+2 oy
229 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

Eşim dün gece içmiş geçen gecede içti arkadaslariyla beraber ve bende bu duruma kızmaya başladım artık sabahtan beri konuşmuyorum az öncede gönlümü almak için hazırlanda denize gidelim dedi tabi kızımda çok sevindi deniz lafını duyunca ama hiçte gidesim yok kızgınım çünkü

7 Cevaplar

+2 oy
önce (453 puan) tarafından

Benim eşim aslan içki vs içmiyor harama yaklaşan insandan hiç birşey olmaz diye düşünüyorum 

Sarhoş sarhoş eve gelmesi vs kim çeker böyle birini çocuğun var Allah yardımcın olsun 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,472 puan) tarafından

Benm esimde kullanıyor malesef buranın çevresi de genelde bu şekilde akrabalarıda kullanıyor , evet kızıyorum kusuyorum ama anlamayan anlamıyor ne yaptım ki ben diyip gecistiriyor artık umursamamaya çalışıyorum yıpranan ben oluyorm sinir stres yanlızlik 2 çocuk ev iş hep bana bakıyor yoruldum eşimle uğraşmaktan artık kendime bakicam diyorm ama işte gel gör kolay olmuyor 

+1 oy
önce (79 puan) tarafından

Valla çok haklısın canım ne yani sanki marifet gibi içip içip geliyon eve benim eşimde ilk evlendigimde içip geldi ben bildiğin sinir krizi geçirdim ve evi altını üstüne getirdim bir daha tövbe içmedi bazen eve geç geliyor daha kapıda icdiysen sakın eve gelme yok diyor içmem 😁😁bazen kriz gecirmen gerek 

+1 oy
önce (5,912 puan) tarafından

Bağımlı değilse, içince sağa sola zarar vermiyorsa, sarhoş olup kendini kaybetmiyorsa karışmamalısın. Çünkü içtiğini bilerek evlendin. Böyle kızıp küstükçe daha çok içmek isteyecek.

0 oy
önce (15,909 puan) tarafından

Kendilerini affettirmek için gezme planını da hep çocukların yanımda derler çocuklara hayır demeyeceğimizi bildikleri için ☺️

en baştan içki içme konusunda sert tepki koysaydın 

0 oy
önce (4,557 puan) tarafından

Evlenirken içtiğini bilmiyor muydun?

0 oy
önce (4,834 puan) tarafından

Aslında onu tanıyarak evlendin sonrasında değişmedi ki çiçek çiçektir değişmez keşke her yönden tanıyıp evlense gençler yapacak bişey yok dostum dini boyutunu düşünüyosan güzel güzel anlatıp doğru yolu görene kadar çabalayacaksın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 602 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
0 oy
49 cevap 1,988 göst.
12 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 721 göst.

Kategoriler

1,473,889 soru

24,131,145 cevap

334,052 kullanıcı

...