+1 oy
157 göst.
önce Diğer kategorisinde (586 puan) tarafından

Kızlar Ekim sonu gibi doğum olacak, evimiz doğal gaz ama çok sıcak değil yani ben kışın ince body üstüne Polatlı sweet giyerim mesela, bakıyorum da yenidoğan bebekler için herşey penye vs. Nasıl giydirsem ne giydirsem kaç kat mesela fikirlerinize ihtiyacım var. İlk çocuğum yaz bebegiyfi diye hiç böyle sorun yasamamistim

8 Cevaplar

0 oy
önce (26,821 puan) tarafından

Mesela kollu zıbın giydir üzerine badi yumuşak olandan badi bide bluz bence yeterli yelekte giyer 

önce (586 puan) tarafından

İşte bakıyorum yenidoğan kalın üst yokki

-Reklam-
0 oy
önce (436 puan) tarafından

iki kat giydircen .  bazen de bi normal vorap ustune bide havlu corap . evin soguksa. benim evim kisinda yaz gibi hep 24 25 derecedir o yizden tek kat ustune yelek giyridirim

0 oy
önce (5,086 puan) tarafından

sen nasıl giyiniyorsan 1 fazlası şeklinde giydireceksin

bebeğin ense ve göğüsden vücut sıcaklığını takip edersin

önce (100 puan) tarafından
+1

Gardropsa bakarmisin

0 oy
önce (2,158 puan) tarafından

Benim iki çocuğum da kış bebegi bitane uzun kol zıbın giydiriyordum üstüne bitane penye badi her ne varsa bide illaki yelek giydirirdim alt için de bitane ayaklı pijama bitane üstüne çorap bide tekrar ne giydirmek istersen dışarı çıkardigim zaman da üstüne tulumu vardı hep onu giydirirdim hiç hasta olmadılar şükür terleyince de çok hasta olurlar çok peluş bişey giydirdigim zaman da terlerler bide yanımda hep sırtı terledigi zamanlar  ağız mendili tarzında küçük bezler koyardim bukadar

0 oy

İçine uzun kol çıtçıtlı bide üstüne kalın bı takım yetiyo canım co sıcak olmasada zaten battaniye kundak derken üşümez inşallah sağlıkla alırsın kucağına 

Bizim gelin Perşembeden beri hastanedeydi şimdi çıktı evine gidiyo şükür bi kokladinmi herşey unutuluyor🤗

önce (586 puan) tarafından

Ya işte bakıyorum da yenidoğan için kaim takımlar yokki hepsi ince penye, bu arada hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah 

Amin inşallah ben Eylül sonu yaptım çok soğuk değildi ama şimdi al yani biraz birazda tam kışa geçerken alırsın çokta alma zaten çabuk kuculur

0 oy
önce (5,238 puan) tarafından

Yaz kis yenidogan usur bacim ic zibin corap tulum yads alt ust takim sapka eldiven ve penye battaniyeyle uyanikken durur ha sen evim soguk ben kalin giyiyorum cocugu sakinmam lazim diyosan icine bi kat daha giydir mesela icne tulum giydir onun uzerine bi takim giydir uyurken kalin battaniye ortersin kucagina alirsan oenye battaniye ortersin 

0 oy
önce (3,637 puan) tarafından

Ocakta doğru benim bir Uzunköprü alta usttede tulup giydiriyordum ama evler sıcaktı şükür gic hasta olmadan 7 aya getirdim

0 oy
önce (1,535 puan) tarafından

Benimki Aralık bebişi olucak evim sıcak oluyor tsirtle duruyorum evde genelde bebeğe bi zıbın bi alt üst takım yada tulum bide kilotlu çorap giydiririm o anki duruma göre bu yelekte giydiririm diye düşünüyorum ama evin soğuk oluyosa zıbınları uzun kollu alman iyi olur 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 79 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
9 cevap 207 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Minelsaglam33 (59 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 550 göst.
4 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yorgun Cupcake (1,626 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,248 cevap

333,540 kullanıcı

...