+1 oy
311 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (471 puan) tarafından

Eşime sordum aşk geçici sevgi kalıcı dedi sizin görüşünüz ne 😀

18 Cevaplar

+3 oy
önce (1,597 puan) tarafından

Aşk bir pohtuur yemeyen yoktur diyesim geldi 😂😂

önce (6,457 puan) tarafından

Aşkınada sevgisinede sıçam 🤣

Doyasiya hemde dolu dolu 😂😂

Hahahah🤣 npyn 

Vallahi ne yapayım kanka şu Nalet telefonum bırakabilirsem uyuyacam sen ne yapiosn konuşamadık çoktan 

Dişlerimi çitiledim şimdi , klima karşısında camış gbi uzanıyorum çok sıcak bayılcam az kaldı 🤣

Klima mi bende battaniyenin altindan yazıyorum sana 🤦‍♀️😁 hahahahahaha çitiledim 😁

Evet çitiledim en son öğlen 12 ye geliyodu fırçaladım dişlerimi paslanmıştı resmen 🤣 bende diş takıntısı var maalesef günde 4/5 sefer fırçalıyorum🤣 sen  battaniye diyincr bile kıçıma kadar terledim🤣

Diş deme aynı takıntı bende de var 🤦‍♀️ hahahahahaa ben üşüyorum kanka kalkıp sobayı yakasım geliyor kız 😂

Amannnn amannn kalkta yak o zaman 🔥🥵

Yakında kar fotoğrafı atarim sana 😂😂

Yakında beni tanıcakmısın acaba 🤣 anladın sen 😂

Aaa çok ayıp ediyorsun bak 😢

Ayıp yatakta olur kanka 😂🛏️

Hahahahahahaa post sahibi bize sövüyordur kimbilir 😂😂

Bide o sövsün sorun yok 🤣

-Reklam-
+2 oy
önce (3,675 puan) tarafından

Aşk geçici değil bence. Ya da aşkı ne ile bağdaştırdığımız önemli. Mesela aşk duygusu daha çok heyecan ile kendini gösteriyorsa, rutine binen ilişki, heyecanını kaybeder. Fakat diri tutmak yine de mümkün. 

+1 oy
önce (96 puan) tarafından

İkisinide bilmiyorum aşk ne dersen Allah aşkı evlat aşkı der giderim🤗

önce (471 puan) tarafından

O ayrı bay cnm 

+1 oy
önce (4,047 puan) tarafından

Ask güzel bişey gerçekten yaşanırsa saf temiz birleşimde ömürlük olur zaten kalbin tıkırsını gözlerin ışıltıı ile anlaşılır  

Sevgi herkese olabilir  

+1 oy
önce (5,238 puan) tarafından

Esine katiliyorum ask ilk etapta gorunce konusunca bakisinca vs kalp hoplamasi varya o midede kelebekler ucusmasi o bence bi sure sonra kalmiyo o ama sevgi ah sevgi gordukce goresin gelir hic ayrilmak istemezsin ayrilsanda dusunursun ne yaparsan onu dusunerek yaparsin bi kuru fasulye yaparken hafif acili sever diye dusunup biber atmak gibi havala cok sicak dolaba su koyayim sicaklamistir demek ekmegin ucunu o seviyo diye ona vermektir bi gul gorup almak demektir sabah erkenden cikip seviyo diye simit almak gibi sevgi mutsuz olmasin huzurumuz kacmasin demektir sen seversin diye demek sevgi dusunmek deger vermek ask bi sure sonra bitiyo 

+1 oy
önce (23,143 puan) tarafından

Aşk >sevgi

Yani aşk sevgiyi kapsar. Aşkın içince sevgi de vardır. Ama aşkın içinde ekstra tutku da vardır. Zamanla evet aşk sönüyor gibi oluyor. Sonra en ufak bir kavgada tekrar gün yüzüne çıkıyor. Sonra yine yavaş yavaş sönüyor. Falan. Aşk söner ama bence tamamen geçmez. Sevgi kalıcı 

önce (5,085 puan) tarafından

doğru. 

aynı kişiye farklı zamanlarda tekrar tekrar aşık olabilirsin, zaren olmalı da insan ki yaşadığını hissetsin. 

aşk biraz da korkutucu ama, insanın gözü dönebiliyor 😅

önce (23,143 puan) tarafından

Yani aslında görüp farkettigi şeyler aslında o zaman gözüne hiç önemli gelmiyor.  Zamanla o kötü yanlar yine gözüne batmaya başlıyor. Sonra yine başa sarıyor. Falan. 

