Kızlar evde cam sil bitti
Markete gidip almaya üşeniyorum
Şampuanlı su koysam sprey şişesine sizce camda toz izi kalır mı yada şampuan izi kalır mı
Böyle yapanlar var mı napsam sizce ?
Yapma iz kalır ben sirke su ile siliyorum yada silikonlu temizleyici ile
Üzüm ve elma sirkesi var olur mu ?
Olur canım
Beyaz sirke varsa o da olur. Tertemiz oluyor. Şampuan denemedim.
O da yok ki canım ya
Tarım kredi marketlerde
Bu var ve çok harika bulabilirsen al hiç iz kalmıyor
Üşeniyorum markete gitmeye bide fazla param kalmadı maaş gününü bekliyorum
Bu çok hesaplı kız sirke felan hikaye
Ben sampuanli suyla sildim canım
Silme izi kalmadı camlarda
Maaş günüde bu dediğin camsilden alırım
Hiç cam sil ile cam silmedim kova suyu ile silerim hep beyaz sirke yeterli oluyor
Beyaz sirkede yok canım ya
Ben hep kovaya biraz şampuan ve suyu karisitiriyorum bezi içine koy iyi e sık sil tertemiz oluyor
Ben sprey şişesine koydum biraz üstüne su koydum öyle sildim camlarda iz kalmadı sonunda temiz oldu camlar
Beyaz sirke ve bebek sanpuaniyla siliyorum
Şu camı sadece suyla silen bi ben miyim acaba? Cam niye köpürtülüp başına iş açılır anlamadım. Çerçeveleri ciflerim (marka olarak da değil de ürün olarak belirtmek istedim) zaten ciflenince ikinci silmeye bile tertemiz kalıyor. Camı da suyla silip kurularım
Aynen bende sadece duru su yetiyor öbür türlü iz kaliyo diye dusunuyorm
Ben hiç saf suyla silmedim
Bebek şampuanı varsa çok güzel oluyor ben hep silerim iz vs de hiç kalmıyor.
Çok az kaldı kendi şampuanimla sildim
sıvı bulaşık deterjanı, beyaz sirke, su, parlatıcı ile sildim geçen, miss gibi oldu
Beyaz sirkem bide parlaticim yok şu an malesef
Bebek şampuanı iz varsa mis gibi oluyor
Çok az var malesef bende şampuanli suyla sildim camlari
ben sampuanla siliyorum daha guzel oluyor en son camsille sildim iki güne ne bicim oldu camlar
Cam sil kötü izler birakiyo camlarda zaten
evet ya
Varsa camsil şişesine 1 damla ya normal şampuan yada bebek şampuanı koyabilirsin daha iyi olur. Ama 1 damladan fazla koyma gözüne az gelebilir ama koyma. Evinde sirke olsaydı beyaz sirke hep kullanılırım hiç camsil almam.
Beyaz sirke ve 1 damla bebek şampuanı
Peki sprey şişesini komple su ile mi dolduruyosun bi damla şampuan koyduktan sonra?
Evet 1 su bardağı kadar sirke su koyuyorum yyarıdan fazla
Geçen şampuan ve sirkeyle sildim asla iz kalmıyor ilk defa gördüm keşfette kaç defa karşıma çıktı denemek istedm çok iyi oldu
Bundan sonra böyle silerim
Aynen iz birakmiyo
Ben ve teyzem şampuan içine ılık su mikrofiber bezle temizlik yapardık jilet gibi olurdu camlar mutfak dolaplari
Evet az önce denedim güzel sonuçlar aldım camlarda silme izi kalmadı
1,473,237 soru
24,122,161 cevap
333,537 kullanıcı