+2 oy
623 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Sabaha kadar rüyamda kocam beni aldatıyordu ya… Ne okumadığım mesaj kaldı ne görmediğim muamele kaldı …  Valla ruh gibiyim hiç keyfim Yok kocamda uzakta zaten 😅🥲. Bundan sonra okuduğum postlara dikkat edicem artık okumuycam kafayı yedim 😂

13 Cevaplar

+10 oy
önce (2,340 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Burdan öyle çok etkilendim ki, rüyamda eşim aldatirken, kaynanam pat diye kapıyı çalmadan yatak odasına giriyordu, o sırada kaynim altimlarimi çalıyordu, eltimde tüm bulaşıkları bana yikatiyordu 🤣🤣🤣🤣🤣

önce (2,104 puan) tarafından

Seninki tam sitkom olmuş 😂

önce (2,340 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (828 puan) tarafından

😂😂

önce (208 puan) tarafından

Benim rüyalarımın saçmalık seviyesi 😂Kaynının karısı oyalamiş seni işte bulasiklarla

-Reklam-
+2 oy
önce (7,095 puan) tarafından

Etkileniyoruz cunku bende dun oglumun kacirildigini gordum ruyamda cok kalabalik.bir ortamdaydik veliler cocuklar vardi etkinlikten ciktik sonra biri bana birsey sordu ona cevap verirken gozumun onundeki cocuk.kayboldu herkese soruyorum yok heryeri arıyorum yok ruyamda aglaya aglaya cocugumu aradim bende bugün cok mutsuz uyandim 

Bende valla yeni uyandım inan babamla anneannem var evde sabah onlar baktı oğluma yataktan şöyle kafamı kaldırmak istemiyorum bugün ya … 

+2 oy
önce (1,650 puan) tarafından

Aynii ben tum gece ayni sekilde ruya gordum beni de cok etkiliyor burasi 

Valla ya . Bende bugün yeni kalktım yani hiç mi hiç yataktan çıkasım yok kafam kazan gibi 

+1 oy
önce (4,834 puan) tarafından

Ben sadece gündüz denk geldiğim amaan ne korkacağım sanki dediğim üç harfli postunun gece aklıma gelmesinden korkuma es geçiyorum 😁

3 harfli gelse bundan iyi tövbe estağfurullah birde rüyamda da burada okuduğum şekilde tepki veriyorum ağlıyorum duygusal yaklaşıyorum falan Rabbim korusun dilime taş toprak gerçekten böyle bir şey olsa boğazlarım 

+1 oy
önce (6,783 puan) tarafından

Aynen öğle canım çok takmamak lazım her koca aynı olacak değil ya ama insan etkileniyor 

Yok ablam aslında okurken çok takmıyorum da herhalde şu 2 gündür baya okudum bilincime yerleşmiş birde eşimle de baya uzak kaldık ya herhalde psikolojik olarak tetiklendim ama gerçekten başım falan ağrıyor böyle fil var resmen Allah kimseye yaşatmasın 

Amin canım inşallah evet eşinle çok ayrı kaldın ama Rabbim size hep böyle tatlı ayrılıklar versin nadipse ne zaman dönüyorsun evine eşinde sizi çok özlemiştir

Eşim gelecek bu pazar sınava girecek Allah ın izniyle perşembe de burada olacak haftaya sonra tatile gidip eve döneceğiz 

İnşallah sınavda da emeğinin karşılığını alır Rabbim kolaylıklar versin

+1

Amin amin çok teşekkür ederiz 

+1 oy
önce (888 puan) tarafından

Valla bu gunlerde aldatılma postlari çoğaldı ne kadar  karaktersizadamlar varmış yaaa

Aynı anda postlarımıza cevap vermiş olmamız 😂🫶🏻. 

Rüyası böyle etkiliyorsa gerçek olsa Rabbim korusun ya . Birde rüyamda da buradaki gibi tepki veriyorum duygusal mıy mıy onun bile acısı var yani eline alamadın diye hahhha bugün iyi değilim 😂

önce (888 puan) tarafından

Rüyasını görmedim ama düşününce gebertmek geliyor insanın alina

Kesinlikle öyle 

+1 oy
önce (5,336 puan) tarafından

Iyiki eniste yaninda degilmis bazen bende goruyorum ruyamda kavga etmek icin bahane ariyorum suyu icsede tezgaha oylece birakiverse bi guzel kakvga etsem diyorum 🤭

