0 oy
75 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,296 puan) tarafından

Hero baby 1 devam sütü nasıl acaba. Kötü bir mama mi bebeğim sevdi ama hesaplı olunca bilemedim de acaba hiç vitamini yok mu ki diyorum.. lütfen anne sütü gibi değil emzirin demeyin çünkü zaten emziriyorum ve bu konuda çok hassaslaşip kendimi yetersizmiyim diye düşünüp agliyorum  2 aydır anne sütü alması için çabalıyorum emzirme danışmanı doktor  gezip ağlayıp durdum yetersiz sütüm ve çocuğum açlıktan kilo alamadı doktor tavsiyesi ile biraz mamaya da geçmemiz gerektiği söylenildi

3 Cevaplar

0 oy
önce (557 puan) tarafından

Lütfen kendinizi suçlamayın kötü hissetmeyin dünyada emziremeyen sütü yetmeyen tek anne siz değilsiniz sonda olmayacaksınız anne çocuk arasındaki bağ emzirmekle değil kalpten sevgiyle olur emziremediğiniz için sizi suçlayan kişilere aldırış etmeyin mama sorunuza gelince ben bu markayı kullanmadım 1 2 kişi kullandı çevremde bebekleri bu mamayı kabul ettikleri için vitamin olarak bilmiyorum ama kilo alımları yeterli düzeydeydi içiniz rahat edecekse doktorunuzada danışabilirsiniz marka ve içerik için

önce (1,296 puan) tarafından

Her seferinde dediğiniz gibi üzülmüyüm sağlığı yerinde olsun da şukur Rabbime diyorum ama kilo alımı yok gibi şeyler duyunca süt gelmeyince yavrum ağlayinca istemsizce bende ağlamaya yine başlıyorum benim yüzümden oluyor iştahsiz olduğum için zayıf olduğum için gibi suçluluk duygularıyla. Halbuki ilk oğlumda da istahsizdim ama o emmişti sıkıntı yaşamamistik bu şekilde.. Vermesem bebeğim aç biliyorum kilo almıyor bugün iki göğsünü sağdım bı bakiyim dedim ikisinden toplam 25 cc anca çıktı o an emin iyice oldum cidden doymuyor diye. Eşim çocuk biraz toplansın mamadan ver doktorlar kilo alımı çok az dedi bak üzülme diyor destekliyorda ama elimde değil sanırım. Belkide ilk çocuğumu 2 yaşına kadar emzirip bu yavrumda 1. Aydan bu yana sıkıntı yaşadigim için böyle oldum.... Mama markasını doktora o an sormak aklıma hiç gelmemiş üzüldüğüm için oldu sanırım ki. Tecrubesizlikten gittim 3-4 kutu hero babyden aldım içiyor onu diye sonra aklıma geldi acaba kötü mü ki diye. Birde bebelac vardı onunla içerigine bakıyorum sanki pek fark yok gibi bilemedim belki tecrübeli olan vardır diye yazmak istedim çok bilmeyince.. bu arada Allah razı olsun desteğiniz için yine tabiki Rabbime sonsuz şükür Allah'ım acılarını gostermesin sagliklıca büyüsün yeterki kuzularımız

önce (557 puan) tarafından

Belki stres yaptıgınız için sütünüz gelmiyordur öncelikle stres yapmayı bırakın benim sütüm var mesajı verin beyninize gögüsünüz boş olsa bile emirin ki göğsünüzü uyarın süt kanallarının çalışması için emzirdiken sonra mama verirken aynı anda elektrikli yada giyilebilir pompa artık hangisini tercih ederseniz sağım yapın ama bu sürede beyninize asla sütüm az geliyor mesajı vermeyin inanın psikoloji sütü çok etkiliyor bi kaç gün bebeğinizi takip edin mamayı kabul ettiyse zaten doyacaktır kşlo alımı için haftalık tartın bebeğinizi eğer kilo alımı yeterli değilse mamayı değiştirirsiniz olur biter elinizdeki açılmamış mamaları iade edin şimdilik ne olur ne olmaz

-Reklam-
0 oy
önce (3,750 puan) tarafından

Mamalar çok pahalı haklis8n benn7 aya kadar hep hip.organik verdim baktim artık az iciyor smaç confort geçtim bir mama 600 kusurlu 3  4 gun anca gidiyor ek gida yese bile 

0 oy
önce (1,614 puan) tarafından

Canım bunun seninle bi ilgisi yok bazı çocuklar emmek istemez bütün mikterını artıran sen değilsinki stres dahada çok azaltır aksine takılma ona mama işe yarayacaksa mama yesin ne olucak önemli olan bebeğe yaraması mamaların içerikleri arkalarında yazıyor istersen netten karşılaştır diğer markalarla en dolu içerikli olanı seç 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Se1in (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 402 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 303 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,160 soru

24,135,222 cevap

334,268 kullanıcı

...