı gibi gormuyor, heryere kendi kızlarıyla gider hep onlar la oturur kalkar sohbet eder onları düşünür onları paylaşır internette vs, biri beni övünce tessekur bile etmez ama kızlarını övünce tessekur eder vs bunlar gibi çok şey var.
Ve geçen gelin damatlar anne baba demeli gibi bir konu açıldı ve o laflar doğrucu bana sokuldu. İşte anne baba denmeli falan diye. Çünkü ben demiyorum daha doğrusu çok nadiren x anne diyorum
Çünkü dilim varmıyor bana annelik hiç yapmadı. Bir seferinde ağır hasta oldum eşim ona anne eve yemek yollarsın dedi tmm diyip yollamadı.
Ve 4,5 ayda bir bi laf sokmasi içinde ki bana karşı olan duygularını patlak veriyor. Ben se hep onları her konuda alttan aldım. Ama artık kafaya takmaktan yoruldum neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Galiba yan yana oturdugumuzdan dan gozume hersey batmaya çalıştı. Siz olsanız napardiniz? Sizi umursamayan bir insana anne der miydiniz?