Valla mervoş kalktığım gibi suratına yastık basabilrdim iyi ki yokmuş 😂 Eşim hafta sonu sınava girecek üstüne saçma sapan gitmek istemiyorum ama mentalim bugün çökük yani 😅

önce (5,336 puan) tarafından

Gel bana sar askim 🤭

Şu an kolumu kaldıracak halim yok 😂❤️❤️❤️

0 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Watsab dan silinmiş kadın fotosu postunun ardından eşimin galeride silinen dosyalarına bakmam peki 🤣

önce (1,595 puan) tarafından

Oha nerden bakılıyor diye merak etmek peki ahahahhaha banada öğret kız merak ettim neler silmiş hiçte wpye bakmam genelde geçmiş uygulama indirme kısmına epostaya instadan fava düşenlere Google geçmişe bakarım msjlarıyla ilgilenmem siler ztn bişey olsa ona bakıldığını bilmiyodum ahahahha anlat kız anlat ıncığını cıncığını puheheheh

önce (5,052 puan) tarafından

Benimkinin yoktur face integram

Watsab aklıma geldi baktım bişi bulamadım 🤣 galeriden albümler bölümüne gel ordan aşağı kaydır silinen çöp kutusu çıkar . 

Ayy bende benim telefonda Gmail i falan kayıtlıydı keşke çıkmasaydım dedim psikopata bağladım yemin ediyorum yani 😂

0 oy
önce (22,964 puan) tarafından

O bı ara banada oldu rüyamda kocam beni burdan biriyle aldatiyordu hatta 🤣🤣 dünde biri takma şey postu açmıştı gece 12 den sonra gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor sanki tövbe estağfurullah dedim kalktım uyuyamadım bir vakit 🤣🤣

Yatmadan önce buraya girmemek lazım belkide okuyup okuyup bir tarafımız açıkta uyuyunca olan bize oluyor 😂

önce (22,964 puan) tarafından
+1

Muhtemelen çünkü dotu göbeği açık uyuyorum zaten 🤣 sonrada saçma sapan rüyalar 

😂😂😂

önce (3 puan) tarafından

Ahahahaha ben de gördüm canım o postu belden bağlamalı şey filan yazmisti bende merak edip netten bakayım dedim bakmaz olaydım aynı durumu ben de yaşadım gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor 😂😂

0 oy
önce (54,107 puan) tarafından

gece bir post vardi gormeniz lazim sikayet ettim ama engellendi mi bilmem

önce (3 puan) tarafından

O postu bende gördüm sanırım engellendi belden bağlamalı şey filan diyodu bende merak ettim netten baktım neymiş diye bakmaz olaydım 🤦🙈😂😂

nisanliymista nisanlisi seyinin resmini metreyle ölçüp atmis oda korkmus 

postu acan sendin zemheri salaga yatma simdi

önce (3 puan) tarafından

Nasıl anlamadım ben mi ? Gulmeliyim buna😂

önce (3 puan) tarafından

Ayrıca ben nişanlı değilim ki bence sizin kalbiniz fesat olabilir mi 🤔 

0 oy

Aa geçenlerde aynısını yaşadım bende ahahahha burda aldatılmadan şüphelenme postları okumuştum eşimden uzaktayız bizde 3 aydır biriside öyle aile evine gitmiş eşinin aldattığını yakalamış sonradan gelen rüyemda eşim beni aldatıyodu kadının birine msjlar atıyormuş kadını öldürdüm kocamı dövdüm kaçtım ahahahah neyseki yanlız tek manyak ben değilmişim sevindim valla herkese oluyormuş bana mâlummu oldu diye kafayı yicektim ahahahahah

Kız sen yine dövmüş öldürmüşün Allah tarafından bana bir sakinlik duygusallık mıy mıylık indi rüyamda yani normalde olsa boğazlayacagım şeyleri rüyamda ağlayarak karşılamak koydu bana 😂

Ben gerçekte tam tersini yapardım kadını döver kocamı öldürürdüm ahahahha

Katil edecek bu sayfa bizi iyi mi 😂

0 oy
önce (23,210 puan) tarafından

Bu ara ara bana da olur 😃 

Ayy vallahi çok kötü bir durum 😂 yeni kendime geldim ndjdjjd

0 oy
önce (2,217 puan) tarafından

Bi ara bende de olmustu aynısı cıktım uzaklaştım burdan 2  seneye yakın girmedim dayanamadım sonra  geri geldim 😅😅😅

Evet burası da bataklık gibi giren çıkamıyor 😂

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 788 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,266 göst.
26 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 526 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 270 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,990 soru

24,132,940 cevap

334,154 kullanıcı

...