+1 oy
önce (2,077 puan) tarafından

Ben hayatımda kimseye aşık olduğumu düşünmüyorum o yüzden yorum yapamayacağım 😂 kendime aşığım ama hdjdjdjjd birde oğluma 

+1 oy
önce (26,753 puan) tarafından

Aşk bambaşka bişey evlilik aşkı öldürür 😁😁 ama sevgi baki kalır 🤩

+1 oy
önce (5,845 puan) tarafından

Ben de aşkı sağlıksız ve yanıltıcı buluyorum 😄 Aşk hormonal bir şey. Sadakat ve saygıya inanıyorum 🪻🤍 

+1 oy
önce (23,922 puan) tarafından

Aşk daha deli dolu tutkulu bir his sevgi daha dingin daha güvenli bir his bence 

0 oy
önce (4,500 puan) tarafından

Bana göre aşk tamamen tensel çekim , sevgiden çok daha güçlü ve ihtiraslı, şehvetli ama daha kısa süreli. Sevgi daha derinden daha hissel bir duygu. 

0 oy
önce (5,466 puan) tarafından

Sevgi:  Daha sakin, dingin ve uzun ömürlüdür.

• Karşındakinin varlığına saygı duymak,
onun iyiliğini istemek üzerine kuruludur.

• Fedakârlık, sadakat, bağlılık ve güven ön
plandadır,

• Anne-baba sevgisi, kardeş sevgisi,
arkadaş sevgisi gibi romantik olmayan
bağlarda da vardır.

Aşk:  Daha yoğun, tutkulu ve çoğu zaman

başlangıçta güçlü duygusal çekim içerir.

• Kalbi hizlı attıran, heyecan, özlem ve

bazen kıskançlık gibi yoğun duyguları

barındırir.

• Daha çok romantik ilişkilerde yaşanır.

• ilk zamanlarda çok güçlü olabilir, ama

zamanla sevgiye dönüşmezse sönme

ihtimali vardır..

YANİ  KISACASI:

Aşk ateş gibidir, hızla yanar ama kontrol

edilmezse çabuk sönebilir.

• Sevgi su gibidir, sürekli akar ve hayatı

besler.

0 oy
önce (442 puan) tarafından

Aşk ilk görüşteki heyecandır sevgi ise kalpteki mutluluktur eşiminde benimde düşüncemiz bu yönde

0 oy
önce (14,561 puan) tarafından

Herkesi sevebilirsin sadece birine aşık olabilirsin 

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Doğru demiş eşiniz😂

0 oy
önce (623 puan) tarafından

Aşk'ta mantık yoktur. Tamamen maddi güzelliğin ve hormonların yönettiği bir süreç ve doğal olarak geçici. Ama sevginin oluşumu için bir süreç ve bazı aşamalar vardır. Emek, güven, sadakat, huzur vb gibi. Birisi belirli sürede olan mantığın ya da diğer ahlaki-insani belirtilerin aranmadığı duygu yoğunluğu. Ve doğal olarak da geçici ama sevgi baki... 

0 oy
önce (5,775 puan) tarafından

Aşk yerini ya sevgiye yada nefrete bırakır 

0 oy
önce (15,848 puan) tarafından

Sevgi sürekli varolan duygu Aşk ise eşinle sarılırsın bir anda farklı duygular girer içine daha fazla sevgi bu da aşk bence😌

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Emine S (18,568 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 331 göst.
+1 oy
15 cevap 569 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.
22 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nurr001 (3,375 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,210 soru

24,121,770 cevap

333,510 kullanıcı

...