Hanımlar sıcak bölgede yaşıyorum erzakların dışarıda kötülenmemesi için bozulmaması için böyle bir çözüm bulmak istedim ekstradan sadece soğuk tutan dondurmasa bile yani soğutmasa bile soğuk tutsa yeterli olan serin tutan bir buzdolabı alacağız onu da yer olmadığı için balkona koyayım diyorum balkonda zaten balkon perdesi aldım bir şeylerlee yaptım yani o tarz şeyler var direkt Güneş değmiyor ama sıcak... mantıklı olur mu sizce deneyen kullanan var mı özellikle de Adana taraflarında böyle Güney bölgelerde yaşayan varsa
Bence güneş değmeyecekse olur. Dediğin yerlerde bir ocak açsan mutfak felaket yanıyor zaten bir şey olmuyor dolaba. balkon hiç değilse havadar olur bence yani. Almışken dondurucu alsan daha çok işine yarayabilir
Dondurucu nasıl olacak ki
Benim dondurucu balkonda canım bir sorun yok orda kullanıyorum
Anladım canım Çok sağ olasın
Rica ederim canım
Hanımlar güncelleme yapayım
Ben dondurucuyu balkona koymayı düşündüm. Kapalı balkon zaten ama balkon kapısı dar diye geçmedi dolap. Açık balkonda olmaz ama kapalı balkona olabilir bence.
Çok kapalı değil işte canım. Perde var kalın balkon perdesi heryerde
Öyle olmaz ki yağmur yağınca sıkıntı
Bencede olmaz ya. Dolap bozulur hemen.
Bizim balkonun olduğu tarafa ya da dolabı koymayı düşündüğümüz tarafa yağmur yağsa bile Yağmur değmiyor yani cephe ile alakalı bir şey Bir de perde olunca hiç gelmedi yani bu yıl. Yani sağanak yağmurda bile perdenin uçlarına yağmur süzüldü öyle kaldı
Evden çıkacaz inşallah bende normal dolap istiyorum bi tane tıkış tıkış oluyor baya zorlanıyorum
benim komşularda var böyle.
yağmur ve güneşten korursan sıkıntı olmaz.
benim balkon güneş yemese bende koyarım. adanadayım bu arada
Benim buzdolabı balkondaydı güneşliği hep kapalı tutardım çok aşırı sıcak olursa da eskiden soba altına koyulan alüminyum folyolar oliyorya onlardan cam tarafına alıp koyabilirsin ısıyı geçirmeyi engeller biraz daha ben İstanbul'dayım Adana'nın sıcaklığını hiç bilmiyorum bi dene istersen olursa işine yarar
1,483,508 soru
24,263,887 cevap
341,669 kullanıcı