+1 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (1,536 puan) tarafından

Hanımlar sıcak bölgede yaşıyorum erzakların dışarıda kötülenmemesi için bozulmaması için böyle bir çözüm bulmak istedim ekstradan sadece soğuk tutan dondurmasa bile yani soğutmasa bile soğuk tutsa yeterli olan serin tutan bir buzdolabı alacağız onu da yer olmadığı için balkona koyayım diyorum balkonda zaten balkon perdesi aldım bir şeylerlee yaptım yani o tarz şeyler var direkt Güneş değmiyor ama sıcak... mantıklı olur mu sizce deneyen kullanan var mı özellikle de Adana taraflarında böyle Güney bölgelerde yaşayan varsa

6 Cevaplar

+1 oy
(709 puan) tarafından

Bence güneş değmeyecekse olur. Dediğin yerlerde bir ocak açsan mutfak felaket yanıyor zaten bir şey olmuyor dolaba. balkon hiç değilse havadar olur bence yani. Almışken dondurucu alsan daha çok işine yarayabilir 

(1,536 puan) tarafından

Dondurucu nasıl olacak ki 

-Reklam-
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Benim dondurucu balkonda canım bir sorun yok orda kullanıyorum 

(1,536 puan) tarafından

Anladım canım Çok sağ olasın

(4,915 puan) tarafından

Rica ederim canım 

0 oy
(1,536 puan) tarafından

Hanımlar  güncelleme yapayım 

0 oy
(17,519 puan) tarafından

Ben dondurucuyu balkona koymayı düşündüm. Kapalı balkon zaten ama balkon kapısı dar diye geçmedi dolap. Açık balkonda olmaz ama kapalı balkona olabilir bence.

(1,536 puan) tarafından

Çok kapalı değil işte canım. Perde var kalın balkon perdesi heryerde

(16,218 puan) tarafından

Öyle olmaz ki yağmur yağınca sıkıntı 

(17,519 puan) tarafından

Bencede olmaz ya. Dolap bozulur hemen.

(1,536 puan) tarafından

Bizim balkonun olduğu tarafa ya da dolabı koymayı düşündüğümüz tarafa yağmur yağsa bile Yağmur değmiyor yani cephe ile alakalı bir şey Bir de perde olunca hiç gelmedi yani bu yıl. Yani sağanak yağmurda bile perdenin uçlarına yağmur süzüldü öyle kaldı

0 oy
(472 puan) tarafından

Evden çıkacaz inşallah bende normal dolap istiyorum bi tane tıkış tıkış oluyor baya zorlanıyorum 

0 oy
(7,172 puan) tarafından

benim komşularda var böyle. 

yağmur ve güneşten korursan sıkıntı olmaz. 

benim balkon güneş yemese bende koyarım. adanadayım bu arada

0 oy
(2,148 puan) tarafından

Benim buzdolabı balkondaydı güneşliği hep kapalı tutardım çok aşırı sıcak olursa da eskiden soba altına koyulan alüminyum folyolar oliyorya onlardan cam tarafına alıp koyabilirsin ısıyı geçirmeyi engeller biraz daha  ben İstanbul'dayım Adana'nın sıcaklığını hiç bilmiyorum bi dene istersen olursa işine yarar 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 438 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (964 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 313 göst.
0 oy
11 cevap 692 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 245 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu