+2 oy
209 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Hanımlar ben çok merak ediyorum hamilelik haberinizi alınca içiniz de nasıl bı his oluyo normal mi karşılıyorsunuz ilk başta ultrasonda görünce mi basliyo heyecan bunu çok merak ediyorum 

16 Cevaplar

0 oy
önce (35 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İlk gebeligim sağlıksız oldu betayi yüksek görmeme rağmen mutlu olamamıştim üstelik tedavi ile gebe kalmıştim bilmiyorum belki de sağlıksız olacağını hissettim ondandır bilemiyorum eşimde sevinememisti şimdi de bı gecikme söz konusu henüz test yapmadım ama olsun diye dua ediyorum kişiden kişiye değişiyordun belki bu heyecan durumu bilmiyorum kimi ilk çizgi de kimi ultrasonda görünce kimi de ilk hareketinde Rabbim isteyen herkese nasip etsin ....

-Reklam-
+2 oy
önce (27,626 puan) tarafından

İlk hamileliğimde havalara uçtum 2 ve 3 olduğunda ağlamıştım bakamam diye şuan çok güzel 3 tane evladım var bidaha olsa gene sevinirim 😁

+2 oy
önce (3,204 puan) tarafından

Teste cift çizgiyi görmem yeterli oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣

+2 oy
önce (1,901 puan) tarafından

Ben çok heyecanlandım mesela kocam ben hazır degildim dedi tüm hevesimi kursagıma tıktı , bende hemen etkilenrm karşımdakinde o heyecanı goremezsem : D şimdi oda cokmmutlu ama unutmadım ilk tepsikisini :D

+2 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Öğrendiğim an ağladım oturduğum yerde

+2 oy
önce (5,949 puan) tarafından

Ben üzülerek söylüyorum ama korku hissetmişim çift çizgiyi ilk gördüğümde 😔 Eşim çok motiveydi, çok mutlu oldu. Sonra ben de rahatladım ama o ilk telaşı unutamam hiç 🥹

+1 oy
önce (29,221 puan) tarafından

İlk testim negatif çıkmıştı çok üzülmüştüm sonra gecikme yaşadım ama adet günümü takip etmediğimden beklemiyordum yani normal sandım ama 5 gün geçince test yaptım pozitif çıkınca çok mutlu olup ağlamıştım 🥲

+1 oy
önce (650 puan) tarafından

Teste cızgıyı gorur gormez ellerim titriyor kalbim carpıyor korku,  heyecan basıma gelecekler film gıbı gozumde canlanıyor 😅 üçündede aynısı oldu

+1 oy
önce (7,117 puan) tarafından

Ilk hamileligimde gayet aglatti doktor beni hic olumlu konusmadi bana folikasit bile.vermedi zorla.kendim yazdirdim bebek tutunur tutunmaz.bilmem dedi ultrasonda bebegimi gorup kalp atisini duyana kadar hep.korku stresle geçti  sonra hareket edene kadar birsey olcak  korkusu en guzel zamani hareketlerini hissetmek onda da bazen oglum uyurdu gunduz saatlerce hereket etmezdim kac defa aglaya aglaya saglik ocagins gittim kalp.atisini dinlemeye simdide ikinci cocuk.istiyoruz insallah o da hemen olur 

+1 oy
önce (15,934 puan) tarafından

İlkinde heyecanlıydık bekliyorduk zaten 2. Süpriz oldu hastanede öğrendim o gün hep ağladım ☺️

Ama şimdi iyili diyorum ❤️

+1 oy
önce (11,593 puan) tarafından

Ben önce kısa bir sevıncin ardından korkusuyla yaşıyorum gebeliklerim doğumlar riskli geçiyor 3 tane doğurdum ilkinde gebelikte sıkıntı yoktu doğumdan ölümden döndüm.son 2 gebelikte riskli doğumda riskli geçti. Benim için gebelik defteri kapandı Allah olmayanlara versin benden bu kdr 😂

+1 oy
önce (4,588 puan) tarafından

6 haftalıkken kalp atışını duymuştum heyecandan zangır zangır titriyordum. Eşimde hamile olduğumu duyunca ağlamıştı. Bizimki beklenen ve zor süreçlerden geçen bir hamilelik haberi olduğu için çok heyecanlanmıştık. 

+1 oy
önce (4,834 puan) tarafından

İki bebeğim de zamansız olduğu için benimsemem zaman aldı ama şuan çok saçmalamış olduğumu anlıyorum keşke tadını çıkarsaydım 

+1 oy
önce (1,010 puan) tarafından

AAnnem yanımdaydı testi yaptığımda. Karşılıklı ağlamıştık. Sonra eşime söylemiştim. Tepkisiz kalmıştık eşimle. Zamanla alıştık ve güzel şeyler hissetmeye başladık.. 😊 ben sigara içen bir insandım ama öğrendiğim andan itibaren bir dal bile sigara içmedim. Analık böyle bir şey 😃

+1 oy
önce (24,070 puan) tarafından

İlk çocuğumda çok heyecanlanıp sevinmiştim ikinci gebeliğimde huzursuz bir his oluşmuştu ki boş gebelik oldu sonu 

önce (35 puan) tarafından

Demek ki Bebek sağlıksız olunca içimize Doğan hisler doğru benimde dış gebelik olmuştu ve hiç sevinemedim ogrendigimde

önce (24,070 puan) tarafından

Olabilir canım ben hislerimin kuvvetli olduğuna inanıyorum bu ay oldu da dedim daha günüm geçmeden keseyi görmeye rağmen de hep bir huzursuz idim tam anlamıyla o sevinç oluşmadı 

+1 oy
önce (2,231 puan) tarafından

İlk hamileliğimde hiç sevinip mutlu olamadım çünkü haberi aldığımız gün eşimin ananesinin vefat haberi. geldi ve görümcem zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldı 2 gün sonra kızımda da cok ağlamıstım mutluluktan 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
4 cevap 401 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Merve anne (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 292 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.

Kategoriler